2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    300
Son adet tarihinin ilk gününden hesaplıyoruz canım,nette son adet tarihine göre gebelik hesaplama diye yazarsan ordan da rahat hesaplanır
Birden farklı program var. Ilk hamileliğinde de doktor bana en son ne zaman bitti diye sormuştu ilk emin olamadım teşekkür ediyorum

Benimde sat 26mayis kuzum
Ama.benim geç döllenme olmus bebiş minnak minnak geliyor.
Aminnnn canım inşallah

Günaydın kızlar, şaka gibi ya daha sanırım 4haftalik gebeyim.
Sabahları midem bulanıyor yumurta kokusundan zorla yiyorum ama çok az.
Sizdede oluyor mu ,
Ben normalde de pek sevmem yumurtayı şuan daha fenayım

Sizdede oluyor mu ,
Canım ben yumurtasız asla kahvaltı yapamayan biriyim. Kaç gündür yiyemiyorum kokusu mahvediyor beni. Ama sadece yumurtaya karşı böyleyim nedense

Canım ben yumurtasız asla kahvaltı yapamayan biriyim. Kaç gündür yiyemiyorum kokusu mahvediyor beni. Ama sadece yumurtaya karşı böyleyim nedense
Bende yaa , tavada yaptım, hasladim, ekmek kızartma yaptım yok aynı zorla iki üç kere yiyorum bırakıyorum

Benimde sat 26mayis kuzum
Ama.benim geç döllenme olmus bebiş minnak minnak geliyor.
Aminnnn canım inşallah
Oyy benim ilk hamileliğim de geç döllenme olmuştu 6 gün
Sizdede oluyor mu ,
Benim ilk hamileliğim de aynı böyle geçmişti yemeye zorlama sonra doğumdan sonra da kalıyor zorlarsan ben de süt konusunda ısrar ettim şimdi sütlü tatlı yaparken bile midem bulanıyor bis ver mide bulantın azalınca yersin bebek senden besleniyor nasılsa ne yiyebiliyorsan onu ye ben 4 ay sadece soda içip ayva yemiştim sonra düzeldi tam 15. Hafta bittiğinde çok da sağlıklı bir gebelik geçirdim çok şükür bu da onun gibi olur inşallah
Sen kafana takma ve tadına çıkar doğunca bugünler çok özleniyor yani ben çok özlemiştim şimdi yeniden başladım yolculuğa

Evet kuzum adete bir gün kala öğrendim beta 26ydi geç döllenme olmuş.
Evet ya ne yapıyım dediğin gibi aoneasan da yiyemem belkide
Kabak çekirdeği Alcam onda da protein fazla görünüyor.
Hayırlısı ile gelsin sağlıkla yavrularımız

Kızlar bende haşlanmış yumurtaya biraz soğuğum kokusunu falan hiç sevmem ama baharat döküyorum üstüne birde taze nane koyuyorum dilimlediğim yumurtanın üstüne öyle yiyebiliyorum bir deneyim isterseniz

Kızlar bende haşlanmış yumurtaya biraz soğuğum kokusunu falan hiç sevmem ama baharat döküyorum üstüne birde taze nane koyuyorum dilimlediğim yumurtanın üstüne öyle yiyebiliyorum bir deneyim isterseniz
Bende baharata boğuyorum kuzum ama yok , neyse krep falan yaparım onda da yumurta var napalim
Normalde de pek sevmezdim yumurta şimdi çok fena geliyo kokusu her sabah bı savaş

Bu arada 40 yaşındayım 2014 nisan doğumlu bir kızım var 2.yi bir türlü bulamadik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…