Bu markayi arkadasim aldi temiz icerikli diye canimBunu almam mantıklı mı sizceGreen Clean Çamaşır Deterjanı 5 l Bitkisel Organik Yorumları, Fiyatı - Trendyol
U Green Clean Bitkisel Sıvı Çamaşır Deterjanı 5lt yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
Çok guzel olmus canim hamilelik cok yakismis karnin da boyle normal buyuklukte kabalasmamisTeyzoslar biz foto çekimi yaptık eşim çekti sağolsunnerde cektirdin diye soruyolar çok içime sindi valla güzel bi anı kalacak
ben gidiyorum ataşehir şubesine. yuzde 30-40 civarı zam yapacaklarını soylemişlerdi ama ben 20.hafta civarı anlastım dogum ücreti icin 2022 fiyatlarından ödeme yapacagım. şirketimin de sigortası bir kısmını karşılıyor oyuzden devam edebildim ama fiyatlar gercekten uçuk.Acıbadem e giden var mı acaba? Yeni yılda ne kadar zam yapıldı?
Ben de bebek odasini tamamlayip foto cekerim artik hatiralar önemliTeyzoslar biz foto çekimi yaptık eşim çekti sağolsunnerde cektirdin diye soruyolar çok içime sindi valla güzel bi anı kalacak
Nede
n
Ay bu benim sepetimde duruyor almadım daha, nasıl güzel mi kumaşı filan?ben bunu aldım canım
Sağol canımmmÇok guzel olmus canim hamilelik cok yakismis karnin da boyle normal buyuklukte kabalasmamis
evet yumuşacık canım ben çok beğendim ama aynı satıcı mı onu bi kontrol etAy bu benim sepetimde duruyor almadım daha, nasıl güzel mi kumaşı filan?
doktorun alacağı fiyat dahilse bu ücrete bence çok iyi fiyatlarKızlar şimdi medipol den güncel fiyatları öğrendim. Normal doğum 7.700 olmuşzorunlu sezaryen de 12500 başka yer mi araştırsam napsam bilemedim. Sizde durumlar nasıl?
Diğer hastanelere göre medipolun fiyatı çok iyi geldi bana canım ben daha fazladır diye düşünüyodum. doktorun alacağı ücrette dahil mi ki acaba ya da doktorda ek ücret talep ediyo muKızlar şimdi medipol den güncel fiyatları öğrendim. Normal doğum 7.700 olmuşzorunlu sezaryen de 12500 başka yer mi araştırsam napsam bilemedim. Sizde durumlar nasıl?
Doktor ek ücret almıyor. İyi mi yani Ay ne bileyim çok fazla geldi bana. Diğerleri daha mı fazladoktorun alacağı fiyat dahilse bu ücrete bence çok iyi fiyatlar
Tesadüfe bak bende oraya gidiyorum canımDiğer hastanelere göre medipolun fiyatı çok iyi geldi bana canım ben daha fazladır diye düşünüyodum. doktorun alacağı ücrette dahil mi ki acaba ya da doktorda ek ücret talep ediyo muayrıca hangi medipole gidiyosun canım ben de medipol bahçelievlere gidiyorum haftaya kontrolum var o zaman fiyat bilgisini sorucam. Semte göre fiyat değişiyo mu öğrenirim
Kızlar gebelik şekerim çıktığı için maalesef diyetisyene başladım. Kiloma şaşırdım 3.700 gr almışım toplamhamdolsun bebeğim iyi kilosu vs. Demek ki yeterince besleniyordur dimi
çok az almışsın maşallah az kilo alanlarda şeker daha çok çıkıyor galiba gözlemlerim hep o yönde çok enteresan, vücudumuz şekeri tolere mi etmiyor noluyor
Geçenlerde doktorun odasında 72 çıkan kilom bu sabah evde 70 çıktı. Kilo mu veriyorum ne yapıyorum ben de anlamadım
Canim 25-40 bin fiyat alan arkadaslar var seninki çerez parası kalıyorDoktor ek ücret almıyor. İyi mi yani Ay ne bileyim çok fazla geldi bana. Diğerleri daha mı fazla
Ay oha ciddi misinCanim 25-40 bin fiyat alan arkadaslar var seninki çerez parası kalıyor
Doktora gittiğinde tok muydun? Üzerindeki kiyafetler ayakkabi ile zaten en az 1-1,5 kilo basiyor. Ben evdeki ölçümümü takip ediyorum o yüzdenGeçenlerde doktorun odasında 72 çıkan kilom bu sabah evde 70 çıktı. Kilo mu veriyorum ne yapıyorum ben de anlamadım
Bilmiyorum ki sezeryan sanırım, ama çoğu hastanede normal-sezeryan ayrımı yapmıyor artık fiyat verirken. Seninki iyi geldi o yüzdenAy oha ciddi misinisteğe bağlı sezeryan 25 bin dedi medipol. Senşn bu dediğin normal doğum fiyatı mı?
Valla bende oda yok düz duvar işimi gördüBen de bebek odasini tamamlayip foto cekerim artik hatiralar önemli
Bunu almam mantıklı mı sizceGreen Clean Çamaşır Deterjanı 5 l Bitkisel Organik Yorumları, Fiyatı - Trendyol
U Green Clean Bitkisel Sıvı Çamaşır Deterjanı 5lt yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
Evdeki baskülün bozuk olabilir mi acaba canım?
Doktora gittiğinde tok muydun? Üzerindeki kiyafetler ayakkabi ile zaten en az 1-1,5 kilo basiyor. Ben evdeki ölçümümü takip ediyorum o yüzden