Hem depend koydum, hem ped gece olanından. İc çamaşırı 3 tane koydum.Tamam çok sağolunkızlar bide depend alıcaz ya yanımıza ekstra iç çamaşırı, ped alalım mı yanımıza
Ay birde buram buram 2 dakika önce sigara içip çocuğu kucağına almaya çalışanlar var birdeeeeeeeAkraba gruplarınıza atın kızlar
Canım söyledin anlaşılmadı mi araya mesafe koy. Ben öyle yapıyorum çünkü. Hatta bak 2 ay önce k.p ile söyle bir durum oldu artık arabaya bindim kızım dedesinin kucağında bana verecek gideceğiz çocuğun ellerini öptü, ellerini opmuyoruz dedesi kaç defa söyledik dedim çocuğu alıp kapiyi kapattim ellerini ıslak mendille silmeye başladım. Sonra k.p kapıyı açtı biz mikroplu insanlarmiyiz dedi. Suratına bir bakışım var yani nasıl gözüm dönüp baktığıysam. Tuttum arabanın kapısını kapattım suratına eşime dedim yürü gidiyoruz. Her hafta giderdik mutlaka ziyarete 1 ay kapısına adımımı atmadım. Hayır yani ben diyim yüz sen de ikiyuz defa soylemisimdir uyarmisimdir. Sözlü uyarıyı davırlarla da desteklemek gerekiyor canım.şu kısmı sabah akşam okuyup kendimi cesaretlendirmeliyim sanırım. aynı böyle düşünüyorum, ebeveyn olarak bebekleri biz korumalıyız ama boşluğuma gelir de konuşamam diye korkuyorum resmen. evin muhtelif yerlerine yazı çıkarttırıp assam mı diyordum ben debebeklerin eli yüzü öpülmez diye . halbuki ne kadar basit sağlık kuralı ama bizim insanımız delmek için 40 bahane arıyor
Sudocrem aldım ben.Selam kızlar pişik kremi olarak ne aldınız?
Solomombaby aldım, yeni doğan aparatı olması önemliydi benim içinKanguru aldiniz mi minnoslar bn yeni bakiyorum pek arastirmadim neye dikkat etmek lazim
Onlardan bitanesi ustune gelip kizimin dudagindan opmustuAy birde buram buram 2 dakika önce sigara içip çocuğu kucağına almaya çalışanlar var birdeeeeeee
Düşünmek bile istemiyorum şimdiden olacakları, resmen sinir hastası olma sebebiCanım söyledin anlaşılmadı mi araya mesafe koy. Ben öyle yapıyorum çünkü. Hatta bak 2 ay önce k.p ile söyle bir durum oldu artık arabaya bindim kızım dedesinin kucağında bana verecek gideceğiz çocuğun ellerini öptü, ellerini opmuyoruz dedesi kaç defa söyledik dedim çocuğu alıp kapiyi kapattim ellerini ıslak mendille silmeye başladım. Sonra k.p kapıyı açtı biz mikroplu insanlarmiyiz dedi. Suratına bir bakışım var yani nasıl gözüm dönüp baktığıysam. Tuttum arabanın kapısını kapattım suratına eşime dedim yürü gidiyoruz. Her hafta giderdik mutlaka ziyarete 1 ay kapısına adımımı atmadım. Hayır yani ben diyim yüz sen de ikiyuz defa soylemisimdir uyarmisimdir. Sözlü uyarıyı davırlarla da desteklemek gerekiyor canım.
Canım duphalac diyabetik durumlarda şekeri malesef yükseltiyor. Onun yerine dulcasof veya magnesie calcinee önerebilir. Ben ikisini de kullanmıştım kızımda.bu arada dün şeker yüklemesi yaptırdım ve şeker kızlar kulübüne katıldım
açlık 80, 75lik glikozdan 1 saat sonra 180 2 saat sonra 133 çıktı şekerim. doktor dikkat edeceksiniz dedi. dedi de şöyle bi durum da var kabız olmamak için sabahları sıcak suda beklemiş kuru kayısı, gün içerisinde de sıklıkla meyve tüketyordum. ve yahut çok gerekirse duphalac ki kendisi 75lik glikozla yarışır.
ben şimdi napacağımsabahki kayısı bana o kadar iyi geliyordu ki. öncesinde 2-3 ceviz yesem 10-15 dk sonra 2 kayısı yesem mesela bu dengelememe yardımcı olur mu ? tavsiyesi olan var mı
Bir de çocuğun o kadar hasta olup uğraştığını bildiğin halde bunu yapıyorlar ya pesCanım söyledin anlaşılmadı mi araya mesafe koy. Ben öyle yapıyorum çünkü. Hatta bak 2 ay önce k.p ile söyle bir durum oldu artık arabaya bindim kızım dedesinin kucağında bana verecek gideceğiz çocuğun ellerini öptü, ellerini opmuyoruz dedesi kaç defa söyledik dedim çocuğu alıp kapiyi kapattim ellerini ıslak mendille silmeye başladım. Sonra k.p kapıyı açtı biz mikroplu insanlarmiyiz dedi. Suratına bir bakışım var yani nasıl gözüm dönüp baktığıysam. Tuttum arabanın kapısını kapattım suratına eşime dedim yürü gidiyoruz. Her hafta giderdik mutlaka ziyarete 1 ay kapısına adımımı atmadım. Hayır yani ben diyim yüz sen de ikiyuz defa soylemisimdir uyarmisimdir. Sözlü uyarıyı davırlarla da desteklemek gerekiyor canım.
inanılmaz gerçekten o insanın dudaklarını koparırım benOnlardan bitanesi ustune gelip kizimin dudagindan opmustuzaten dudaktan opmeyi son derece yanlis buluyorken ustune 2 aylik bebegi opmesi ustune sigara dumaninin hala ustunde olmasi suan bile nefesim kesiliyor ya ...
Kız valla o kadar korkulacak bir durum değil. Tek sorun son ayda ağda yapılırken ki pozisyonBenim de en çok düşündüğüm ve korktuğum konu ağdayı nasıl yapicam onun stresi yetiyor bana
Hak eder! Sapik midir nedir dudaktan opmek nedir bebegi!!! Sacmalik. Idmanliyim valla oglumda kus ucurtmamBir de çocuğun o kadar hasta olup uğraştığını bildiğin halde bunu yapıyorlar ya pes
inanılmaz gerçekten o insanın dudaklarını koparırım ben
Canim esiniz destek olmaz mi? Ben epilasyon yaptirdim ama gebelikten gene ciktilar. Kisaltma makinasi ile esime yaptirmistim, gene oyle yapicam son aylarda...Benim de en çok düşündüğüm ve korktuğum konu ağdayı nasıl yapicam onun stresi yetiyor bana
Ben ilk çocukta daha rahattım , ama şimdi sürekli bir endişe hali var bende de. Dediğin gibi doğum şekli için gram endişem yok, o bir şekilde doğacak.Kızlar nasılsınız hepsini okuyamadım yazılanların bugün biraz yorgundum hep dinlendim. Kv bende yardım ediyor sağolsun. Sizi de korku sarıyor mu? Bendeki doğum korkusu değil deneyimli olduğum için ne gibi sıkıntım olabilir az çok biliyorum. Beşik kurdum yatağın yanına yıkadım ettim şimdş düşünüyorum ya bebeğe bişey olursa diye .bu korkuyu bir türlü atamadım içimden. 30+1 oldum zaman yaklaştıkça sanki uzuyor sanki geçmiyor bir an önce doğsun gözümün önünde dursun diyorum. Böyle belirsizlik içinde kalıyorum sanki. Sizde bunları hissediyor musunuz hiç?
Ne gibi endiseler var?Ben ilk çocukta daha rahattım , ama şimdi sürekli bir endişe hali var bende de. Dediğin gibi doğum şekli için gram endişem yok, o bir şekilde doğacak.
Doğacak için ayrı endişelerim var, büyük oğlum için ayrı endişelerim var. Rahat olmak istiyorum ama olmuyor
Kendini nasıl tuttun paralamamak içinOnlardan bitanesi ustune gelip kizimin dudagindan opmustuzaten dudaktan opmeyi son derece yanlis buluyorken ustune 2 aylik bebegi opmesi ustune sigara dumaninin hala ustunde olmasi suan bile nefesim kesiliyor ya ...
Çok saol canım. Galiba öyle oldu çok şükür iyiyim şimdiÇok geçmiş olsun canım mide spazmı geçirdin heralde, dikkat et
Kızlar tekrar selam. Bi sorum var son aylarda ağda hakkında bilgisi olan var mı benim bi ablam var hep ona giderim bütün bu süreç boyuncada gittim ama son haftlarda ne olur acaba
Bu konuda bende düşünüyorum acaba son ay ağdaya gitsem kendimi çok kasarmıyım sıkarmıyım birşey olurmu diye ürküyorum
Benim de en çok düşündüğüm ve korktuğum konu ağdayı nasıl yapicam onun stresi yetiyor bana
Ben son aylarda ayna karşısında yapıyordum,Kız valla o kadar korkulacak bir durum değil. Tek sorun son ayda ağda yapılırken ki pozisyonkocaman gobis çok engel oluyor çoğu şeye malesef
Sanırım yetebilir miyim korkusu.Ne gibi endiseler var?
Ben şuan o jiletle yapıyorum. Geçen gün yaptım ama çok zorlandım karnım acıdı uğraştırdı havalarda soğukBen son aylarda ayna karşısında yapıyordum,
bazı arkadaşlarım bayanlar için olan jilet ile yapiyordu.
Belim bacaklarım ağrıyor karnım ara ara giriyorUzaninca geciyorsa, karin yumusuyorsa yalanci sanci o...