- 13 Nisan 2018
- 7.318
- 16.180
Rheaa canım merak ettik seni müşahadeyemi aldılar? Umarım önemli bişey yoktur. Hadi güzel haberler ver bize..
Güzel haberlerinizi bekliyoruz inşallahKızlar benim kanamam başladı. Acile gidiyorum şuan..
Yoktu diye hatırlıyorumKızlarRheaa arkadaşımızda plesenta previa yada plesenta marjinal gibi bir durum varmıydı?
Çünkü öyle bir durum varsa bu kanama korkulacak bir kanama şekli olmuyormuş.
Allahım yardımcısı olsun kanamayı görünce nasıl kötü olmuştur ya
Yani o kadarı da normal artık sevindim bunaBenim yegenimin ismi Yağız. Acikcasi hareketli bir cocuk ama oyle cok yaramaz diyemeyiz. Her cocuk gibi hareketli, hep oyun istiyor, parka gitmek istiyor
İçim rahatladı saolun kızlar iyiki varsınız. Belkide pozisyonla alakalıdır canım dediğin gibi. Ayy anne olmak hiç kolay değil hep Bi endişe kaygıBenimki de 2-3 gun cok az hareket etti. Sonra yine kaldığı yerden asiri harekete devamhareketlerinin azaldigi zaman tam ortadaydı dikey şekilde alakasi var mi bilmiyorm simdi yine yatay pozisyona gecti baya hareketli.
Ben yaşadığım için o endişeyi o korkuyu anlatamam rabbim kimseye yaşatmasın inşallah iyidir oda bebekteKızlarRheaa arkadaşımızda plesenta previa yada plesenta marjinal gibi bir durum varmıydı?
İnşallah canımBen yaşadığım için o endişeyi o korkuyu anlatamam rabbim kimseye yaşatmasın inşallah iyidir oda bebekte
Evet ya yavrularımıza kavuşmaya az kaldı. İnşallah Allah hepimize sağlık sıhhat versin canımİnşallah canımneyseki son haftalara girmemize çok az kaldı. Birçoğumuz 10 haftadan geriye sayıyor şimdi. Sağlıcakla geçsin şu haftalarda hepimiz yavrularımıza kavuşalım sağ salim İnşallah
Bildiğimiz yoktu canım. 2-3 gün önce kontrolünde her şeyin yolunda olduğunu söylemişti. Umarım iyi haberlerini alırız bugün.KızlarRheaa arkadaşımızda plesenta previa yada plesenta marjinal gibi bir durum varmıydı?
Cevap yazmamış hala. İnşallah her şey yolundadır. İnsan merak ediyor bu kadar zaman beraber gelmişiz sıkıntılarımızı paylaşmışız. Özellikle burada sürekli yazan arkadaşlar var senin benim gibi onlardan ses çıkmasa bile merak ediyorum.Ben de çok merak ediyorum
Kesinlikle... İnan bütün gece aklımdaydıCevap yazmamış hala. İnşallah her şey yolundadır. İnsan merak ediyor bu kadar zaman beraber gelmişiz sıkıntılarımızı paylaşmışız. Özellikle burada sürekli yazan arkadaşlar var senin benim gibi onlardan ses çıkmasa bile merak ediyorum.Rheaa günaydın canım, nasıl oldun?
Bugün agrılarım azalmıs sekılde uyandım cok sukur ,sagol canım Allah hepimize saglık sıhhat versinBence dinlenince geçer canım hamile değilken bile çok merdiven inip çıkmak zorlar bir de 2 kişi olduğunda iyice yormuştur. güzelce dinlen geçer insallah
Kendiliğinden durduğu için ilaç igneye gerek kalmadıCanım çok geçmiş olsun inşallah bi sorun olmaz iğne ve ilaçlarla durdururlar haber ver mutlaka bize de
Tesekkurler cnimCok gecmis olsun,bir kac arkadasta daha olmustu,insallah onemli bir durum degildir.
İyiyiz cnim , teşekkür ederimİnşallah bebekte sen de iyisinizdir, Allaha emanetsiniz
Dursunlar durdukları yerde, en rahat yerdelerHabersiz bırakma grubu. İnşallah biraz daha dururlar
İyiyim kuzum bir sıkıntım yok ama neden kanama oldu bilmiyorum sadece o aklıma takıldı benim.Canım nasılsın şimdi gördüm bir sıkıntı yoktur inşallah?
Teşekkür ederim cnim bebis çok iyi hiç olmadığı kadar hareketli hattaAllahım şifa versin canım hayırlı haberlerle dön inşallah. Birşey yoktur umarım iyi haberlerini bekliyoruz
Kızımdan kanamaya alışkınım onda hep düşük, erken doğum tehlikesi vardı zaten. Ama sebepsiz kanama oluşu sadece beni endişelendirmisti.Panik yapmayin derin nefes sakin... Insallah bir sey olmicak
Teşekkür ederim canımÇok geçmiş olsun canım önemli bir durum değildir Inşallah dualarımız seninle
teşekkür ederim canım, Allah hepimize yardımcı olsunGüzel haberlerle dön inşallah canım, sakin kalmaya çalış. Allah yardımcınız olsun
Şuan için önemli bir durum yok canım takip ediyorum evde.Hayır olsun inşallah bizi de bilgilendir
Umarım önemli bir şey değildir
Şuan için hersey yolunda canım, umarım hep böyle olurCanım lütfen haberdar et insallah bir sıkıntı yoktur
Teşekkür ederimÇok geçmiş olsun
iyiyim canım şükür bir sorun yok, inşallah hep böyle devam ederCanım cok geçmiş olsun nasılsııınn dualarımız seninle
Gozunuz aydin,umarim bir daha yasamassiniz.Vaktinde gelsin kuzucuklarimizGünaydın kızlar ancak foruma girip bakabildim. Güzel dilekleriniz için teşekkür ederimşükür hiçbir sıkıntı yok. Olayı kısaca anlatayım, dün kendimi yormadim hiç temizlik vs hiç yapmadım. Tek yaptığımız kızı at binmeye götürdük eşim yanımdaydı zaten ben oturdum onlar baba kız güzel bir gün geçirirken ben çayımı kahvemi içip uzaktan onları izledim. Neyse eve geldik yemek yedik uzandım, film izliyoruz eşimle kızım yorgunluktan uyuyakaldı, tuvalete gittim peçeteye aktif kırmızı kan gelmeye başladı. Bu arada benim bebis çok aşağıda hareket ediyor. Nasıl diyim sezeryan kesisi altında resmen hareket hissettiğim oluyor bazen ki geçen hafta doktor kontrolü vardı ona da dedim normal açılma vs hiçbir sorun yok suyu kalp atisi plesanta vs her şey normal demisti. Neyse. Nasıl diyim regl kanaması gibi ve bebek aşırı aşağıda yürümeyi engelleyecek cinsten aşağıda olduğu için de alt karında aşırı bir gerginlik yapıyor catlayacakmisim gibi. Gayet sakinim bu arada. Tuvaletten çıktım güzelce gittim üstümü değiştim eşime dedim ben hastaneye gidiyorum sen çocuğun başında dur adam diyo noluyo , dedim kanamam var ama ağrım yok ben giderim. Aldım arabayı hop acile giderken aradım doktorumu haber verdim oda hastane k.dogum a haber verdi gittigimde zaten bekliyorlardı. Önce acilde kan vs tahlilleri sonra doğru k.dogum servisine. Herhalde 1 saate yakın muayene sürmüştür. Bir karından bakıyorlar bit vajinal sonra yine karından vs vs. Kanama yok, kanama alanı da yok. Bebekte sorun da yok , suyu temiz , kordon vs sorunu yok. Kan tahlilleri temiz peki bu kanama neyin nesi. Onlarda emin olamadi. İlişki oldu mu diye sordular , daha önce kanama oldu mu vs vs. Hiçbiri yok. Sebepsiz bir kanama. Acilma da yok ,plesanta ile ilgili sorun da yok kan uyusmazligi da yok yok yok yok yani, Sonra her ihtimale karşı nst ye aldılar. 1 saat nst de bekledim vs vs. Bu arada şarjım bitti tabi. Kız uyanmış 10 dakikada bir beni arıyor anne gelll diye. Şarj da zaten en ihtiyacın olan vakitte biter zaten. Evden çıkarken de hiç aklıma şarj marj gelmedi dogrusu doktor her ihtimale karşı yatış verdi ama şöyle bir durum var dediler, yatış olsa da kanama alanı vs olmadığı için yapılacak hiçbir şey yok. Tedavi prosedürü yok. Sadece gözlem altında olacak gece yine kanama olursa bizde görmüş oluruz diye. Kız mümkün değil benden ayrı durmaz, onu hastaneye getirmek cocuga eziyet, her yer hastalık dolu. Dedim ben eve gideyim gece kanama olursa yine gelir o zaman kalırız. O şekilde imza atıp çıktım.
Herhalde gece 2 gibiydi eve geldiğimde Kız halen uyumamış beni beklemiş. Gelince hemen boynuma yatıp sarılıp o şekilde uyuduk. O yüzden gece giremedim foruma uyandığım gibi haber vermek istedim. Gece bir kanama vs olmadı. Ağrım sızım hiç yok zaten. Neden oldu bizde bilmiyoruz.
Kendiliğinden durduğu için ilaç igneye gerek kalmadı
Tesekkurler cnim
İyiyiz cnim , teşekkür ederim
Dursunlar durdukları yerde, en rahat yerdeler
İyiyim kuzum bir sıkıntım yok ama neden kanama oldu bilmiyorum sadece o aklıma takıldı benim.
Teşekkür ederim cnim bebis çok iyi hiç olmadığı kadar hareketli hatta
Kızımdan kanamaya alışkınım onda hep düşük, erken doğum tehlikesi vardı zaten. Ama sebepsiz kanama oluşu sadece beni endişelendirmisti.
Teşekkür ederim canım
teşekkür ederim canım, Allah hepimize yardımcı olsun
Şuan için önemli bir durum yok canım takip ediyorum evde.
Şuan için hersey yolunda canım, umarım hep böyle olur
Teşekkür ederim
iyiyim canım şükür bir sorun yok, inşallah hep böyle devam eder
Ayy çok şükür ya canım çok sevindim inan ki.Günaydın kızlar ancak foruma girip bakabildim. Güzel dilekleriniz için teşekkür ederimşükür hiçbir sıkıntı yok. Olayı kısaca anlatayım, dün kendimi yormadim hiç temizlik vs hiç yapmadım. Tek yaptığımız kızı at binmeye götürdük eşim yanımdaydı zaten ben oturdum onlar baba kız güzel bir gün geçirirken ben çayımı kahvemi içip uzaktan onları izledim. Neyse eve geldik yemek yedik uzandım, film izliyoruz eşimle kızım yorgunluktan uyuyakaldı, tuvalete gittim peçeteye aktif kırmızı kan gelmeye başladı. Bu arada benim bebis çok aşağıda hareket ediyor. Nasıl diyim sezeryan kesisi altında resmen hareket hissettiğim oluyor bazen ki geçen hafta doktor kontrolü vardı ona da dedim normal açılma vs hiçbir sorun yok suyu kalp atisi plesanta vs her şey normal demisti. Neyse. Nasıl diyim regl kanaması gibi ve bebek aşırı aşağıda yürümeyi engelleyecek cinsten aşağıda olduğu için de alt karında aşırı bir gerginlik yapıyor catlayacakmisim gibi. Gayet sakinim bu arada. Tuvaletten çıktım güzelce gittim üstümü değiştim eşime dedim ben hastaneye gidiyorum sen çocuğun başında dur adam diyo noluyo , dedim kanamam var ama ağrım yok ben giderim. Aldım arabayı hop acile giderken aradım doktorumu haber verdim oda hastane k.dogum a haber verdi gittigimde zaten bekliyorlardı. Önce acilde kan vs tahlilleri sonra doğru k.dogum servisine. Herhalde 1 saate yakın muayene sürmüştür. Bir karından bakıyorlar bit vajinal sonra yine karından vs vs. Kanama yok, kanama alanı da yok. Bebekte sorun da yok , suyu temiz , kordon vs sorunu yok. Kan tahlilleri temiz peki bu kanama neyin nesi. Onlarda emin olamadi. İlişki oldu mu diye sordular , daha önce kanama oldu mu vs vs. Hiçbiri yok. Sebepsiz bir kanama. Acilma da yok ,plesanta ile ilgili sorun da yok kan uyusmazligi da yok yok yok yok yani, Sonra her ihtimale karşı nst ye aldılar. 1 saat nst de bekledim vs vs. Bu arada şarjım bitti tabi. Kız uyanmış 10 dakikada bir beni arıyor anne gelll diye. Şarj da zaten en ihtiyacın olan vakitte biter zaten. Evden çıkarken de hiç aklıma şarj marj gelmedi dogrusu doktor her ihtimale karşı yatış verdi ama şöyle bir durum var dediler, yatış olsa da kanama alanı vs olmadığı için yapılacak hiçbir şey yok. Tedavi prosedürü yok. Sadece gözlem altında olacak gece yine kanama olursa bizde görmüş oluruz diye. Kız mümkün değil benden ayrı durmaz, onu hastaneye getirmek cocuga eziyet, her yer hastalık dolu. Dedim ben eve gideyim gece kanama olursa yine gelir o zaman kalırız. O şekilde imza atıp çıktım.
Herhalde gece 2 gibiydi eve geldiğimde Kız halen uyumamış beni beklemiş. Gelince hemen boynuma yatıp sarılıp o şekilde uyuduk. O yüzden gece giremedim foruma uyandığım gibi haber vermek istedim. Gece bir kanama vs olmadı. Ağrım sızım hiç yok zaten. Neden oldu bizde bilmiyoruz.
Onunla geçmiş olsun canım Allah hepimize sağlık sıhhat, vaktinde doğum versin ☺Günaydın kızlar ancak foruma girip bakabildim. Güzel dilekleriniz için teşekkür ederimşükür hiçbir sıkıntı yok. Olayı kısaca anlatayım, dün kendimi yormadim hiç temizlik vs hiç yapmadım. Tek yaptığımız kızı at binmeye götürdük eşim yanımdaydı zaten ben oturdum onlar baba kız güzel bir gün geçirirken ben çayımı kahvemi içip uzaktan onları izledim. Neyse eve geldik yemek yedik uzandım, film izliyoruz eşimle kızım yorgunluktan uyuyakaldı, tuvalete gittim peçeteye aktif kırmızı kan gelmeye başladı. Bu arada benim bebis çok aşağıda hareket ediyor. Nasıl diyim sezeryan kesisi altında resmen hareket hissettiğim oluyor bazen ki geçen hafta doktor kontrolü vardı ona da dedim normal açılma vs hiçbir sorun yok suyu kalp atisi plesanta vs her şey normal demisti. Neyse. Nasıl diyim regl kanaması gibi ve bebek aşırı aşağıda yürümeyi engelleyecek cinsten aşağıda olduğu için de alt karında aşırı bir gerginlik yapıyor catlayacakmisim gibi. Gayet sakinim bu arada. Tuvaletten çıktım güzelce gittim üstümü değiştim eşime dedim ben hastaneye gidiyorum sen çocuğun başında dur adam diyo noluyo , dedim kanamam var ama ağrım yok ben giderim. Aldım arabayı hop acile giderken aradım doktorumu haber verdim oda hastane k.dogum a haber verdi gittigimde zaten bekliyorlardı. Önce acilde kan vs tahlilleri sonra doğru k.dogum servisine. Herhalde 1 saate yakın muayene sürmüştür. Bir karından bakıyorlar bit vajinal sonra yine karından vs vs. Kanama yok, kanama alanı da yok. Bebekte sorun da yok , suyu temiz , kordon vs sorunu yok. Kan tahlilleri temiz peki bu kanama neyin nesi. Onlarda emin olamadi. İlişki oldu mu diye sordular , daha önce kanama oldu mu vs vs. Hiçbiri yok. Sebepsiz bir kanama. Acilma da yok ,plesanta ile ilgili sorun da yok kan uyusmazligi da yok yok yok yok yani, Sonra her ihtimale karşı nst ye aldılar. 1 saat nst de bekledim vs vs. Bu arada şarjım bitti tabi. Kız uyanmış 10 dakikada bir beni arıyor anne gelll diye. Şarj da zaten en ihtiyacın olan vakitte biter zaten. Evden çıkarken de hiç aklıma şarj marj gelmedi dogrusu doktor her ihtimale karşı yatış verdi ama şöyle bir durum var dediler, yatış olsa da kanama alanı vs olmadığı için yapılacak hiçbir şey yok. Tedavi prosedürü yok. Sadece gözlem altında olacak gece yine kanama olursa bizde görmüş oluruz diye. Kız mümkün değil benden ayrı durmaz, onu hastaneye getirmek cocuga eziyet, her yer hastalık dolu. Dedim ben eve gideyim gece kanama olursa yine gelir o zaman kalırız. O şekilde imza atıp çıktım.
Tesekkurler cnim
İyiyim kuzum bir sıkıntım yok ama neden kanama oldu bilmiyorum sadece o aklıma takıldı benim.
Kızımdan kanamaya alışkınım onda hep düşük, erken doğum tehlikesi vardı zaten. Ama sebepsiz kanama oluşu sadece beni endişelendirmisti.
Teşekkür ederim canım
Teşekkür ederim
Canım benim çok sevindim bütün gece aklımdaydın dua ettim umarım tekrarlamaz birdahaGünaydın kızlar ancak foruma girip bakabildim. Güzel dilekleriniz için teşekkür ederimşükür hiçbir sıkıntı yok. Olayı kısaca anlatayım, dün kendimi yormadim hiç temizlik vs hiç yapmadım. Tek yaptığımız kızı at binmeye götürdük eşim yanımdaydı zaten ben oturdum onlar baba kız güzel bir gün geçirirken ben çayımı kahvemi içip uzaktan onları izledim. Neyse eve geldik yemek yedik uzandım, film izliyoruz eşimle kızım yorgunluktan uyuyakaldı, tuvalete gittim peçeteye aktif kırmızı kan gelmeye başladı. Bu arada benim bebis çok aşağıda hareket ediyor. Nasıl diyim sezeryan kesisi altında resmen hareket hissettiğim oluyor bazen ki geçen hafta doktor kontrolü vardı ona da dedim normal açılma vs hiçbir sorun yok suyu kalp atisi plesanta vs her şey normal demisti. Neyse. Nasıl diyim regl kanaması gibi ve bebek aşırı aşağıda yürümeyi engelleyecek cinsten aşağıda olduğu için de alt karında aşırı bir gerginlik yapıyor catlayacakmisim gibi. Gayet sakinim bu arada. Tuvaletten çıktım güzelce gittim üstümü değiştim eşime dedim ben hastaneye gidiyorum sen çocuğun başında dur adam diyo noluyo , dedim kanamam var ama ağrım yok ben giderim. Aldım arabayı hop acile giderken aradım doktorumu haber verdim oda hastane k.dogum a haber verdi gittigimde zaten bekliyorlardı. Önce acilde kan vs tahlilleri sonra doğru k.dogum servisine. Herhalde 1 saate yakın muayene sürmüştür. Bir karından bakıyorlar bit vajinal sonra yine karından vs vs. Kanama yok, kanama alanı da yok. Bebekte sorun da yok , suyu temiz , kordon vs sorunu yok. Kan tahlilleri temiz peki bu kanama neyin nesi. Onlarda emin olamadi. İlişki oldu mu diye sordular , daha önce kanama oldu mu vs vs. Hiçbiri yok. Sebepsiz bir kanama. Acilma da yok ,plesanta ile ilgili sorun da yok kan uyusmazligi da yok yok yok yok yani, Sonra her ihtimale karşı nst ye aldılar. 1 saat nst de bekledim vs vs. Bu arada şarjım bitti tabi. Kız uyanmış 10 dakikada bir beni arıyor anne gelll diye. Şarj da zaten en ihtiyacın olan vakitte biter zaten. Evden çıkarken de hiç aklıma şarj marj gelmedi dogrusu doktor her ihtimale karşı yatış verdi ama şöyle bir durum var dediler, yatış olsa da kanama alanı vs olmadığı için yapılacak hiçbir şey yok. Tedavi prosedürü yok. Sadece gözlem altında olacak gece yine kanama olursa bizde görmüş oluruz diye. Kız mümkün değil benden ayrı durmaz, onu hastaneye getirmek cocuga eziyet, her yer hastalık dolu. Dedim ben eve gideyim gece kanama olursa yine gelir o zaman kalırız. O şekilde imza atıp çıktım.
Tesekkurler cnim
Teşekkür ederim canım
Teşekkür ederim