Kızlar doktorunuza kafanıza bir şey takıldığında mesaj atiyor musunuz acaba kadını çok mu darlıyorum ben kafama bi sey takılınca hemen soruyorum da
Selam kızlarKontrolden çıktık biz her şey iyi görünüyor. 28+1 deyiz 28+4 çıktı 1 kg 227 gram 38 cm olmuşuz doğum pozisyonundaydı baş aşağı ama yüzünü göstermedi eliyle yüzünü kapayıp kafasını çevirmiş
Aynen canım ben de whatsapptan yazıyorum müsait olduğunda dönüyor hemen sağolsunBen de sorarım genelde canım, sorulması gereken ve beni huzursuz eden şeyleri. Bazen aradığım da oluyor. Ama whatsapp’tan kendisi de müsait olduğunda döneceği için, sorun olmaz bence.
Ben soruyorum canım valla aklıma takılıp kuruntu yapacağıma sormak en iyisi geliyorKızlar doktorunuza kafanıza bir şey takıldığında mesaj atiyor musunuz acaba kadını çok mu darlıyorum ben kafama bi sey takılınca hemen soruyorum da
Ben numarasini aldim henuz bi soru sormadim ama whatsapp numaram hep yazabilirsin dedi. Simdi gecen sormayi unuttum sacimi ombre gibi boyatmak istiyorum uclardan yani onu sorsam ilk soru olarak ayip mi etmis olurum diye düşünüyorumKızlar doktorunuza kafanıza bir şey takıldığında mesaj atiyor musunuz acaba kadını çok mu darlıyorum ben kafama bi sey takılınca hemen soruyorum da
Ya bence sorulabilir sor demiş sonuctaBen numarasini aldim henuz bi soru sormadim ama whatsapp numaram hep yazabilirsin dedi. Simdi gecen sormayi unuttum sacimi ombre gibi boyatmak istiyorum uclardan yani onu sorsam ilk soru olarak ayip mi etmis olurum diye düşünüyorum
Al benden de o kadarBen soruyorum canım valla aklıma takılıp kuruntu yapacağıma sormak en iyisi geliyor
Benim sürekli oldu ben de alayım o zaman bunlardan belki faydası olur emzirdikren hemen sonra mı takıyorsunuz meme ucunaCanım göğüs ucu ilklerde yara olduğu için tahriş önlemek amaçlı takılıyor. Ucu kıyafete sürtmesin acımasın diye. Bide hava alması için.
Tamam canım ben bunlaedan alacağım o zaman yeterince tahriş oldum zamanındaCanlar şimdi ben aldıklarımı atıcam buraya.
Bu kalkanlardaki mantik göğüs hem hava alıyor bu çok önemli, hem sürtünmesini engelliyor,hem de süt akarsa içinde birikmiş oluyor. Gümüş kalkanları maksimum 2 saat takılması öneriliyor ama bunu günün 24 saati de takabiliyoruz hava aldığı için. Ben bir de bu memelyn balmumunu aldım. Bu da hem memenin sürtünmesini engelliyor hem de meme ucunu nemli tutup onarıyor. İkisini de dönüşümlü kullanacağım. Emzirdikten sonra ıslaklığı güzelce kurulayıp kremimi sürüp kalkanı takarım hassasiyet hissediyorsam memelyni takarım ki nemli tutsun onarsın.
Mycey Ultra Yumuşak Göğüs Kalkan Seti 2’li - ebebek
Mycey Ultra Yumuşak Göğüs Kalkan Seti 2’li uygun fiyatla ebebek.com'da. Hemen keşfedin.www.e-bebek.com
Maşallah canım olsun sağlıklı olsun da yüzünü göstermesin önemli değil. Benimkisi de sürekli kapatıyor zaten toplasan 2 defa net gösterdi yüzünü:)))Selam kızlarKontrolden çıktık biz her şey iyi görünüyor. 28+1 deyiz 28+4 çıktı 1 kg 227 gram 38 cm olmuşuz doğum pozisyonundaydı baş aşağı ama yüzünü göstermedi eliyle yüzünü kapayıp kafasını çevirmiş
hafta icini bekliyorum insallah sorabilirimYa bence sorulabilir sor demiş sonuctasorarsan bize de yaz bilgilenelim
Evet canım hem kıyafete sürtme falanda olmuyormuşBenim sürekli oldu ben de alayım o zaman bunlardan belki faydası olur emzirdikren hemen sonra mı takıyorsunuz meme ucuna
Evet canim yuksek çıkmış. Bnde 50 lik yuklemede 174 cikmisti. Sınır140 . Simdi beslenmeye dikkat ediyoruz. Hatta şeker kizlar diyolar bizeKızlar bu gün şeker yükleme testi yaptırdım
75 mg lık yükleme yapıldı.
Şeker yüklemesinden önce 88
Şeker yüklemesinden sonraki 1. saat 200
Şeker yüklemesinden sonraki 2. Saat 131 çıktı. 1. Saat 200 çıkan sonuç yüksek gibi değil mi ? Bilgisi olan varsa yazabilir mi lütfen ???
Dr yoktu Pazartesi arayacağım.
İlk gebeligimde 75 lik yuklemede ilk saat 210 cikmisti,dahiliye ve diyetisyene yonlemdirilmistim muhtemelen sizi de yonlendirecektir.Diyetle kontrol altina aliniyorKızlar bu gün şeker yükleme testi yaptırdım
Şeker yüklemesinden sonraki 2. Saat 131 çıktı. 1. Saat 200 çıkan sonuç yüksek gibi değil mi ? Bilgisi olan varsa yazabilir mi lütfen ???
Çok teşekkür ederim yorum için. Tmm dikkat edeyim.Evet canim yuksek çıkmış. Bnde 50 lik yuklemede 174 cikmisti. Sınır140 . Simdi beslenmeye dikkat ediyoruz. Hatta şeker kizlar diyolar bizetelaş yapma pazartesi dr a danisirsin o sni yonlendirir. Simdiden paketli gida hamurisi hlisemik indeksi yuksek gidalardan uzak durabilirsin ❤
1. Saat yüksek canım diyete yönlendireceklerdirKızlar bu gün şeker yükleme testi yaptırdım