aynen kesinleşen bi hüküm olmadığı için o boşluğu kullanmak lazım o yüzden önce toplu süt iznini kullanıp ardından yıllık izni kullanmak daha mantıklı geliyor bana@dely boyle yaziyor kizlar
Yer verilen hükümlerden de anlaşılacağı üzere; doğum yapan devlet memuruna 657 sayılı Kanunun 104 üncü maddesi uyarınca verilen analık iznini müteakip 6 aylık 2 şer periyot halinde verilmektedir.
Söz konusu izin bebeğin belirtilen dönemde süt ihtiyacının karşılanması amacına yöneliktir.
Bu dönemde yıllık izin sebebiyle kullanılamayan süt izin sürelerinin yıllık izin sonrasına aktarılması Kanunun hükmü ve anılan Tebliğ hükümleri uyarınca mümkün bulunmamaktadır.
aynen bizde de yıllık izni en son kullandırıyorlaraynen kesinleşen bi hüküm olmadığı için o boşluğu kullanmak lazım o yüzden önce toplu süt iznini kullanıp ardından yıllık izni kullanmak daha mantıklı geliyor bana
En son geçen hafta arkadaşım sezeryan oldu sabah 6 da gitti 7 de doğuma aldılar ertesi gün 4.30 'da cıktı hastaneden canım2 gün müüüü
1 gece kalmak iyi de 2 gece zor yaaEn son geçen hafta arkadaşım sezeryan oldu sabah 6 da gitti 7 de doğuma aldılar ertesi gün 4.30 'da cıktı hastaneden canım
erken cıkarmıslar acaba prosedür değişti mi, benim sezaryen dogum perşembe akşamı olmustu 2 gece kaldık c.esi öğlen cıkmıstık. dogum yaklasınca hastaneyle konusuruzEn son geçen hafta arkadaşım sezeryan oldu sabah 6 da gitti 7 de doğuma aldılar ertesi gün 4.30 'da cıktı hastaneden canım
anestezi doktoruna bağlı biraz sezeryanda. takıntılıysa hemen taburcu vermiyolarerken cıkarmıslar acaba prosedür değişti mi, benim sezaryen dogum perşembe akşamı olmustu sonrasında 2 gece kaldık pazar öğlen cıkmıstık. dogum yaklasınca hastaneyle konusuruz
Ben kızımda sezeryan olmuştum iki gecelik bir pijama takımı tam yetti. Özellikle sezeryan olacaklara gecelik çok rahat oluyor.Kızlar günaydın konuşmalarınızı okuyorum şimdi tasiyeler için teşekkürler. Ben sabahlıklı elbiseli bi takım aldım. Bitane düğmeli pijama takımı aldım, sizce bitane daha gerek var mı?
şortlu rahat olmaz bence canımKızlar bu tarz bisey hastanede olur mu?
Haklısın canım evde giymek için belki alırımşortlu rahat olmaz bence canım
evde daha rahat olur canımHaklısın canım evde giymek için belki alırım
bugün test sonuçları çıkacak canım bakteriyel menenjit mi viral menenjit mi oda belli olacak .. biraz daha iyi Cuma günü çıkartabilirim demiş doktoru...CRASRP canım yeğenin nasıl oldu bir gelişme var mı ?
çok şükür canım hangisi daha iyiymiş peki viral olması mı bakteriyel olması mı ?bugün test sonuçları çıkacak canım bakteriyel menenjit mi viral menenjit mi oda belli olacak .. biraz daha iyi Cuma günü çıkartabilirim demiş doktoru...
Pijama ben 2 takim koydum muhtemelen sezeryan olurum ikiz de iki gunde hastanede kalirim diye ama yeter sanırım canimKızlar günaydın konuşmalarınızı okuyorum şimdi tasiyeler için teşekkürler. Ben sabahlıklı elbiseli bi takım aldım. Bitane düğmeli pijama takımı aldım, sizce bitane daha gerek var mı?
İkizde erken doğum riski daha fazla bence hazırlamalısın artık çantanıKizlar tek yumurta ikizlerine hamileyim 30+3 ama suyu fazla 2 hafta onden gidiyor biride 1 hafta hastane cantasi hazirlamalimiyim
Viral olması daha iyi canım.. Bakteriyel virüste Hayati teklike var be hasarları çok kötü. Bize viral gibi geliyor çünkü bakteriyel de olan hiç bir belirti olmadı (Yüksek ateş,titreme,kusma,nöbet) bizdeki uykudan uyanamama ve iştahsızlık tı sadece .çok şükür canım hangisi daha iyiymiş peki viral olması mı bakteriyel olması mı ?
Bence hazırla eğer eksiklerini tamamladıysan bi köşede dursun canım. İçin rahat eder.Kizlar tek yumurta ikizlerine hamileyim 30+3 ama suyu fazla 2 hafta onden gidiyor biride 1 hafta hastane cantasi hazirlamalimiyim