2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    300
Ben bursa acıbadem gidiyorum. Doğum fiyat sabitlemesi yapmıyoruz dedi. Fiyatsabitlerken para ödediniz mi?

Erkek. Şeker yüklemesi yaptırmış miydiniz benim 50 ml 171 çıktı diyet verdiler

Ay oha ciddi misin isteğe bağlı sezeryan 25 bin dedi medipol. Senşn bu dediğin normal doğum fiyatı mı?
Off zam gelmiş sanırım benim gittiğim hastanede en son isteğe bağlıya 18 demişti şimdiki zamla 25 dicek benim kide bostancıda :/
Ama Liv hospital var Ulusta orası 38 demişti.
Acıbademlere hiç sormadım bile

Ben bursa acıbadem gidiyorum. Doğum fiyat sabitlemesi yapmıyoruz dedi. Fiyatsabitlerken para ödediniz mi?
hastane özelinde belki farkediyordur. yok ödeme yapmadım. dogum sonrası süpriz yaşamamak icin yazı istedim ama yazı veremiyoruz biz sistemde bu şekilde not aldık sorun olmayacak dedi görevli. benim doktorum da kendi ücreti icin kabul etmiş eski fiyattan kalmasını, her doktor kabul etmeyebilir. belki indirim alabilirsiniz mutlaka öncesinde konuşun

Masallah diyelim , kendimize nazar etmiyelim insallah gene veririz. Iyi haberleri bekliyorum bebisten
37,5cm 1,5kg olmuşuz ve doğum pozisyonundaymış minnoş :) ben hareketlerinden ve rahim ağzında ki baskıdan anlamıştım zaten. Herşey yolundaymış bizde. İnşallah sizlerde de güzeldir :))

Canım çocuk direk sigortalamı olıyor nasıl olucak özelde ilk muayneleri falan doğuma dahil biliyorum ama sonrasında bitiyor bende

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…