2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    300
aynen kesinleşen bi hüküm olmadığı için o boşluğu kullanmak lazım o yüzden önce toplu süt iznini kullanıp ardından yıllık izni kullanmak daha mantıklı geliyor bana

En son geçen hafta arkadaşım sezeryan oldu sabah 6 da gitti 7 de doğuma aldılar ertesi gün 4.30 'da cıktı hastaneden canım
erken cıkarmıslar acaba prosedür değişti mi, benim sezaryen dogum perşembe akşamı olmustu 2 gece kaldık c.esi öğlen cıkmıstık. dogum yaklasınca hastaneyle konusuruz

erken cıkarmıslar acaba prosedür değişti mi, benim sezaryen dogum perşembe akşamı olmustu sonrasında 2 gece kaldık pazar öğlen cıkmıstık. dogum yaklasınca hastaneyle konusuruz
anestezi doktoruna bağlı biraz sezeryanda. takıntılıysa hemen taburcu vermiyolar

Kızlar günaydın konuşmalarınızı okuyorum şimdi tasiyeler için teşekkürler. Ben sabahlıklı elbiseli bi takım aldım. Bitane düğmeli pijama takımı aldım, sizce bitane daha gerek var mı?
Ben kızımda sezeryan olmuştum iki gecelik bir pijama takımı tam yetti. Özellikle sezeryan olacaklara gecelik çok rahat oluyor.

Kızlar bu tarz bisey hastanede olur mu?

Eklentiler

• B7BAF402-E193-4253-A0AE-2E693DD8A2B8.png
    285,5 KB · Görüntüleme: 69
bugün test sonuçları çıkacak canım bakteriyel menenjit mi viral menenjit mi oda belli olacak .. biraz daha iyi Cuma günü çıkartabilirim demiş doktoru...
çok şükür canım hangisi daha iyiymiş peki viral olması mı bakteriyel olması mı ?

Kızlar günaydın konuşmalarınızı okuyorum şimdi tasiyeler için teşekkürler. Ben sabahlıklı elbiseli bi takım aldım. Bitane düğmeli pijama takımı aldım, sizce bitane daha gerek var mı?
Pijama ben 2 takim koydum muhtemelen sezeryan olurum ikiz de iki gunde hastanede kalirim diye ama yeter sanırım canim

çok şükür canım hangisi daha iyiymiş peki viral olması mı bakteriyel olması mı ?
Viral olması daha iyi canım.. Bakteriyel virüste Hayati teklike var be hasarları çok kötü. Bize viral gibi geliyor çünkü bakteriyel de olan hiç bir belirti olmadı (Yüksek ateş,titreme,kusma,nöbet) bizdeki uykudan uyanamama ve iştahsızlık tı sadece .
Çok üzüldüm çok kasılmalarım oldu o yüzden arayıp bilgi vermiyorlar bana artık.. Menenjitte de bulaşma riski olduğu için artık Hastahaneye gitmeme de kızıyorlar annemler...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…