- 13 Nisan 2018
- 7.318
- 16.180
HarikasınTeyzoslar biz foto çekimi yaptık eşim çekti sağolsun nerde cektirdin diye soruyolar çok içime sindi valla güzel bi anı kalacak
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
HarikasınTeyzoslar biz foto çekimi yaptık eşim çekti sağolsun nerde cektirdin diye soruyolar çok içime sindi valla güzel bi anı kalacak
Acıbadem öyleCanim 25-40 bin fiyat alan arkadaslar var seninki çerez parası kalıyor
sağol canımmm sen de harikasınHarikasın
Ayy hangi medipol ben bahçelievler e takipliyimKızlar şimdi medipol den güncel fiyatları öğrendim. Normal doğum 7.700 olmuş zorunlu sezaryen de 12500 başka yer mi araştırsam napsam bilemedim. Sizde durumlar nasıl?
Ay evet bu pozdan olmayanın hamileliği kabul olmuyor resmenbu pozdan ben de çekilcem her hamilenin olmalı ama kardeşimi bekliyorum onun odası boydan perde yanında önünde bişi yok orda çekecek beni
3müzde aynı hastanedeyizAyy hangi medipol ben bahçelievler e takipliyim
Ayy maşaAllah canım Ekin minnoşuyla çok tatlısınızTeyzoslar biz foto çekimi yaptık eşim çekti sağolsun nerde cektirdin diye soruyolar çok içime sindi valla güzel bi anı kalacak
Sağol kuşummm birden mi büyüyecek acaba göbekler merak ediyorum ben deAyy maşaAllah canım Ekin minnoşuyla çok tatlısınız
9.ay da iyice top gibi olur bu göbüşler
en zor kısım ya ben de kime götürsem takip için diye araştırıyorum halaKizlar doğum yapacağınız hastanede çocuk doktoru da araştırın ilk muayeneyi ordaki çocuk doktorları yapıyor ve size hangi Dr u tercih ettiğinizi soruyorlar diye biliyorum, her hastane aynı mi ama emin değilim ama yinede çocuk doktoru araştırmaya fayda var. Kadın doğum bölümünden pediatri bölümüne geçiş yapıyoruz ve artık paraları o bölüme bayılıyoruz
Bahçelievler canım bende oraya gidiyorum.Ayy hangi medipol ben bahçelievler e takipliyim
Çok haklısın canım doğum yapacağım hastanede 1 ay önce yakın arkadaşım doğum yaptı onun tecrübesiyle çocuk doktorunu seçmiş oldum şimdilikKizlar doğum yapacağınız hastanede çocuk doktoru da araştırın ilk muayeneyi ordaki çocuk doktorları yapıyor ve size hangi Dr u tercih ettiğinizi soruyorlar diye biliyorum, her hastane aynı mi ama emin değilim ama yinede çocuk doktoru araştırmaya fayda var. Kadın doğum bölümünden pediatri bölümüne geçiş yapıyoruz ve artık paraları o bölüme bayılıyoruz
Beni kim göre asıl bu aydan sonra şişiceksin diyolar bakalım doğru mu çıkacak daha bu göbüşlerle hareket etmekte zorlanırken sonrasında nasıl olcaz acep top gibi yuvarlanırız artıkSağol kuşummm birden mi büyüyecek acaba göbekler merak ediyorum ben de
aman ödem olmayalım da karnımız büyüsün ödem daha zorBeni kim göre asıl bu aydan sonra şişiceksin diyolar bakalım doğru mu çıkacak daha bu göbüşlerle hareket etmekte zorlanırken sonrasında nasıl olcaz acep top gibi yuvarlanırız artık
Yine iyiymis Bursa medicana da gecen ay sordugumuzda sezeryan dogum 16 bindi,bu aydan sonra kac olur bilememKızlar şimdi medipol den güncel fiyatları öğrendim. Normal doğum 7.700 olmuş zorunlu sezaryen de 12500 başka yer mi araştırsam napsam bilemedim. Sizde durumlar nasıl?
9500 dediydiler happy momda. Acaba doktordan doktora mı değişiyor. Ben muhabbet hanıma takipliyimBahçelievler canım bende oraya gidiyorum.
Cidden oyle oluyor,bir yasina kadar rutin her ay takip,o sebeple iyi bir cocuk doktoru sart.Kizlar doğum yapacağınız hastanede çocuk doktoru da araştırın ilk muayeneyi ordaki çocuk doktorları yapıyor ve size hangi Dr u tercih ettiğinizi soruyorlar diye biliyorum, her hastane aynı mi ama emin değilim ama yinede çocuk doktoru araştırmaya fayda var. Kadın doğum bölümünden pediatri bölümüne geçiş yapıyoruz ve artık paraları o bölüme bayılıyoruz
Kendimi hiç ödemli düşünemiyorum inşaAllah öyle bi durum olmaz çok aminaman ödem olmayalım da karnımız büyüsün ödem daha zor