2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    300
Bende şikayetçiyim diş etlerimden kanıyor benimkide yaklaşık 3 aydır gittim dişçiye sadece tuzlu karbonatlı gargara önerdi o kadar onu deneyebilirsin canım

Gözünüz aydın allah beterinden korusun gelmiş geçmiş olsun canım

Bizim de bugün 29 bitti 30 a girdik, ne ara

Kuzuu tip fakültesinde olacak dogumum. Kendisi orda prof. zaten. Akademisyen. Fakültede hasta muayene etmiyor kendine özel klinik açmış. Hastaları orda muayene edip fakültede ameliyat ediyor. Hal böyle olunca doğumlar da fakültede yapılıyor. Fakültede yeni doğan y.b zaten var. Ve baya iyi. Hem yeni doğan yoğun bakım olması hem doktorumun perinatolog olması beni güvende hissettiriyor işte.

Kızlar günaydın e bebekte bu reflü yatağında ikincisi yüzde kırk indirim var arkadaşımla aldım tanesi 110 a falan geliyor
Bunun aynısı trenyolda 99 tl ydi canım ama burda kızlara sormuştum önermediler desteksiz olduğu için almamıştım o yüzden

Sende nasıl etkiler vardı bende şuan aşırı dökülüyorul hastaneye gitmedim
Balgamlı öksürük , baş agrısı şeffaf burun akıntısı bebek baskı yaptıgı için zaten nefes almada güçlük yasıyordum şimdi birde burnum tıkandı daha kötü oldu nefes alamıyorum, doktorum ilaç önermedi gece yaşnızca 1 aferın al dedi rahatlatır dedi dün aldım aferini işe yaradı uyuyamıyordum öksürükten uyudum dun cok sukur bugun daha iyi hissediyorum ama gecmıs değil

Doktorum doc ve alanında cok iyi su iç bol bol cok kötü oldugunda gece 1 tane al dedi dün dayanamadım uyuyamıyordum öksürükten aldım iyi geldi cok sukur rahat uyudum uyudugum için daha iyi basladım gune cok sukur

Aklımızda olsun bizim de hastalanırsak sorarız dr a

Arkadaşlar bugün bakanlıktan sağlık ocağına bildiri gelmiş tetanoz aşıları işlemini durdurdu bakanlık. Ebe aradı şimdi bilgilendirdi beni de. ‘Tetadif 0,5 mL IM enjeksiyonluk süspansiyon ‘ isimli ürünün tüm serilerine geri çekme işlemi uygulanacakmış. Bilginize. Henüz ikinci dozu olmayanlar ya da bugün olacaklar varsa olmayın bekleyin.

Canım neden böyle bir şey yapıldı şimdi çoğumuz da olduk aşıları

E peki olanlar nolacak ?

Ya bunların kafası mı güzel neden bizi aşıladılar neden şimdi geri çekiyorlar ? Ne saçma işler.

Nasıl yani bizim olduklarımız nolcak o zaman. Madem piyasadan çekilecekmiş bize niye uyguladılar o zaman. Ayy Bi tuhaf oldum şimdi

Ee 1. Doz ya bunlardan yapildiysa. Benim 2. Doz 25 aralikta. Neden geri cekiliyor acaba. Bunlar da bir asiyi ya da ilaci insanlara yapiyorlar sonra yok şu şu zararlari var deyip geri cekiyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…