2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    300
3 degerden ikisi normal cikmis, sonuc iyi benim bildigim

Suyumuz az değil fazlaymış. Şekerden galiba bu su fazlalığı. Benim oğlanda 3 yaşında. Evet verdi Demir, d vitamini, magnezyum vs. Başlıycam kullanmaya. İnş sağlıkla doğururuz hepimiz. Çok zor bir süreç yaşıyoruz.

İnşallah değişir de yüzünü görürüz Çok kızdım sana bugün yüzünü göstermedin diyorum tekme atıyor
Canım sen sadece bugün mü göremedin yüzünü, ben sadece 1 kere gördüm. Sonrası hep arkası dönük ya da yan onda da sadece burnu görünüyor

Allah korusun canım insan tabi endiseleniyor çok normal ama doktorun da riskli bi durum olmadığını söylemiş. Dediği gibi bir durumda zaten kanama yaşarsın belli olur yani öyle bir şey olursa da hemen alırlar bebeği sen kendini ona endeksleme yine de ben olumsuz bir durum olacağını sanmıyorum. Şöyle düşün şuan sezeryan gibi güvenli bir seçeneğin var belki bundan bi 20 yıl önce bu gebeliği yaşıyor olsaydın ve normal doğuma zorlansaydin asıl o zaman büyük bir risk altında olacaktınız neyse ki şuan tıbben en güvenli tercih neyse o yönde ilerleyebilme imkanın olacak.

Kızlar doktor bana bol protein besleneceksin doğuma kadar dedi en sevmediğim Eti zor yiyordum zaten nasıl olacak bakalım
Kan yapması için et önermiştir. Yiyebildigin şekillerde denersin canim, sulu köfte yada fırında sebzeli köfte olabilir, yiyebiliyorsan kusbasi et ya da tavuk sote olabilir. Balik seviyorsan haftada 1-2 balik yemeyi denersin. Hayvansal protein cok önemli hamilelikte, ben de et yemeyi çok sevmem her gün sebze yesem sıkılmam ama kendimi zorluyorum, biraz dişimizi sıkacağız doguma kadar

Canım sen sadece bugün mü göremedin yüzünü, ben sadece 1 kere gördüm. Sonrası hep arkası dönük ya da yan onda da sadece burnu görünüyor
Evet kuzum ilk kez göstermedi yukarilardayken dr bi şekilde rahatsız edip görüntü aldı hep ama baş aşağı olunca dönmedi hanım elleriyle de yüzünü kapamış Seninkini dönsün diye zorladı mi dr ultrasonda dönmedi mi hiç

Balık çok severim ama kırmızı etle pek aram yok canım artık bi sekilde yemeye çalışacağım daha sık

Bu aşıların neden ücretsiz olmadığını anlamış değilim zaten, mecbur yapılacak ama ya gücü olmayan insanlar ne yapsın. Keşke herkes eşit olsa

Evet, ultrason tam sonuç vermiyor, bana da 2900 demişti doktor 3580 doğdu oğlum
Off ne kadar fazla çıkmış fark. Bize de 3300 gr 54 cm demisti 3000 gr 47 cm doğdu oğlum. Ben de pek güvenmiyorum ölçümlere. Ama iki oğlumun de ölçümleri şuana kadar aynı gitti, muhtemelen benzer ölçülerde doğacak diye düşünüyorum

Çok zorluyor canım öksürüyorum falan ama daha da sırtını dönüyor. Doktor bolca inat diyor yüz görümlüğü mü istiyor dersin

Bu aşıların neden ücretsiz olmadığını anlamış değilim zaten, mecbur yapılacak ama ya gücü olmayan insanlar ne yapsın. Keşke herkes eşit olsa
Dert sahibi olduk valla. Ben de sağlık hakkindan yeteri kadar faydalanamayan bebekleri düşünüyorum hep Hadi biz bi şekilde yetmeye çalışıyoruz ama ya hiç gücü olmayanlar. Anne baba için de çok zor Allah herkesin yardımcısı olsun. Sadece aşı değil doktorun verdiği bir vitamin takviyesini bile alamayan insanlar var çok üzücü.

Büyük ihtimalle ben de öyle düşündüm, abisi ile uyumlu olabilir

O takviye ilaçların fiyatını hiç söyleme zaten, her ay mı fiyatı artar. Kullansan ayrı kullanmasan ayrı

Haklısın canım acil bir durumda hemen bebegi alma seçeneği var, suan kanama yapacak gibi durmuyor dedi de riskleri anlatınca insan ister istemez endiseleniyor. Hamilelik psikolojisi biraz, esim de yanımdaydı onda sıfır stres endişe :) biraz zaman geçince rahatlayacagim ben de muhtemelen

Evet cnim yüksek çıkmış. Ama güzel bir diyetle kontrol altına alınır diye tahmin ediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…