2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    300
Yaa o arkadaşınla yakın zamanda görülürsen Yağız ismini de sorar mısın canım? Ben de çok çok inanıyorum isim enerjisine ya. İnşallah doğru karar vermişizdir isim konusunda

Kızlar bugun biraz fazla merdiven cıkmak zorunda kaldımda üst bacaklarım agrıyor belimin omurgayla birlesen orta yeri birde , bide karnımın soluna iğne batması gibi sizi gibi bir agrı giriyor arada normal mi acaba korkuyorumda

Yaa o arkadaşınla yakın zamanda görülürsen Yağız ismini de sorar mısın canım? Ben de çok çok inanıyorum isim enerjisine ya. İnşallah doğru karar vermişizdir isim konusunda
Tamam canım yarın da konuşurum onunla söyler bana mesaj yazarım buraya

Bence dinlenince geçer canım hamile değilken bile çok merdiven inip çıkmak zorlar bir de 2 kişi olduğunda iyice yormuştur. güzelce dinlen geçer insallah

Benimki de 2-3 gun cok az hareket etti. Sonra yine kaldığı yerden asiri harekete devam hareketlerinin azaldigi zaman tam ortadaydı dikey şekilde alakasi var mi bilmiyorm simdi yine yatay pozisyona gecti baya hareketli.

Benim yegenimin ismi Yağız. Acikcasi hareketli bir cocuk ama oyle cok yaramaz diyemeyiz. Her cocuk gibi hareketli, hep oyun istiyor, parka gitmek istiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…