- 8 Kasım 2013
- 1.009
- 1.007
Ben bursa acıbadem gidiyorum. Doğum fiyat sabitlemesi yapmıyoruz dedi. Fiyatsabitlerken para ödediniz mi?ben gidiyorum ataşehir şubesine. yuzde 30-40 civarı zam yapacaklarını soylemişlerdi ama ben 20.hafta civarı anlastım dogum ücreti icin 2022 fiyatlarından ödeme yapacagım. şirketimin de sigortası bir kısmını karşılıyor oyuzden devam edebildim ama fiyatlar gercekten uçuk.
Erkek. Şeker yüklemesi yaptırmış miydiniz benim 50 ml 171 çıktı diyet verdilerBenim de 4 haziran sizinle aynı ilerliyoruz :) 6.aydan beri 1.buçuk hafta önden gidiyor gelişimi . Doktor bu durumun erken doğma ihtimali oluşturmadığını söyledi. Sadece gelişimle alakalı. Sizinki erkek mi, kız mı?
Burda isteğe bağlı sezeryan 25 bin civarı dediYine iyiymis Bursa medicana da gecen ay sordugumuzda sezeryan dogum 16 bindi,bu aydan sonra kac olur bilemem
Canım nasıl bir şey aldın bende araştırma surecindeyimdeKızlar beşiğim kargoya verilmiş. Heyecanla bekliyorumyalnız yılbaşından önce almadığıma pişmanım. Zaten pahalıydı, daha da pahalanmış. Önce alanlar çok iyi yaptı bence.
Bende muhabbet hanımdaym9500 dediydiler happy momda. Acaba doktordan doktora mı değişiyor. Ben muhabbet hanıma takipliyim
Baya kullanışlı benim ki canım. Ben park yatakların tipini hiç sevemiyorum ya. O yüzden bunu tercih ettim. Resim göstereyim durCanım nasıl bir şey aldın bende araştırma surecindeyimde
Bak canım böyle bişey ve birçok farklı şekilde kullanabiliyosun.Canım nasıl bir şey aldın bende araştırma surecindeyimde
Bayıldımmm maşallah çok yakışmış hamilelikTeyzoslar biz foto çekimi yaptık eşim çekti sağolsunnerde cektirdin diye soruyolar çok içime sindi valla güzel bi anı kalacak
Off zam gelmiş sanırım benim gittiğim hastanede en son isteğe bağlıya 18 demişti şimdiki zamla 25 dicek benim kide bostancıda :/Ay oha ciddi misinisteğe bağlı sezeryan 25 bin dedi medipol. Senşn bu dediğin normal doğum fiyatı mı?
hastane özelinde belki farkediyordur. yok ödeme yapmadım. dogum sonrası süpriz yaşamamak icin yazı istedim ama yazı veremiyoruz biz sistemde bu şekilde not aldık sorun olmayacak dedi görevli. benim doktorum da kendi ücreti icin kabul etmiş eski fiyattan kalmasını, her doktor kabul etmeyebilir. belki indirim alabilirsiniz mutlaka öncesinde konuşunBen bursa acıbadem gidiyorum. Doğum fiyat sabitlemesi yapmıyoruz dedi. Fiyatsabitlerken para ödediniz mi?
37,5cm 1,5kg olmuşuz ve doğum pozisyonundaymış minnoş :) ben hareketlerinden ve rahim ağzında ki baskıdan anlamıştım zaten. Herşey yolundaymış bizde. İnşallah sizlerde de güzeldir :))Masallah diyelim ,kendimize nazar etmiyelim insallah gene veririz. Iyi haberleri bekliyorum bebisten
teşekkürler kuşumBayıldımmm maşallah çok yakışmış hamilelik
Böyle daha sade ve şık olmuş benceValla bende oda yok düz duvar işimi gördü
ya bende isimli mi alsam düz müslin mi alsam ne alsam diye dusunuyorum varsa alan atabılır mı link fikir olması açısından
Canım ben astral baby diye bir sayfadan aldım inşallah güzel gelir bir bakabilrsin istersenya bende isimli mi alsam düz müslin mi alsam ne alsam diye dusunuyorum varsa alan atabılır mı link fikir olması açısından
Doktorlar sitesinde yorum varsa bakabilirsiniz canımen zor kısım ya ben de kime götürsem takip için diye araştırıyorum hala
Canım çocuk direk sigortalamı olıyor nasıl olucak özeldeKizlar doğum yapacağınız hastanede çocuk doktoru da araştırın ilk muayeneyi ordaki çocuk doktorları yapıyor ve size hangi Dr u tercih ettiğinizi soruyorlar diye biliyorum, her hastane aynı mi ama emin değilim ama yinede çocuk doktoru araştırmaya fayda var. Kadın doğum bölümünden pediatri bölümüne geçiş yapıyoruz ve artık paraları o bölüme bayılıyoruz
Süpersin sen deBuda benden olsun kızlar 28. Haftamdan yılbası gunuBirde siyah elbiseyle duvar pozu vercem ama 33leri bekliyorum