O zaman güvendiğin ya da arkadaşlarının gittiği ağda salonu varsa orda yaptırsan, rahat ederim diyorsanBen şuan o jiletle yapıyorum. Geçen gün yaptım ama çok zorlandım karnım acıdı uğraştırdı havalarda soğuk
Hamilelikten önce gittiğim yer vardı oraya gideceğim sanırım son 2 ay kaldı zaten. Hamileyken enfeksiyon falan kaparım diye bırakmıştım gitmeyi ama artık göbüşten yapamıyorum zorlanıyorum malesefO zaman güvendiğin ya da arkadaşlarının gittiği ağda salonu varsa orda yaptırsan, rahat ederim diyorsan
Aa siperlik çok mantıklıymışöpmeye yeltenen olursa uzaktan öpücük atıyorum çok öptüm seni diyorum hemen duruyor sarılmıyor sen de öyle yap, bebeğe de gerekirse siperlik alıp tak insanlara gösterirken yüzünde varken öpemezler zaten
Bebeği öpmesinler diye uygulayacağım tarife
2 Tane gerek yok canım eğer verecekse iade et ama işin bitince ona geri vereceksen, ileriye yatırım olsun bu 2. ye de kullanırım bi daha almam diyorsan bunu kullanKızlar ben joie dreamer ana kucağı aldım dün geldi titreşimi var müziği var falan bugün de bir arkadaşım bende babyjörn anakucağı var dedi önü oyuncaklı görmüşsünüzdür sana vereyim dedi ben bu elimdekini iade edeyim degil mi ya
Ana kucağını banada bir yakınımız verdi. İade et tabi canım onun yerine başka bir eksik alırsınKızlar ben joie dreamer ana kucağı aldım dün geldi titreşimi var müziği var falan bugün de bir arkadaşım bende babyjörn anakucağı var dedi önü oyuncaklı görmüşsünüzdür sana vereyim dedi ben bu elimdekini iade edeyim degil mi ya
bilmiyorum ki canım hatırladıgım gaz cıkarmayla alakalı bir sorunum yoktu ama hastane prosedürü öyleydi galiba. çok önemli değil benim icin 2 gece de kalırım herşey yolunda olsun da :)Doğumdan sonra gelip soruyolar ya canım, gazını çıkardın mı, büyük tuvaletini yaptın mı diye. Erken ya da geç çıkma onunla alakalı olabilir mi
Esimin babasi olunca esim paraladiKendini nasıl tuttun paralamamak için
Sıfır derece olan biryerde yaşıyorsan bu zaten mecburiyet oluyor canım, "Allah razı olsun bunu icat edenlerden" demen bile gerekiyorValla hiçte pişman değilim açıkçası çünkü günde en az 2 makina yıkanıyor ben nerde kurutayim bu soğukta onları hava 0°çocuğa kıyafet kalmaz
bende de aynı endişeler var canım, normal bence, yeni düzene adapte olduktan sonra hepsi yoluna girecektirSanırım yetebilir miyim korkusu.
Oğlum 4. Sınıf, onun okula gidip, gelmesini bile takıyorum.
Bence bu kaygilari olan bir anne yeterince iyi bir annedirSanırım yetebilir miyim korkusu.
Oğlum 4. Sınıf, onun okula gidip, gelmesini bile takıyorum.
Hosgeldin 3.trimester sikayetleriBelim bacaklarım ağrıyor karnım ara ara giriyor
İyi saklamışsın12 haftalık olana kadar kimseye söylemedik çocuklara bile :) eşim de ben de biraz pimpirikliyiz, Allah korusun bişey olursa sonra toparlaması benim için daha zor olur diye düşündük. ilkinde de 9 haftalıkken söylemiştik çevreye. isim ben kendimi bildigim icin, yani etkilenecegim icin, söylemek istemiyorum yine bu sefer. insanlar şunu koyun bunu koyun diye öneriler sunmaya baslıyor hoşuma gitmiyor
2 Tane gerek yok canım eğer verecekse iade et ama işin bitince ona geri vereceksen, ileriye yatırım olsun bu 2. ye de kullanırım bi daha almam diyorsan bunu kullan
Bu ikinci meselesini ben de düşündüm ama olur olmaz falan bilemedim de bakiyim birkaç gün düşüneyim olmazsa ucuza da aldım anakucağınıAna kucağını banada bir yakınımız verdi. İade et tabi canım onun yerine başka bir eksik alırsın
Süper o zaman canım bi düşün sen istersenBu ikinci meselesini ben de düşündüm ama olur olmaz falan bilemedim de bakiyim birkaç gün düşüneyim olmazsa ucuza da aldım anakucağını1300 tlydi. Bu arada arkadaşımda fisher pricein piyanolu halısı dönencesi uyku arkadaşı falan da varmış arkadaş gibi arkadaş
Ben de bi de pimpiriklik oluyor bi yerine bi şey olur diye bebeğin kakası çıkar bişi olur leke olur vs. vs. onun stresini çekceğime kendi malımı kullanayım kafasındayım hepBu ikinci meselesini ben de düşündüm ama olur olmaz falan bilemedim de bakiyim birkaç gün düşüneyim olmazsa ucuza da aldım anakucağını1300 tlydi. Bu arada arkadaşımda fisher pricein piyanolu halısı dönencesi uyku arkadaşı falan da varmış arkadaş gibi arkadaş
Ya evet ama önünü alamıyoruz yok odasıydı dolabıydı kıyafetiydi aşırı masraflı bir şeymiş bu çocuk olayıBen de bi de pimpiriklik oluyor bi yerine bi şey olur diye bebeğin kakası çıkar bişi olur leke olur vs. vs. onun stresini çekceğime kendi malımı kullanayım kafasındayım hep