2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    300
Aileye normal geliyor ama ileride daha çok sıkıntı yaratır. Hem aileye hem çevresine
Kesinlikle anormal bi durum bu kadar kıskançlık normal değil bu yaştaki çocuk için. Bir de tehditle her istediğini yaptırmaya alışmış allah ilerde hayatına girecek insanların yardımcısı olsun valla
Ama keşke hiç geçmese bitmese bu, hergün yerde saç telleri yüzünden çalışan hover bile izne ayrıldı rahat ediyor
Keşkeeee Doğumdan sonra vitaminlere devam edicez zaten hemen kesmiyor dr lar belki bi süre daha idare eder bizi
Mahremiyet eğitimini ne zaman vermeye başlamamız gerekiyor. Malum bizim ülkemizde şuan en önemli olan şey çocukların kendilerini koruması için. Hatta bununla alakali Balyanaklar için Mahremiyet Kitabi diye bir kitap aldım bu konuda çok dikkatli olmak istiyorum
Emzirme sudyenleri en rahatı benim de aynı ağrı var baskı gibi normal telli sudyenler çok rahatsız ediyor

Canim Ben teorisyenim. Yani akademik calisiyorum. Aslinda klinikte vaka gorenler daha iyi sana bilgi verir. Ancak literature gore 3 yastan sonra verebilirsin. Cocugun hazir olmuslugu onemli. Bu yuzden once cocuk hazir mi bunu anlamak gerekiyor. Bunu anlamanin yolu, ya iyi bir gozlemci olup cocugun verdigi mesajlari dogru okuman lazim ya da uzman degerlendirmesi lazim.

Ben cidden sorun yasiyorum. Hatta kasinti da oluyor. Bolca catlak onleyici krem sur dedi doktorum. Bir de bol tak dedi. H&M de indirim vardi dikissizlerden aldim. Iz olmayinca kasinmaz. Bi de buyuk beden aldim.

mahremiyet eğitimi için aslında genel olarak bizim davranışlarımız en önemlisi, sen zaten buna dikkat edersin de, çocugun altını değiştirirken yanında baska biri olmaması, tuvalete gittigimiz zaman ya da üstümüzü değiştirirken kapının kapalı olması, 1.dereceden akraba bile olsa cocugun öperken ya da severken izin alınması gibi bilinçaltına yerleşecek davranıslar. pcfl nin dediği gibi uzmanlar daha iyi yanıt verir bu soruna. oğluma sınıflarında birkaç ay önce okul rehberlik öğretmeni tarafından mahremiyet eğitimi verildi (4 yas grubunda), biz de evde üzerinden geçerek pekiştirdik. ben de zaman zaman yeri geldikçe konuyla ilgili birşeyler anlatıyorum. bildigim kadarıyla bu konuyu bir sorun ya da korkutucu bir durum olarak anlatmak da cocuga zarar verebileceği için dikkatli bir şekilde anlatmak lazım, 6 ayda bir anlattıgımız bilgiler üzerinden tekrar yapmak gerekiyor.

Endişelenme canım büyüdükçe yerleri daralıyormuş birde artık daha düzenli uykuları varmış

Anladım canım teşekkürler
Yeni doğan zamanında en muzdarip olduğum konu. Ben saat başı kalkarken eşimin fosur fosur uyuması

Valla kadınlar bu konuda çok haklı çoğu erkek odasını bile ayırıyor ama ben buna müsade etmicem çocuk ikimizin o çalışıyor olabilir ama kadında evde ondan daha çok yoruluyor işe gitmiyor diye sanki daha avantajlı görünse de öyle bı durum yok aslında
Evet evet onlara çok önem veriyorum ben de, doğru şekilde yönlendirmek lazım çocuğu mesela ben kendim çıplak şekilde de duşa sokmam bebeği mayo giyerim üstüme hep bunları düşünüyorum erken yaşta bunlari asilamamiz gerekiyor ki bedeni ile ilgili söz hakkının kendinde olduğunu öğrenmesi aksi durumda hemen bizimle paylaşması gerektiğini bilmesi lazım

Kızlar ben girdiğim e-bebekte depend görememiştim o yüzden bunu aldım. Dependle aynı işi görür mü acaba? Herkes depend almış o yüzden kafama takıldı
Hiç bilmiyorum canım ben ama Depend almak istersen Şok markette de bulunuyor bilgin olsun..
Ben valla eşimle anlaştım bizim tarafa ben söylerim sizin tarafada sen söyle diye.. Benim ablam yenidoğan hemşiresi bizimkiler dikkat ederler fazlasıyla. Eşimin tarafındada böyle şapur şapur öpme şeyi yok Allahtan..
İlk keseyi görmeye gittiğimde 72 kiloydum 3 aralıktaki son kontrolümde 77,60 idim. Diyetisyende 75 olarak tarttı ben doktorun tartısını baz alıyorum diyetisyenin tartısına çok güvenmedim..
Ben ben ben... 80 di bedenim şuan 90 takıyorum o bile beni çok rahatsız ediyor.. Eve girer girmez çıkartıp atıyorum bir dahaki evden çıkışa kadar..

Sağı solu kırıp dökecek kadar sizi sinilendiren ne ki durduk yere mi ? Ben de normalde sinirli bi insanımdir ama hamilelikte öyle ekstra bir durum yaşamadım

Sağı solu kırıp dökecek kadar sizi sinilendiren ne ki durduk yere mi ? Ben de normalde sinirli bi insanımdir ama hamilelikte öyle ekstra bir durum yaşamadım
Tahammül sınırım yok. Durduk yere agliyorum. Normalde sinirlenmedigim seylere sinirlenir oldum

Bunun farkindaysaniz cozersiniz de ... Bence bir kac seansta olsa destek alsaniz... Psk degerlendirme yapar, fikir verir bu size. Eger yasak degilse ozelden tanidigim Klinik psikolog onerebilirim.

Yasak mi acaba? minseo

Bunun farkindaysaniz cozersiniz de ... Bence bir kac seansta olsa destek alsaniz... Psk degerlendirme yapar, fikir verir bu size. Eger yasak degilse ozelden tanidigim Klinik psikolog onerebilirim.

Yasak mi acaba? minseo
Hayır canım yasak olduğunu sanmıyorum o zaman hiç bişey önermemek lazım burada

Aslinda insan hamilelikte daha sakin oluyor. Devamli bebegine dair bir seyler dusunmek onun dogacagi gunun hayalini.kurmak, ona alisveris yapmak vs bunlar insanin icini ferahlatan hayatan zevk aldiran seyler. Tamam ekstra bir alinganlik ya da duygusallik olur insanin uzerin de fakat hamileligin sinir yaptigini duymadim. Neler yasiyorsun canim bunlari sana yaptiran ne tarz sorunlarin var hamilelikte mi basladi oncesin dr var miydi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…