2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    300
kaç çıktı acaba 50gr mı 75gr mı şeker yüklemesi yapıldı?nasıl bi diyet yapıypsun
75 gr yapıldı.
Açlık 104
1.saat 183
2.saat 150
Diyetisyen kişiye özel liste hazırlıyor canım. Herkesin farklı sanırım.

çok az almışsın maşallah az kilo alanlarda şeker daha çok çıkıyor galiba gözlemlerim hep o yönde çok enteresan, vücudumuz şekeri tolere mi etmiyor noluyor
Valla bilmiyorum canım ama benim ki ırsi olabilir muhtemelen. Annem ve babam şeker hastası. Bende çıkması normal yani

Ben sıfırını aldım next to me 2 magic beyaz modelini geldi cok begendım cok kullanıslı hoş duran bir ürün ayrıca , bence alabılırsın guzel temız kullanılmıssa bir sorun yaşayacagını dusunmuyorum kılıfı etarafı cıkarılıp yıkanıyorda sonucta yataş juno reflü yatakta aldım cok begendım onuda

Tesekkur ederim canım düşüncelerini paylastıgın için oyle yapacagım sanırım bende , doktorun tanıdık olması mantıklı gelıyor . 9 una randevu aldık doktorun kızı olan arkadasım ile birlikte gidecegız muayeneye inşallah artık takiplerimi orada yaptıracagım. Ya muayene ücretleri dahi okadar artmışki cidden soygunculuk fırsatcılık yaptıkları

Evet canım bana 30. Haftada bırakırız dedi bugun 29+0 oldum bakalım 30 olunca arayacagım bakalım ne diyecek gunde 2 alıyorum suan 1 e dusurup sonra mı kesecek yoksa bir anda mı kesecek görecegız , evet ya sulu akıntıda yapıyor cok fena neyseki progestandandan kurtulacagımız gunler yakın inşallah canım cok sukur bu günlere

ben bunu aldım canım
Ayy cok guzel cok zarif hoş masallah saglıkla giydirmek nasip olsun inşallah benım cinsiyet erkek , 4 aya kadar kız demişlerdi cokta sevınmıstım kız bebek hayalım vardı sonra erkek dedi doktorum cok sukur tabi yinede ama hala içim eriyor kız kıyafetleri görünce inşallah ilerde kız cocuguda nasip eder rabbim

İnşallah , Allah hepimize kolay doğumlar nasip etsin :)

Babamda şeker var birde 2 ablamında hamileliğinde şeker çıktı. O sebeple şeker yüklemesinden öncede biliyordum çıkacağını..
Bende bekliyordum kesin çıkar diye. Çıktı da zaten. Sizde de ırsi işte. Genelde anne, baba da varsa doktor kesinlikle şeker yüklemesi yapılmasını öneriyor.

Benimde sat 10 Haziran,normalde bugün itibarıyla 29+5 im ama her kontrolde kafası ve vücudu 2 haftaya yakın önde oluyor.Doktorum erken Doğumla ilgili bir şey demedi,her zaman sata göre beklenen doğum tarihini söylüyor. Muhtemelen bir hafta öncesi doğum yapabilirim diye düşünüyorum,kaldı ki haftasında giden ya da haftasından önce giden arkadaşlarımda doktorların dediği tarihte doğum yapmadılar hep birkaç gün sapma oluyor.Bence bunu kafana takma,sağlıkla gelirler inşallah zaten çoğu bitti azı kaldı

Ben bu konu hakkında çok cahilim kızlar ya bilen arkadaşlar aydınlatırsa iyi olur.Şimdi biz 37 hafta da izne ayrılırsak işsizlik maaşı olan ücreti mi alıyoruz sigortadan,son aldığımız maaş üzerinden hesaplanmıyor mu alacağımız ücret dört ay boyunca ben home ofis çalışan biriyim zaten,bu sebeple dışarda çok fazla iş yüküm olmuyor günlük bir iki saat dışında,37.haftaya kadar bekleyeceğim sonrasında rapor alıp çalıştığım firmaya yollayacağım.Bundan sonraki süreç nasıl işliyor biri tane tane anlatabilir mi

Akilvar @annewith kızlar bu arada o mühendisin oğlunun önerilerine çok güvenmeyin, içerik için Prema yı takip edin
Benim kızımın doğduğu zamanlar yeni yeni çıkmıştı o zamanlar masumdu ama sonradan reklama bağladığını düşünüyorum ek gıda önlerinde falan bazi markaları çok yuceltiyordu ama söylediği kadar iyi değildi ben çok oldu onu takipten çıkalı, güvenim hiç kalmadı. Ki biz gıda işinden iyi kötü anlariz o şekilde farkettim, deterjan Bez şampuan onlar hakkında çok bilgimiz olmadığı için onlarda da kandırılmış olabiliriz

Benim.doktorum mesela gun de 2 kullaniyorsan 10 gun boyunca 1 e dusurup oyle birakiriz demsiti. Progestan aniden birakilmaz dedi ama bilmiyorum her.doktor gorusu farkli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…