2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    300
Acıbadem e giden var mı acaba? Yeni yılda ne kadar zam yapıldı?
ben gidiyorum ataşehir şubesine. yuzde 30-40 civarı zam yapacaklarını soylemişlerdi ama ben 20.hafta civarı anlastım dogum ücreti icin 2022 fiyatlarından ödeme yapacagım. şirketimin de sigortası bir kısmını karşılıyor oyuzden devam edebildim ama fiyatlar gercekten uçuk.

Kızlar şimdi medipol den güncel fiyatları öğrendim. Normal doğum 7.700 olmuş 🥴🥴 zorunlu sezaryen de 12500 🥴 başka yer mi araştırsam napsam bilemedim. Sizde durumlar nasıl?
Diğer hastanelere göre medipolun fiyatı çok iyi geldi bana canım ben daha fazladır diye düşünüyodum. doktorun alacağı ücrette dahil mi ki acaba ya da doktorda ek ücret talep ediyo mu😕 ayrıca hangi medipole gidiyosun canım ben de medipol bahçelievlere gidiyorum haftaya kontrolum var o zaman fiyat bilgisini sorucam. Semte göre fiyat değişiyo mu öğrenirim

Diğer hastanelere göre medipolun fiyatı çok iyi geldi bana canım ben daha fazladır diye düşünüyodum. doktorun alacağı ücrette dahil mi ki acaba ya da doktorda ek ücret talep ediyo mu😕 ayrıca hangi medipole gidiyosun canım ben de medipol bahçelievlere gidiyorum haftaya kontrolum var o zaman fiyat bilgisini sorucam. Semte göre fiyat değişiyo mu öğrenirim
Tesadüfe bak bende oraya gidiyorum canım 😊 doktor ek ücret istemiyordu ama şuan nasıl bilmiyorum 🤷🏼 semte göre değişmiyor diye biliyorum canım. Bu arada muayene 350₺ ydi şuan 500 ₺olmuş haberin olsun 🌸

Kızlar gebelik şekerim çıktığı için maalesef diyetisyene başladım. Kiloma şaşırdım 3.700 gr almışım toplam 😳 hamdolsun bebeğim iyi kilosu vs. Demek ki yeterince besleniyordur dimi 🤲🏻😊

çok az almışsın maşallah az kilo alanlarda şeker daha çok çıkıyor galiba gözlemlerim hep o yönde çok enteresan, vücudumuz şekeri tolere mi etmiyor noluyor

Geçenlerde doktorun odasında 72 çıkan kilom bu sabah evde 70 çıktı. Kilo mu veriyorum ne yapıyorum ben de anlamadım 🤷🏻‍♀️

Geçenlerde doktorun odasında 72 çıkan kilom bu sabah evde 70 çıktı. Kilo mu veriyorum ne yapıyorum ben de anlamadım 🤷🏻‍♀️
Doktora gittiğinde tok muydun? Üzerindeki kiyafetler ayakkabi ile zaten en az 1-1,5 kilo basiyor. Ben evdeki ölçümümü takip ediyorum o yüzden

Evdeki baskülün bozuk olabilir mi acaba canım?

Asıl evdeki baskülüme güveniyorum, orada kendimi anlatmaya çalıştım benim baskül doğru ölçer filan diye 😅

Doktora gittiğinde tok muydun? Üzerindeki kiyafetler ayakkabi ile zaten en az 1-1,5 kilo basiyor. Ben evdeki ölçümümü takip ediyorum o yüzden

Evet üzerim, botum, karın tokluğu filan hepsi vardı. Bana hızlı kilo almışsın biraz dedi hatta. 66 idim, 62 oldum şimdi 70

X