2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    300
evet magnezyumu magnezyum oksit formunda alıyorum. bugün enterogermina getirdi eşim , sen nasıl tüketiyorsun ? sabah mı akşam mı nasıl almalıyım ?

Rheaa dulcosoft yerine yetişkin diye dulcolax diye jel kapsül vermişler. şeker yükseltmez diye ayrıca. aynı firmanın ürünü. acaba bunun hakkında fikrin var mı ?

eczacıda hiç şu saatlerde günde şu kadar dememiş yav

Ben hastaneden ciktim sezeryanliydim ilk bir.kac gun bebegi.kucagima versin diye uyandiriyordum. Sonra kiyamadim ya kendim kalktim.Erkekler de ilk haftalar cok yipraniyorlar esim baya suzulmustu. 10 gun izni de vardi.Bizi birakip gitmek istemedi ama ben yeter gidebilirsin dedim.Ama soyle cok siddetli aglamalarda esim kalkiyordu yardim ediyordu bir guzel.kundaklayip pispisliyorduAma oglumun oyle gece uyutmamalari yoktu zaten ben de genel de uyuyordum insallah bu bebegim de abisine uyku konusunda ceketlr.

Arkadaşlar bu mide yanması için evde yapabileceğim ne önerirsiniz? Gaviscon ya da rennie yok evde. Ama midem fena dün gece vardı, geçer diye düşünmüştüm. Şimdi su bile içerken rahatsız oluyorum.
Ben hep basimi midemden yukari tutuyorum. Egilirken kalkarken bile dikkat ediyorum. Mide asidinin yukari cikmasini engellemem lazim. Gece de 3 yastikla uyuyorum...

Sanırım en ucuz sezeryan fiyati bende olacak

Canım hiç duymadım o jel kapsülü o yüzden yanlış yönlendirmek istemem

Arkadaşlar bu mide yanması için evde yapabileceğim ne önerirsiniz? Gaviscon ya da rennie yok evde. Ama midem fena dün gece vardı, geçer diye düşünmüştüm. Şimdi su bile içerken rahatsız oluyorum.
Havuc ye Havuc mideye iyi gelir.

Sendrom çevredeki insanlar yüzünden yaşanıyor canım, öyle doğurdum hoop sendrom geldi olayı yok
ya bu fikir çok mantıklı geldi bana aklımda olsun squat olur pilates topuna oturulur ya da yürüyüş insanı oyalayacak bir şey açılmaya da iyi gelir, yatakta yatıp beklemekten çok daha iyi olabilir.
Yatarken benim sancım daha da artıyordu, en güzeli yürütebilmek, squat vs

Sanırım en ucuz sezeryan fiyati bende olacak
Sen ne kadar fiyat aldın. Birde bölgenden bölgeye şehirden şehire değişiyor. Mesela İstanbul’da Beylikdüzü’ndekş hastanede 18 bin ama Esenyurtta başka bşr özel hastanede 8 bin oluyor sezaryen. Bölgenin çok etkisi var burada canım.

Laktozsuz sür bana çok iyi geliyor deneyin isterseniz

Rande canım selam senin ne zaman gecti bu grip soguk algınlıgın , bugun doktoruma gittim bebeğim iyiydi cok sukur test istedi gribal enfeksiyon olabılır dedi sonuclarıma aksam 1 aferin al dedi az once aldım , cunku crp degerim yüksek çıkmıs 43 cıkmıs seninde oyle miydi ne zaman hafifledi kaç günde ayy cok zor ya

Sende nasıl etkiler vardı bende şuan aşırı dökülüyorul hastaneye gitmedim

Kan sulandırıcı kullanan annelerrrrr Doktorum oksaparı doğumdan önceki güne kadar kullanacaksın demişti,şimdi beklenen bir doğum tarihi var tabiki de ama bebelerin çoğu o tarihte de doğmuyor ki,bi tek sezeryan doğumlarda netleşebilir önceki gün o da sürpriz yapıp bebek gelmeye kalkmazsa tabi şimdi bu durumda bi sorun olur mu ki diye düşünüyorum ve bu beni inanılmaz kaygılandırıyor.Sizin doktorlar bişi dedi mi bu konu hakkında ?

29.haftadan selamlar, kızlar bugün bir sey oldu adet sancısı gibi karnım ağrıyıp midem bulanmaya başladı derken o hafifledi acayip biR bel ağrısı başladı bu gece koltuğa gectim mecbur burada yatacağım. Ne olur birisi bende de oluyor çok normal desin

Agrilarin devam ediyor mu?Benim sadece belime gun icin de 1 defa en fazla 2 adet sancisi gibi agri giriyor nefes alirken bile farkli oluyorum ama uzaninca 2 3 dakika icinde geciyor devam etmiyor yani.

Canım benimde sezeryandı. Ama ilk bezini değiştirmeye kadar hepsini ben yaptım. Anestezi geçene kadar çocuğu eşim alıp verdi sonrasında herseyiyle ben ilgilendim. Ki eşim babalık izni kullanmasına rağmen 3. Gün ise gitmek zorunda kalmıştı. Annem yardıma geldi ama sadece ev işi temizlik yemek olayına baktı. Kızın tüm bakımı bendeydi. Mesela kızım 28 aylık ben hiç bilmem kızım uyanıkken uyuduğumu. Gece uyanınca eşimi uyandırıldım cocuga bakmaktan ziyade bana su bez ne bileyim işte ne lazımsa getirip yanımda otururdu mesela. Benle sohbet etse bile yeter ki ilk zamanlarda bilirsin ki saat başı uyanmaktan beyin yanmıştı gözüm açık ruya gördüm ve gerçek olduğuna yemin bile edebilirdim o derece gerçekti yani o yüzden çöp niyetine çocuğu sıpıtmamak için birinin yanımda olması lazımdı

Canım sıkma kendini bu kadar malesef ki bizde insanız herseye yetişemeyiz. Akışına bırakmak lazım. Herşey olcağına varıyor

Doğum ücreti yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…