Mart ve Nisan Ayı Tüp bebek sürecinde olanlar !

Estağfurullah ☺️ test tarihim 10 nisan 3.gün embriyosu evde test yapmayı düşünmüyorum desem yalan ol

Estağfurullah ☺️ test tarihim 10 nisan 3.gün embriyosu evde test yapmayı düşünmüyorum desem yalan olur
Hımm benimde 10 Nisan'da canım 😂😂 vallahi bende yalan söylerim sipariş verdim internetten 12 adet 😂😂😂 geldiği gibi yapmayı düşünüyorum 😂😂😂

Kızlar ya ben estrofem kullanmaya başladım ya cumartesi kontrolüm var o zamana kadar kullanıcam. Ben çok kötüyüm sürekli ağlayıp sinir krizi geçiriyorum resmen 😂 ilaçtan olabilir mi durup dururken hayatımdan nefret ediyorum keşke ölsem diyip ağlamaya başlıyorum 😂😂😂

Ağzından yel alsın canım benim bunlar nasıl sözler 🥺 şu an duyguların çok yoğun olduğu için duygu patlaması yaşıyorsun ilacın da verdiği etkiyle sinirlilik olabilir kendini böyle şöyler düşünerek üzme kafanda kurgulama daha dur yolun başındasın hele bir tedavin Allah’ın izniyle bir başlasın bakalım belki ilk transferde güzel haberler alacaksın bu işler nasiptir onun için biraz pozitif ol moralini bozma bu tedavinin en büyük ilacı stresten uzak durmak ve moral motivasyonun yüksek olması lazım 🤲🥰

Ağzından yel alsın canım benim bunlar nasıl sözler 🥺 şu an duyguların çok yoğun olduğu için duygu patlaması yaşıyorsun ilacın da verdiği etkiyle sinirlilik olabilir kendini böyle şöyler düşünerek üzme kafanda kurgulama daha dur yolun başındasın hele bir tedavin Allah’ın izniyle bir başlasın bakalım belki ilk transferde güzel haberler alacaksın bu işler nasiptir onun için biraz pozitif ol moralini bozma bu tedavinin en büyük ilacı stresten uzak durmak ve moral motivasyonun yüksek olması lazım 🤲🥰
Valla hiç yüksek değil moralim falan eşimle de tartışıp duruyorum istiyor muyum bu tedaviyi emin de değilim kafam çok karışık kuzum şu an

Valla hiç yüksek değil moralim falan eşimle de tartışıp duruyorum istiyor muyum bu tedaviyi emin de değilim kafam çok karışık kuzum şu an

Rabbim aydınlığa çıkarsın bu durumundan inşallah 🤲🥺 insan çok yıpranıyor onun için sinirler yıpranmış ve gergin oluyor birbirinize karşı sakin kalın eğer şu an çocuk için hazır degilsen bir iki ay ara ver en azından bu süreçte kafanı toparlarsın Rabbim evinden huzuru mutluluğu eksik etmesin inşallah dilerim Rabbim bebek müjdesiyle evinizi neşelendirsin inşallah 🤲🥹💕

Merhaba kızlar nasılsınız??
Aranızda natürel siklus ve embriyo glue ile transfer olan yada bilgisi olan var mı acaba ??
Benim transferlerim hep doğal siklus oldu canım. Ama embriyo glue ne bilmiyorum onu. Doğal siklusta transferden sonra sadece progestan fitil kullanıyorum ben sabah aksam 10. Haftaya kadar kullanılacak nasip olursa. Bide folikasit o kadar.

Benim transferlerim hep doğal siklus oldu canım. Ama embriyo glue ne bilmiyorum onu. Doğal siklusta transferden sonra sadece progestan fitil kullanıyorum ben sabah aksam 10. Haftaya kadar kullanılacak nasip olursa. Bide folikasit o kadar.
Anladığım kadarıyla pozitif sonucu almışsın rabbim sağ salim kucağına almayı da nasip etsin canım ♥️🙏🏻🤲🏻
Benimde ilk denemem maalesef düşükle sonuçlandı bu 2. Denemem 2. Denemede böyle bir yöntem tercih etti doktorum sadece embriyo glue de yapalım dedim oda embriyo yapıştırmaymış bugün 4. Günüm bakalım sonuç bekliyorum ☺️ sende belirti falan olmuş muydu arkadaşım

Estrofem östrojen hormonu aslında böyle bi yan etki yapar mı bilemedim. Emin olmadığın için sinirleniyor olabilirsin. Vücudumuz bu dönemde çok şey yaşıyor eşini suçluyor da olabilirsin psikoloji en önemlisi canım bu süreçte. Allahım gönlüne göre versin inşallah🙏🏼🥰İnşallah ne istediğine karar verebilirsin hakkında hayırlısı olsun🤲🏼🙏🏼

Dün aradılar 13 embriyo gelişimleri iyi çarşamba tekrar arayıp transfer randevusu veririz dediler. İnşallah ohss olmamışımdır çok fena mide ağrım karın şişkinliğim var :(

İyi çok şükür canım dilerim sende de bir sıkıntı olmaz Allah’ın izniyle 🤲👼❤️

Merhaba arkadaşlar 3.gün embriyosunun 6 hücreli olması geriden geldiği anlamına mı geliyor doktor 8/10 bekleriz iyi değiller dedi hiç böyle bir durumla karşılaşan oldu mu

Merhaba kızlar nasılsınız??
Aranızda natürel siklus ve embriyo glue ile transfer olan yada bilgisi olan var mı acaba ??

Merhaba canım çok şükür iyiyim ☺️ ilaçların etkisi galiba aşırı mide bulantısı oluyor birde uyku hali var 🤣 ben şimdiden hamileyim çok şükür Elhamdüllilah 🤲🥹👼
Canım benim iki transferimde doğal oldu sadece vajinal fitil ve folik asit içtim birde benim kliniğim kendisi herkese embriyo glue uyguluyor ücretsiz olduğu için ama doktorum dedi yakında o da ücretlenecek öyle olunca hastalara sorularak yapılacak isteyen olursa uygulanacak 🥰

Merhaba arkadaşlar 3.gün embriyosunun 6 hücreli olması geriden geldiği anlamına mı geliyor doktor 8/10 bekleriz iyi değiller dedi hiç böyle bir durumla karşılaşan oldu mu

Merhaba canım normali 8 hücreli olması lazım ama bazı embriyolar arkadan gelebilir bu tutunmayacagı anlamına gelmez nasibi varsa geç gelişerek tutunur bunları düşünüp kendini üzme benim de biri arkadan geliyordu ama hiç kötü düşünmedim dedim nasibi varsa tutunacaktır 🤲❤️

Merhaba canım normali 8 hücreli olması lazım ama bazı embriyolar arkadan gelebilir bu tutunmayacagı anlamına gelmez nasibi varsa geç gelişerek tutunur bunları düşünüp kendini üzme benim de biri arkadan geliyordu ama hiç kötü düşünmedim dedim nasibi varsa tutunacaktır 🤲❤️ olsa da sağlıklı olmaz mı acaba diye düşünmeden edemiyorum

olsa da sağlıklı olmaz mı acaba norma ilerlemiyor diye tutsa da bebek mi sağlıksız olur diye düşünmeden edemiyorum

Anladığım kadarıyla pozitif sonucu almışsın rabbim sağ salim kucağına almayı da nasip etsin canım ♥️🙏🏻🤲🏻
Benimde ilk denemem maalesef düşükle sonuçlandı bu 2. Denemem 2. Denemede böyle bir yöntem tercih etti doktorum sadece embriyo glue de yapalım dedim oda embriyo yapıştırmaymış bugün 4. Günüm bakalım sonuç bekliyorum ☺️ sende belirti falan olmuş muydu arkadaşım ç
Merhaba canım çok şükür iyiyim ☺️ ilaçların etkisi galiba aşırı mide bulantısı oluyor birde uyku hali var 🤣 ben şimdiden hamileyim çok şükür Elhamdüllilah 🤲🥹👼
Canım benim iki transferimde doğal oldu sadece vajinal fitil ve folik asit içtim birde benim kliniğim kendisi herkese embriyo glue uyguluyor ücretsiz olduğu için ama doktorum dedi yakında o da ücretlenecek öyle olunca hastalara sorularak yapılacak isteyen olursa uygulanacak 🥰
Allah sağ salim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin canım benim çokkk sevindimmm darısı başıma,başımıza inşallah 🤲🏻🙏🏻
Banada sadece progestan fitil verdi ve vitamin verdi folik asit vermedi istediğim halde vermedi vitaminlerin içinde var dedi bende ısrar etmedim fazlası zararlı olmasın diye bugün 4. Günümde içimde acayip değişik bir his var kendimi zor tutuyorum test yapmamak için 😬😬😄😄😄😅😅

olsa da sağlıklı olmaz mı acaba norma ilerlemiyor diye tutsa da bebek mi sağlıksız olur diye düşünmeden edemiyorum

Yok canım öyle düşünme sağlıkla ilgili sıkıntı olmaz. Öyle bir risk olsa doktorlar onu transfer etmez sadece gelişimi arkadan geliyor bu anlamda yani geç tutunma olabilir sonradan yakalıyorlar hiç korkma gönlünü ferah tut Rabbim sağlıklı hayırlı evlatlarla kucağını doldursun inşallah umudunu kaybetme umutlu ol embriyolarına güven inşallah sağlıklı bir şekilde annesine tutunurlar Amin 🤲👼💕

Benimde ilk denemem maalesef düşükle sonuçlandı bu 2. Denemem 2. Denemede böyle bir yöntem tercih etti doktorum sadece embriyo glue de yapalım dedim oda embriyo yapıştırmaymış bugün 4. Günüm bakalım sonuç bekliyorum ☺️ sende belirti falan olmuş muydu arkadaşım ç

Allah sağ salim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin canım benim çokkk sevindimmm darısı başıma,başımıza inşallah 🤲🏻🙏🏻
Banada sadece progestan fitil verdi ve vitamin verdi folik asit vermedi istediğim halde vermedi vitaminlerin içinde var dedi bende ısrar etmedim fazlası zararlı olmasın diye bugün 4. Günümde içimde acayip değişik bir his var kendimi zor tutuyorum test yapmamak için 😬😬😄😄😄😅😅

Amin diyorum bu güzel duana demek ki hamiş kalacam canım ben daha yumurta büyütüyorum sonuç ne olur bilmiyorum 🫣😁 dilerim gerçekten hamileyim diyebilirim hormon ilaçların etkisiyle galiba aşırı mide bulantısı 🤢 ve uyku yapıyor onun için dedim ben şimdiden hamileyim 😂 evet ekstra vitamin içme zaten folik asitte hepsi var dilerim bebişin seninledir gönlünü ferah tut test yapma moralini bozma biraz daha sabır 🥰

Benimde ilk denemem maalesef düşükle sonuçlandı bu 2. Denemem 2. Denemede böyle bir yöntem tercih etti doktorum sadece embriyo glue de yapalım dedim oda embriyo yapıştırmaymış bugün 4. Günüm bakalım sonuç bekliyorum ☺️ sende belirti falan olmuş muydu arkadaşım
Evet şuan pozitif🙏 amin canım Allah razı olsun 🌸 ben 4 transfer oldum canım 3u pozitif oldu hepsi doğal siklustu. Ama sonuca ulasamadik malesef.. valla hiç belirti söylemeyeyim çünkü hepsi farklıydı yani birinde belim ağrıdı birinde hiç agrimadi mesela yani bence belli bir belirti yok 🤷‍♀️ ins. Bu sefer pozitif olur hayırlısıyla sağlıkla kucağına alırsın🙏🩵

Back
X