Yaa o arkadaşınla yakın zamanda görülürsen Yağız ismini de sorar mısın canım? Ben de çok çok inanıyorum isim enerjisine ya. İnşallah doğru karar vermişizdir isim konusundaEminim yağışlar Kaanlar kadar olmaz. Bizzat gözlerimde görüyorumbir de isimlerini taşıyorlar. Poyrazla rüzgarlar da aynı isimleri gibi oluyorlar. Bizim bir arkadaş var o isimler üzerine hep araştırmalar yaptı eğitimler aldı. O bana söyledi i. Hatta kendi oğlunun adını değiştirecekmiş. Arda çok ağır bir isimmiş çocuğa ağır geliyormuş o isim. Ama Kaan’da kesinlikle hemfikirim
Çok geçmiş olsun umarım ikiniz de iyisinizdirKızlar benim kanamam başladı. Acile gidiyorum şuan..
Sabah dokuzda canım insallah şekerli suyu içince oralarda fenalaşmamNe demek canım. İnşallah sabah erken saattedir randevun. Çok aç kalmanı istemem
Dokuz iyi canım. Tek gitme canım inşallah birşey olmaz güzel çıkar sonuçlarındaSabah dokuzda canım insallah şekerli suyu içince oralarda fenalaşmamçok teşekkür ederim
Tamam canım yarın da konuşurum onunla söyler bana mesaj yazarım burayaYaa o arkadaşınla yakın zamanda görülürsen Yağız ismini de sorar mısın canım? Ben de çok çok inanıyorum isim enerjisine ya. İnşallah doğru karar vermişizdir isim konusunda
Allah yardımcınız olsun , inşallah bir şey olmayacaktır. dualarımız sizinleKızlar benim kanamam başladı. Acile gidiyorum şuan..
Ben de çok merak ediyorumRheaa canım merak ettik seni müşahadeyemi aldılar? Umarım önemli bişey yoktur. Hadi güzel haberler ver bize..
Eşimle gidicem haberdar ederim insallah güzel çıkar canımDokuz iyi canım. Tek gitme canım inşallah birşey olmaz güzel çıkar sonuçlarında
Al benden de o kadar haber var mı diye sürekli buraya bakıyorumBen de çok merak ediyorum
Bence dinlenince geçer canım hamile değilken bile çok merdiven inip çıkmak zorlar bir de 2 kişi olduğunda iyice yormuştur. güzelce dinlen geçer insallahKızlar bugun biraz fazla merdiven cıkmak zorunda kaldımda üst bacaklarım agrıyor belimin omurgayla birlesen orta yeri birde , bide karnımın soluna iğne batması gibi sizi gibi bir agrı giriyor arada normal mi acaba korkuyorumda
İyi bari canım inşallah yaEşimle gidicem haberdar ederim insallah güzel çıkar canım
Çok geçmiş olsun canım, inşallah ciddi bir sorun yokturKızlar benim kanamam başladı. Acile gidiyorum şuan..
Bende sürekli bakıyorum burayaAl benden de o kadar haber var mı diye sürekli buraya bakıyorum
Iyi haberlerini alalım inşallahBende sürekli bakıyorum buraya
Benimki de 2-3 gun cok az hareket etti. Sonra yine kaldığı yerden asiri harekete devamKızlar ya benim bebito 2 gündür pıt pıt yapıyor güçlü tekmeleri yapmıyor. Böyle olunca korktum azıcık. Ama hissediyorum altta pıt pıt yapıyor. Normaldir dimi 30.haftaya girdik yeride daralmış olabilir
Benim yegenimin ismi Yağız. Acikcasi hareketli bir cocuk ama oyle cok yaramaz diyemeyiz. Her cocuk gibi hareketli, hep oyun istiyor, parka gitmek istiyorYaa o arkadaşınla yakın zamanda görülürsen Yağız ismini de sorar mısın canım? Ben de çok çok inanıyorum isim enerjisine ya. İnşallah doğru karar vermişizdir isim konusunda