2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    300
Tamam çok sağolun kızlar bide depend alıcaz ya yanımıza ekstra iç çamaşırı, ped alalım mı yanımıza
Hem depend koydum, hem ped gece olanından. İc çamaşırı 3 tane koydum.
Ben ilk doğumda Eve çıkınca normal ped kullanmaya başlamıştım

Canım söyledin anlaşılmadı mi araya mesafe koy. Ben öyle yapıyorum çünkü. Hatta bak 2 ay önce k.p ile söyle bir durum oldu artık arabaya bindim kızım dedesinin kucağında bana verecek gideceğiz çocuğun ellerini öptü, ellerini opmuyoruz dedesi kaç defa söyledik dedim çocuğu alıp kapiyi kapattim ellerini ıslak mendille silmeye başladım. Sonra k.p kapıyı açtı biz mikroplu insanlarmiyiz dedi. Suratına bir bakışım var yani nasıl gözüm dönüp baktığıysam. Tuttum arabanın kapısını kapattım suratına eşime dedim yürü gidiyoruz. Her hafta giderdik mutlaka ziyarete 1 ay kapısına adımımı atmadım. Hayır yani ben diyim yüz sen de ikiyuz defa soylemisimdir uyarmisimdir. Sözlü uyarıyı davırlarla da desteklemek gerekiyor canım.

Ay birde buram buram 2 dakika önce sigara içip çocuğu kucağına almaya çalışanlar var birdeeeeeee
Onlardan bitanesi ustune gelip kizimin dudagindan opmustu zaten dudaktan opmeyi son derece yanlis buluyorken ustune 2 aylik bebegi opmesi ustune sigara dumaninin hala ustunde olmasi suan bile nefesim kesiliyor ya ...

Düşünmek bile istemiyorum şimdiden olacakları, resmen sinir hastası olma sebebi

Canım duphalac diyabetik durumlarda şekeri malesef yükseltiyor. Onun yerine dulcasof veya magnesie calcinee önerebilir. Ben ikisini de kullanmıştım kızımda.
Sabah aç karnına kayısı yemek şekeri yükselebilir, ara öğünlerde yoğurtla cevizli birlikte tükettiğinde aynı etkiyi yapıyorsa o şekilde de tuketebilirsin yada sabah kahvaltıda 1ç. bardak kefir icebilirsin oda iyi gelebilir veya sabahları prebiyotik takviye alabilirsin.

Bir de çocuğun o kadar hasta olup uğraştığını bildiğin halde bunu yapıyorlar ya pes
Onlardan bitanesi ustune gelip kizimin dudagindan opmustu zaten dudaktan opmeyi son derece yanlis buluyorken ustune 2 aylik bebegi opmesi ustune sigara dumaninin hala ustunde olmasi suan bile nefesim kesiliyor ya ...
inanılmaz gerçekten o insanın dudaklarını koparırım ben

Ben ilk çocukta daha rahattım , ama şimdi sürekli bir endişe hali var bende de. Dediğin gibi doğum şekli için gram endişem yok, o bir şekilde doğacak.
Doğacak için ayrı endişelerim var, büyük oğlum için ayrı endişelerim var. Rahat olmak istiyorum ama olmuyor

Ne gibi endiseler var?

Kızlar tekrar selam. Bi sorum var son aylarda ağda hakkında bilgisi olan var mı benim bi ablam var hep ona giderim bütün bu süreç boyuncada gittim ama son haftlarda ne olur acaba

Bu konuda bende düşünüyorum acaba son ay ağdaya gitsem kendimi çok kasarmıyım sıkarmıyım birşey olurmu diye ürküyorum

Benim de en çok düşündüğüm ve korktuğum konu ağdayı nasıl yapicam onun stresi yetiyor bana

Kız valla o kadar korkulacak bir durum değil. Tek sorun son ayda ağda yapılırken ki pozisyon kocaman gobis çok engel oluyor çoğu şeye malesef
Ben son aylarda ayna karşısında yapıyordum,
bazı arkadaşlarım bayanlar için olan jilet ile yapiyordu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…