Benimde geçen kontrolde 35 çıktı hatta kanamam olduğu kontrolde doktorum hiçte öyle dikiş falanda demedi riskli falanda demedi gayet iyi serviks uzunluğumuz dedi hatta.bana da abartı geldi benim de 38 çıktı diğer kontrolde daha da düşecek muhtemelen zaten artık olması gereken bu yavaş yavaş kısalacak
Allahim yarabbim ya sacmaliğa bak hemen sezeryana aliyorlar diyor bir de yasadiklari her olmusuz seyi sanki biz de illa yasayacakmisiz gibi konusuyorlar. Ya bir birakin yasayip gorelim. Iyi yapmissin canim hak etmis.bizim insanımız özellikle kadınlarımız neden hemcinsinin rezil olup acı çekmesine bu kadar meraklı ya ? nolucak çocuğun huyu değişse eline ne geçecek bundan çıkarı ne olacak acaba ? ben demiştim demek için mi bunca çaba ? hamile kalırsın dur sen daha doğur bunlar iyi günlerin derler, doğurur büyütürsün bi ikinci olsun o zaman görürsün sen derler. hiç bitmiyor boş çene allah sabır versin ya bize cidden. sonra tersleyince adın çıkıyor deliye.
2 gün önce annemdeyim çok samimi olmadığım bi akraba ile denk geldim o malum soruyu sordu tabi. ee nasıl doğuracaksın ? bu nasıl bi soru o an ki şartlar nasıl uygunsa o şekilde doğurucam dedim. normali mi beklicen dedi, aksi bi durum olmazsa evet kendi sancımı beklicem dedim. öyle yapsan da hemen sezeryana alıyolar artık diyip kahkaha attı ben de ha ha ha çok komiksin valla dedim. ortalık buz kesti bozuldu baya. annem de iyi dedin diyor. bıktım böyle salak insanlardan ya
Aynen öyle canım dediğin gibi yavaş yavaş kısalacak ve bu gayet normalbana da abartı geldi benim de 38 çıktı diğer kontrolde daha da düşecek muhtemelen zaten artık olması gereken bu yavaş yavaş kısalacak
saçmalama onu sen mi seçiyorsun peki cahil teyzeGeçen görümcemin nişanında banada o malum soru geldi eşimin akrabasındanbende o an ne gerekiyorsa o şekilde dedim saçmalama onu sen seçiyorsun dedi tövbe estağfurullah deyip kafamı çevirdim. Sinir oluyorum ya insanlar çok tuhaf. Sanane yani senmi doğurtucaksın
İnşallah, teşekkür ederimSelamlar. benim de 28+3 te alttan bakıldı rahim agzı uzunlugu 32 mm cıktı. önceki gebeliğimde 20.haftada 30 mm cıkmıstı doguma kadar o şekilde sabit kaldı azalmadı, merak etmeyin zamanla düzelen de var. sadece kendinizi yoracak fiziksel aktivitelerden kacının, ağır ev işi, uzun yürüyüşler yapmamaya dikkat edin. saglıkla gelsin minik inşallah
Malesef doktorum da böyle bi sıkıntı var. Her durumda aşırı abartıyor, öncesinde bi kaybım olduğu için ben de korkuyorum. Geçen ay suyun fazla demişti, devletteki doktoruma gittim bi sıkıntı yok dedi. Teşekkür ederim yorumunuz için, başka doktora sormadan kabul etmem kesinlikleCanım serklaj için haftan bayağı ileri diye düşünüyorum. Ve zaten 25 mm alt sınır olarak geçiyor. Çok ciddi bir durum olmadıkça doktorlar bu işlemi yapma taraftarı değil, büyük ölçüde kar zarar durumu hesaplanan bir işlem.
Doktorunuz Sizi biraz fazla korkutmuş gibi geldi. Yatın dinlenin, gerekirse hiç iş yapmayın. Olası bir durumda 30 a düşerse ve doktorunuz serklaj yapmak isterse bence direk kabul etmeyin, başka bir doktora kesinlikle gidin, görüşlerini alın derim.
Ayy valla güldümsaçmalama onu sen mi seçiyorsun peki cahil teyzeaslında benim vajinam çok değerli ona kıyamam tabi ki sezeryan olucam diceksin mors olacaklar bunu duymak istiyolar bence
bence böylesi hakediyor demek lazımAyy valla güldümbir dahakine öylemi desem acaba ne güzel cevap olur ama
Hakediyorlar amabence böylesi hakediyor demek lazım
doğursan onlara malzeme çıkardı tühHakediyorlar amao gün biraz ayakta kalmıştım başım döndü sendelemiştim ayy herkes şimdi doğurma kız doğuruyor musun yoksa falan demişti. Siz iyimisiniz ne doğurması başım döndü sadece dedim Bizim millet sever abartmayı
Sende doktorunun abarttığını düşünüyorsan, suyun fazla demiş ama normalmiş mesala, neden hala aynı doktora gidiyorsun? Hala geç değil, doktor değiştir bence. Çünkü sonraki söyleyecekleri şeyler doğru bile olsa ona güvenemiceksin.İnşallah, teşekkür ederimDikkat ediyorum zaten dün biraz ütü birikmişti, onu yaptım. Neredeyse hiç ev işi yapmıyorum
Malesef doktorum da böyle bi sıkıntı var. Her durumda aşırı abartıyor, öncesinde bi kaybım olduğu için ben de korkuyorum. Geçen ay suyun fazla demişti, devletteki doktoruma gittim bi sıkıntı yok dedi. Teşekkür ederim yorumunuz için, başka doktora sormadan kabul etmem kesinlikle
Kalmasına izin verirler mi bilmiyorum hiç sormadım ama izin verseler bile bence çocuk için uygun bi ortam değil hastane. Vay vuy sesleri doğum çığlıkları falan derken çocuğun psikolojini bozmaya gerek yokHastanede kalmiyor mu cocuk? Ben kizimi goturmeyi dusunuyordum. Hatta dun konustuk. Kizim gelmek istiyorum dedikeske once hastaneye sorsaydim
doğum anında çığlık atan cidden oluyor mu ya çok merak ediyorum bunuKalmasına izin verirler mi bilmiyorum hiç sormadım ama izin verseler bile bence çocuk için uygun bi ortam değil hastane. Vay vuy sesleri doğum çığlıkları falan derken çocuğun psikolojini bozmaya gerek yoktabi bide işin hijyen konusu var oda cabası
Doktorların demesiyle olmuyor maalesef :)) 57 ile başladım şuan 70 olmuşumAy saçmalamış resmen. 4.5.6 aylarda 1 er kilo, 7.8.9. aylarda 2şer kilo alımı normal. şuan biz 8 e girdik hatta, az bile almışsın bence ortalamaya göre, sana da laf ediyorsa biz obez olduk :)
Sen beni ilk doğumda görseydin korkardındoğum anında çığlık atan cidden oluyor mu ya çok merak ediyorum bunuben reglin ilk günü bile ağrıdan konuşmaya halim olmazdı doğumu düşününce çığlık atabilen varsa helal olsun
Enerjine sağlık vallaSen beni ilk doğumda görseydin korkardınresmî tatil öncesi hastane bomboş en ufak ses yankı yapıyordu zaten bi ses yerde bi ses gökte hastane inledi resmen kesisiz doğurucam diye
Yakınız:) ben de 58 le başladım 71 oldumDoktorların demesiyle olmuyor maalesef :)) 57 ile başladım şuan 70 olmuşumnormal hayatıma devam ediyorum ama ister istemez kilo alabiliyorum
O sesten güç aldım resmenEnerjine sağlık vallaBağırabilmek daha iyi insan stresini atar en azından
Ama aramızda 2 hafta varYakınız:) ben de 58 le başladım 71 oldum