Mart ve Nisan Ayı Tüp bebek sürecinde olanlar !

Evet canım transfer sonrası o zaman doğal tedavi uygulamış benimkiler de sadece Progesteron fitil kullanıyordum 🥰
Avrupa'da böyle galiba🙄Sende nasıl gidiyor cnm ? Bu arada doktor aradi dün 2embriyonun da güzel kaliteye varmış dondurduk dedi😍🤲🏻toplam 3embriyon😍29 u 2tana var o buruler kalmaz demişti 🥴

Kızlar sabah kan verdim.
Sonucum kocaman bir negatif olmadı bazen naparssn yap olmuyor ben umudumu inancımı yitirdim size bu yolda başarılar diliyorum inşallah kavuştursun bebeklerinize herkesin bünyesi farklı kimi yola devam eder kimi o yolda duraksar kimi de geri döner ben devam edemiyorum edemiycem çünkü çok yoruldum benimle olmadığına o kadar emindim ki benimle kalmadı o istemedi bizi çok kötü hissediyorum kendimi dilerim siz hissettiklerimi hiç yaşamazsanız Allaha emanet olun 🙏

Canım çok üzüldüm 💐 ya gerçekten çok zor bir durum senin duyguların anlıyorum Allahım kalbine gönlüne ferahlık versin inşallah Rabbim hayırlı zamanda kucağını doldursun inşallah 🤲🥺😭

Avrupa'da böyle galiba🙄Sende nasıl gidiyor cnm ? Bu arada doktor aradi dün 2embriyonun da güzel kaliteye varmış dondurduk dedi😍🤲🏻toplam 3embriyon😍29 u 2tana var o buruler kalmaz demişti 🥴

Maşallah 🧿 canım çok sevindim senin adına çok şükür arkanda umutların var devam ediyor onun için sakın moralini bozma yüksek tut inşallah bebeğin seninledir Allah’ın izniyle 🤲🥹
Evet canım buradaki doktorlar çok ilaç yüklemeyi sevmiyorlar herşeyin doğalından yanalar ❤️

Maşallah 🧿 canım çok sevindim senin adına çok şükür arkanda umutların var devam ediyor onun için sakın moralini bozma yüksek tut inşallah bebeğin seninledir Allah’ın izniyle 🤲🥹
Evet canım buradaki doktorlar çok ilaç yüklemeyi sevmiyorlar herşeyin doğalından yanalar ❤️
sagol canım🤲🏻aynen bana da umut oldu biraz🤲🏻Çok şükür 🤲🏻🤲🏻🤲🏻🥰Amin Amin guzel kalplim Allah gönlüne göre versin🤲🏻🥰inşallah senin de bebisin en yakın zamanda annesini sevindirsin🥰😍🤲🏻🤲🏻🤲🏻Amin🤲🏻🤲🏻🤲🏻

Kızlar ne diyeceğim şimdi benim sabah iğnesi soğuk zincir onun için onu vurmadan hastaneye gidemiyorum dün tek gittim geldim fakat yarın eşimde gelmesi gerekiyor ondan kan alacaklar hebatit b testi yapacaklar ve eşim işe gidecek sonra sabah iğnesini bir 10 dk falan erken vursak tedaviyi etkiler mi sizce sizler nasıl vurdunuz iğnelerinizi
bence bisey olmaz canim, bende bir keresinde yarim saat gec vurdum diye doktoruma soylemistim, o da olabilir stres yapma yeter yarim saat gec vurmaktan stres yapman daha cok etkiler yumurtalarini demisti. yani stres yapma 10 dk gec erken vurmak etkilemez bence.

Merhabalar arkadaslar bu gun transferimin 4 cu gunu baya usuyorum bence adet olacam gibi🥺🥺🥺karinda gurlama felan (hep adet onceki belirtiler) boyle olup da hamile oldugunu ogrenen var mi? Yine mi olmadi y'a ?😢😢😢10 sene oldu bebek hasretiyle yasiyorum 😢😢😢Ne olur Allahim bu defa olsun🥺🤲🏻🤲🏻🤲🏻
Merhaba canım aynı gün transfer olmuşuz 28 martti benimde transfer tarihim lütfen belirti arama kendini dinleme dua et bol bol güzel düşün güzel olsun 🤲🏻🙏🏻♥️

bence bisey olmaz canim, bende bir keresinde yarim saat gec vurdum diye doktoruma soylemistim, o da olabilir stres yapma yeter yarim saat gec vurmaktan stres yapman daha cok etkiler yumurtalarini demisti. yani stres yapma 10 dk gec erken vurmak etkilemez bence.

Çok teşekkür 😍 ederim cevap verdiğiniz için tamamdır o zaman çünkü erken gitmemiz gerekiyor orada bekleme süresi falan olunca eşim geç kalmasın diye diğer türlü sıkıntı olmazdı Amin inşallah yeter ki herşey sağlıklı güzel ilerlesin Allah’ın izniyle hepimiz güzel müjdeli haberler alalım inşallah 🤲❤️👼🫶

Evet canım görmüştüm aynı gün transfer olmuştuk inşallah ikimiz de güzel haber veririz🤲🏻🤲🏻🤲🏻İnsAllah bebişlerimiz tutunurlar 🤲🏻🤲🏻🤲🏻Amin. Bi belirti felan var mı? Ben hiç bi şey hissetmiyorum🥺sadece göğüste hassaslik var o da progestérone dan. Bu gun test yaptım ovitrelle in etkisi gectimi değe negatif. Bebek için çok erken daha biliyorum.
Çok çok erken biraz bel ağrım var adet olacakmışım gibi bi his var ama başka belirtim yok . İnşallah tutunurlar içini ferah tut canım 🤲

selamlar benimde 5. gunum hic bi belirtim yok o yuzden biraz korkuyorum ya tutunmadiysa bebisim diye. bugun biraz markete yuruyuse gideyim diyorum
Boll su iç canım kabız olmamaya dikkat et yavaş yavaş yürü kan akışı için yürüyüş önemli ama ağır şeyler alma canım taşıma

Teşekkür ederim canım biraz bel ağrım var onun dışında çok anlamlı bi belirtim yok . Sen nasılsın nasıl geçiyo sürecin ☺️💕
İyiyim çok teşekkür ederim arkadaşım
Benimde kasığımda batma bugün de hafif bel ağrısı var ama böyle kramp şeklinde
İlaç kullanıyor musun? Benim natürel siklus olduğu için sadece progestan fitil kullanıyorum onun dışında ilaç yok

Merhaba arkadaşlar transfer öncesi tek doz zoladex iğne olup adeti geciken oldumu ? Benim birkaç gün gecikti acaba ondan dolayımı ?

İyiyim çok teşekkür ederim arkadaşım
Benimde kasığımda batma bugün de hafif bel ağrısı var ama böyle kramp şeklinde
İlaç kullanıyor musun? Benim natürel siklus olduğu için sadece progestan fitil kullanıyorum onun dışında ilaç yok
Benim hem ilacım hem fitilim hem de iğnelerim var malesef

Benim hem ilacım hem fitilim hem de iğnelerim var malesef
Olsun canım benim yeter ki olsun pozitif olumlu sonuç alalım herşeye razıyız kucağımıza aldığımız zaman Allah'ın izniyle hepsini unutucaz 🙏🏻🤲🏻
test tarihin ne zaman arkadaşım birde kaçıncı gün embriyosu ve evde test yapmayı düşünüyor musun çok soru sordum ama kusura bakma ☺️

Olsun canım benim yeter ki olsun pozitif olumlu sonuç alalım herşeye razıyız kucağımıza aldığımız zaman Allah'ın izniyle hepsini unutucaz 🙏🏻🤲🏻
test tarihin ne zaman arkadaşım birde kaçıncı gün embriyosu ve evde test yapmayı düşünüyor musun çok soru sordum ama kusura bakma ☺️
Estağfurullah ☺️ test tarihim 10 nisan 3.gün embriyosu evde test yapmayı düşünmüyorum desem yalan olur

Kızlar ya ben estrofem kullanmaya başladım ya cumartesi kontrolüm var o zamana kadar kullanıcam. Ben çok kötüyüm sürekli ağlayıp sinir krizi geçiriyorum resmen 😂 ilaçtan olabilir mi durup dururken hayatımdan nefret ediyorum keşke ölsem diyip ağlamaya başlıyorum 😂😂😂

Back
X