- 31 Ocak 2020
- 5.219
- 11.740
Çocuklar hep ilgi onlarda olsun istiyor canım, benim kızım da öyle. 2 dakika uzanayım vaktim yok. Su için bol bol havuç + armut tüketmeye çalış. Şeker için güzel bir diyet. Ev sahibi ha deyince evden çıkartamaz. Keyfi bir şey içinse çıkmıyoruz deyip eve evi boşaltmak için tebliğ gönderse bile 6 ay çıkmama hakkınız var. ( bende kiracimizi evden çıkartmayı düşünmüştüm o ara arastirmistim, avukat arkadaşlar vardır onlar daha iyi bilir tabi) okul idareye söyleyin ders saatinizi düşürsün, yapmazsa doktorunuza durumu anlatın size kaşeli yazı yazsin bunu idareye verin mecbur ders saatinizi azaltırlar diye düşünüyorum. Oglanla da hoplamali zıplatmayı oyunları eşiniz yapsın siz yerde uzanıp o şekilde oyunlar oynamayı deneyin. Hem cocukla ilgilenmiş hem de uzanıp dinlenmiş oluyorsunuz.Benim de moralim bozuk. Zaten gebe kaldığından beri modum hep düşük. Suyumuz 9.5 çıktı sınırda dedi şekerde çıktı üstüne bir arter damarımız eksik ev sahibim evden çıkarıyor bizi kış günü okulda 30 saat ders çok zorlanıyorum tek hocayım tüm eklemlerim ağrıyor ve eşim de bu aralar çok gıcıklık yapıyor oğlana bakıyor daha çok ilgileniyor diye oğlumda çok çok hareketli ve çok ilgi istiyor. Okuldan geldiğimi görünce hemen anne kaleye geç diyor Hep benle oynayın modunda hayattan zevk almıyorum yaaaa hep bi ağlar moddayım