keeske ama nerde bizim devlette oyle bol kazancli haklar nerden kissak diye kolluyorlar. Bi de brut maas dan hesaplaniyo net ten degil canimSon 3 ay çalışmanın günlük net ücretin 3/2 si alınıyor canım.. keşke tamamı olsa
yüksek çıkmış bayağı benim 75 lik yüklemede sınır 190 benimki 189 çıktı diyetisyen kontolünde ilerliyorum şuan.. kontrol altına alınıyor merak etmeyin sadece doğurana kadar dikkatli olacağız..bana 50gr şeker yüklemesi yapıldı. açlık 96 çıktı.1 saat sonra tokluk 199 çıktı.aşırı yüksek dedi doktor.ama sizin bilginiz var mı bu konuda.sanırım sizde de şeker var.belki bilginiz vardır diye yazdım size
ben depend aldım ya çokta düşünmeye gerek yok hastaneye yakın bir sürü eczane market medikalci oluyor rahat olmazsa eşimi yollar aldırırım dedim benBana da hep depend al dediler bilemedim hatta hemşirelerde ped değil külot olsa daha iyi olurdu demişler yeni doğum yapan arkadaşıma olmazsa ikisinden demi almak lazım duruma göre
Ben kesintimi işverenden talep edicem, patronunla aran iyiyse konuşabilirsin sen de. Ben senelerdir çokça fedakarlık yaptım sıra onlardakeeske ama nerde bizim devlette oyle bol kazancli haklar nerden kissak diye kolluyorlar. Bi de brut maas dan hesaplaniyo net ten degil canim
Bnce ic çamaşırı kesin alinmali cunku ihtiyac durumunda aniden bulamicamiz bisey. Temiz hijyenik olacagi için. Lazim olmazsa eve getiririz ne olcak. Küçük seyler zaten at cantayaTamam çok sağolunkızlar bide depend alıcaz ya yanımıza ekstra iç çamaşırı, ped alalım mı yanımıza
yüksek bel hamile külotları çok rahat onlardan koyucam 2-3 tane benBnce ic çamaşırı kesin alinmali cunku ihtiyac durumunda aniden bulamicamiz bisey. Temiz hijyenik olacagi için. Lazim olmazsa eve getiririz ne olcak. Küçük seyler zaten at cantaya
Dogrudur canim cok detayli bilmiyorum,doktor onerdigi ve risk almak istemedigimiz icin bu asilari bizde yaptirdik en son yaptirdigimiz asi bexsero 'ydu onu hatirliyorum.Bu kizimda yaptirmama taraftariydim ama Allah korusun sanirim yine o riski alamayacagim.1 yaş karma aşısı içindeki menenjit, gebelik menenjitin%3 unu karşılıyor sadece. Çocuk doktoru anlatmıştı 2 sene önce yanlış hatırlamıyorsam cok geçmiş bilgi ben kızıma bexero ve nimenrix ucretli vurdurmustum ikisi %96koruma sağlıyor. %3 de sağlık ocağı aşısı demisti. Menenjit hastalığına birden fazla mikrop sebep olabiliyor. Onların türlerine göre aşılar üretiliyor.
Meningokok enfeksiyonuna en sık yol açan 5 serogrup (meningokok bakterisinin tipi) mevcut. Bunlar için aşılar mevcuttur.
Bunlardan 3 tanesi (Nimenrix, Menactra, Menveo) birbirinin muadili (benzeri)dir ve 4 farklı bakteri tipini (serogrup A, C, W135, Y) içeren aşılardır.
Bexsero ise tek tip bakteri (serogrup B) içeren aşıdır.
Serogrup ACWY içeren aşılar : 1) Nimenrix 2) Menactra 3) Menveo
Serogrup B içeren aşı: Bexsero
Yok canim 2 gun kalmiyorsun.Ben sabah 7 de gitmistim ertesi gun 9 da ciktim hastaneden. O gazini cikarmazsan cikis vermiyorlar ya da baska sikinti olursa diger.turlu ertesi gun cikis veriliyor2 gün müüüü
Ay inşallah sağlıklı doğuralım hemencik evimize dönelimYok canim 2 gun kalmiyorsun.Ben sabah 7 de gitmistim ertesi gun 9 da ciktim hastaneden. O gazini cikarmazsan cikis vermiyorlar ya da baska sikinti olursa diger.turlu ertesi gun cikis veriliyor
Ben de depend kullandım ilk dogumda, bence pratik kullanışlı, burdan bazı arkadaslar ben kullanamadım rahatsız edici filan dediler, ondan onu da önerdim canım. istersen boş yere ikisini de alma, depend yeterli aslındaBana da hep depend al dediler bilemedim hatta hemşirelerde ped değil külot olsa daha iyi olurdu demişler yeni doğum yapan arkadaşıma olmazsa ikisinden demi almak lazım duruma göre
Mantıklı olmuş canım bana da işte doğum yapanlar depend al dedi ben de alıp koyayim dediğin gibi yaparım rahat olmazsaben depend aldım ya çokta düşünmeye gerek yok hastaneye yakın bir sürü eczane market medikalci oluyor rahat olmazsa eşimi yollar aldırırım dedim ben
yaniiii eşler ne güne duruyorMantıklı olmuş canım bana da işte doğum yapanlar depend al dedi ben de alıp koyayim dediğin gibi yaparım rahat olmazsa
Bence olmaz canım, bi de vucudumuz o kadar hassas ki tutulursun, Boyle dugmeli acilip kapanan bi sey almali. Mart ya bir de bence uzun olmali. Ben temmuz opmasina ragmen boyle gezdim lohusa iken boynum tutuldu, ne cektim ama o kadar seyin arasinda bi de bunu...Kızlar bu tarz bisey hastanede olur mu?
bazı şirketler maaşını yine tam yatırıyor, sen sgk dan gelen parayı şirkete veriyorsun. belki öyle pazarlık yaparsın kabul ederler, aradaki farkı yatırmalarını beklemek yerine daha iyi olurBen kesintimi işverenden talep edicem, patronunla aran iyiyse konuşabilirsin sen de. Ben senelerdir çokça fedakarlık yaptım sıra onlarda
evet evet aslında farkını isteyeceğim derken kastettiğim buydu. zaten bu rapor parası da ay ay değil toplu yatıyor di mi ? nasıl oluyor rapor bitince mi yatırıyorlarbazı şirketler maaşını yine tam yatırıyor, sen sgk dan gelen parayı şirkete veriyorsun. belki öyle pazarlık yaparsın kabul ederler, aradaki farkı yatırmalarını beklemek yerine daha iyi olur
Yok canim ya bizim sirkrt kucuk tek patronlu bisey degil ki. Suan evden calisirken bile bize destek olmuyolar kac kere mail yazdik donen eden olmadi. Bebek pesine dusmekten dava acmaya da zaman ayirmadim. O yuzden bn once calisacag8m diyip sonra cikmayi düşünüyorum. Bu sartlarda baska is hayli hayli bulurum.Ben kesintimi işverenden talep edicem, patronunla aran iyiyse konuşabilirsin sen de. Ben senelerdir çokça fedakarlık yaptım sıra onlarda
o zaman uğraşmaya değmez canım dediğin gibi haklarını kullanıp iş değiştirmek en mantıklısı olurYok canim ya bizim sirkrt kucuk tek patronlu bisey degil ki. Suan evden calisirken bile bize destek olmuyolar kac kere mail yazdik donen eden olmadi. Bebek pesine dusmekten dava acmaya da zaman ayirmadim. O yuzden bn once calisacag8m diyip sonra cikmayi düşünüyorum. Bu sartlarda baska is hayli hayli bulurum.
Bnde canim bel bölümü rahat olucaktir. Oramiza buramiza girip bizi sıkmasın bi deyüksek bel hamile külotları çok rahat onlardan koyucam 2-3 tane ben
canım ben ilk seferde ilk 3 gün depend kullandım çok rahat ettim normal doğumda kanama benim fazla olmuştu sonrasında pede geçtim bu sefer hem depend hemde lohusa pedi aldım hangisi ile rahat edersem onu kullanırım diye canım zaten lekelenme bayağı uzun sürüyorBana da hep depend al dediler bilemedim hatta hemşirelerde ped değil külot olsa daha iyi olurdu demişler yeni doğum yapan arkadaşıma olmazsa ikisinden demi almak lazım duruma göre