2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    300
Canım bende 29 dayım bugün benimde karnıma anlık bir ağrı girdi geçti. Ve akşama doğruda belim ağrımaya başladı bende koltuğa geçtim. Şimdi yatağıma yattım. Geçici oluyor bazen ağrılar endişelenme canım

Arkadaşlar bu mide yanması için evde yapabileceğim ne önerirsiniz? Gaviscon ya da rennie yok evde. Ama midem fena dün gece vardı, geçer diye düşünmüştüm. Şimdi su bile içerken rahatsız oluyorum.
Canım ılık süt elma soda bunları deneyebilirsin yanma için. Rennie duo anlık iyi geliyor

Bana da doktorum doğuma kadar devam dedi canım. Nasıl bir sorun olabilir ki? Sezeryan olursa zaten tarih belli olacağı için bi sorun olmaz. Normal olsa da bence yine sorun olmaz. Sadece sancın vs oldu diyelim hastane çantanda iğne bulunmalı bence. Bazen doğum gerçekleşene kadar da 1-2 gün kalınabiliyor hastanede çünkü. Bi sonraki kontrolünde doktoruna bir danış bakalım ne diyecek. Çok sıkıntılı bir gen miydi senin pıhtılaşma olan genin?

Benimde göğsümün altı acıyor büyüdüğü için mi bilmiyorum bebişte olabilir çok oturduğum zaman tahriş olmuş gibi acıyor emzirme sütyeni rahat oluyor canım ben 80 kullanıyordum 90 aldım rahat olsun diye e bebekte uyguna aldım

Bende evdeyken kullanmıyorum valla rahat oluyor öyle

Canım yapmak zorunda değilsin biz ilk diye çok heves ettik yaptık oda imkanın varsa yap ama çünkü herşey pahalanıyor bizde o yüzden yaptık hemde 2. çocuk düşünüyoruz geleceğe yönelik olarakta yapmak istedik dolap şifonyer bazalı yatak aldık. Ana kucağı ve beşiği Bi yakınımız verdi ama beşik ahşap beşik büyük ve sallanmıyor bizde anne yanı beşik aldık sürekli yanımızda olacaklar zaten ilk zamanlarda o yüzden. Bu şekilde yaptık canım

Herşey hallolur canım sıkma canını. Güzel düşün güzel şeyler olsun benimde ilk ve deneyimim yok Allah yardımcımız olsun inşallah geliriz üstesinden lohusa depresyonu herkes yaşamıyormuş zaten şimdiden kendini öyle şeylere kaptırma canım hiç gerek yok

Ben bostancı da 16 bin sezeryan + 2binde spinal toplam 18 dediler ama tabi martta ne olur bilmiyorum %50 falan zam gelmez inşallah
Görümcem ortaköyde oturuyor onun orda bi hastaneye sordum 36 dedi

Canım zaten son haftalarda kontroller sıklaşacak normal doğumda olsa aşağı yukarı belli olur ben de oksapar kullanıyorum ama birşey demedi doktorum daha şimdiden düşünüp stres yapma

Günaydın kızlar

Ağrıları olanlar bu haftalarda bence çok normal yalancı doğum sancıları başlıyor, dinlenince geçiyorsa korkmayın ama ritmik ve düzenliyse uzanınca geçmiyorsa doktorunuza danışın mutlaka

Y yazosey geçmiş olsun hamileyken aferin kullanilabiliyormuymus ? Ben koronayken benim dr. Parol bile vermedi bana dayanamicağın noktada ateslenirsen iç demişti. Ben 2-3 parol ile koronayı atlattım. Hamilelere veriliyorsa keşke bana da ilaç verseymiş sürünmüştüm resmen

Kızlar benim diş etlerim feci kanamaya başladı ya Sabahları ağzımın içi kan doluyor resmen kusasım geliyor. Sizde var mı böyle bir sorun ne yapmak lazım

Doğum ücreti yok
Sen devlette mi yapacaksın. Araştırmaya mı gidiyordun sankş çyle hatırladım bizim çalıştığımız hastaneler var elimin de benimde yıllarca ama hiç birisinde yeni doğan yoğun bakım ünitesi yok. Tıp merkezi. Görsen dersin koca hastane ama yoğun bakımı yok. O yüzden ne kadar indirim yapsalarda yaptırmıyorum. Bir de doktorum dışardan gelecek o istediğimiz yere geliyor onun da maliyeti olacak tabikide :)) burada medicanadan fiyat aldım 40 bin dedi. Bana çok yakın 5 dk yürüme mesafesinde. Ocak ayında yeni zamlara göre yer araştıracağım doktorumlada günü belirleyeceğiz.

Ben bostancı da 16 bin sezeryan + 2binde spinal toplam 18 dediler ama tabi martta ne olur bilmiyorum %50 falan zam gelmez inşallah
Görümcem ortaköyde oturuyor onun orda bi hastaneye sordum 36 dedi
Hey maşallah Ocak ayında da sağlam bir zam gelecek diyorlar ben de onu bekliyorum 18 şimdi o zaman 25 e kadar çıkar herhalde. Bilmiyoruz şuan zam konusu memleketin gündemi haline geldi. Sürekli artışlar olacak sanırım bikaç ay sonra ara zamda yaparlar onun üzerine yine her şeye zam gelir yine. :)))

Yok artık ya cidden suyunu çıkardılar 40 bin lira nedir 10 dk lik bir işlem ya Herkes soyguncu oldu resmen enflasyonu fırsat bilip

Kızlarrrr günaydın Yeğenim çıktı hastahaneden derin bir nefes aldık... Emar sonuçları temiz çıktı Allah'a şükür.. Hepinize çok teşekkür ederim desteğiniz ve dualarınız için..

Bende çok iyiyim maşallah kızım çok hareketlendi durmuyor içeride 30. haftayı bekliyorum sabırsızlıkla başlayacağım kıyafetlerini yıkayıp ütülemeye o kadar heyecanlıyım ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…