Birden farklı program var. Ilk hamileliğinde de doktor bana en son ne zaman bitti diye sormuştu ilk emin olamadım teşekkür ediyorumSon adet tarihinin ilk gününden hesaplıyoruz canım,nette son adet tarihine göre gebelik hesaplama diye yazarsan ordan da rahat hesaplanır
Benimde sat 26mayis kuzumMerhaba herkese,
Benim de sat 25 mayıstahmini doğum için 1 mart diyor uygulamalar aslında ilk bebeğim sezeryan olduğu için şubat annesi olurum diye düşünüyorum ama iki topikte de vakit geçirmek istiyorum
Umarım sağlıkla kucağımıza alırız bebeklerimiziherkese sevgiler
Canimmm güzel haberlerini bekliyoruzYarın göreceğim inşallah canım son betam ptesi 1337ydi
İnşallah canım 15.30da randevum. Çıkar çıkmaz size yazıcamCanimmm güzel haberlerini bekliyoruz
Canım ben yumurtasız asla kahvaltı yapamayan biriyim. Kaç gündür yiyemiyorum kokusu mahvediyor beni. Ama sadece yumurtaya karşı böyleyim nedenseGünaydın kızlar, şaka gibi ya daha sanırım 4haftalik gebeyim.
Sabahları midem bulanıyor yumurta kokusundanzorla yiyorum ama çok az.
Sizdede oluyor mu ,
Ben normalde de pek sevmem yumurtayı şuan daha fenayım
Bende yaa , tavada yaptım, hasladim, ekmek kızartma yaptım yok aynı zorla iki üç kere yiyorum bırakıyorumCanım ben yumurtasız asla kahvaltı yapamayan biriyim. Kaç gündür yiyemiyorum kokusu mahvediyor beni. Ama sadece yumurtaya karşı böyleyim nedense
Protein olarak da en iyisi ama napalım YiyemiyoruzBende yaa , tavada yaptım, hasladim, ekmek kızartma yaptım yok aynı zorla iki üç kere yiyorum bırakıyorum
O biraz moral bozuyor ama doktora soylicem, zorlayınca hiç bişey yiyemiyorumProtein olarak da en iyisi ama napalım Yiyemiyoruz
Oyy benim ilk hamileliğim de geç döllenme olmuştu 6 günBenimde sat 26mayis kuzum
Ama.benim geç döllenme olmus bebiş minnak minnak geliyor.
Aminnnn canım inşallah
Benim ilk hamileliğim de aynı böyle geçmişti yemeye zorlama sonra doğumdan sonra da kalıyor zorlarsan ben de süt konusunda ısrar ettim şimdi sütlü tatlı yaparken bile midem bulanıyor bis ver mide bulantın azalınca yersin bebek senden besleniyor nasılsa ne yiyebiliyorsan onu ye ben 4 ay sadece soda içip ayva yemiştim sonra düzeldi tam 15. Hafta bittiğinde çok da sağlıklı bir gebelik geçirdim çok şükür bu da onun gibi olur inşallahGünaydın kızlar, şaka gibi ya daha sanırım 4haftalik gebeyim.
Sabahları midem bulanıyor yumurta kokusundanzorla yiyorum ama çok az.
Sizdede oluyor mu ,
Ben normalde de pek sevmem yumurtayı şuan daha fenayım
Evet kuzum adete bir gün kala öğrendim beta 26ydi geç döllenme olmuş.Oyy benim ilk hamileliğim de geç döllenme olmuştu 6 gün
Benim ilk hamileliğim de aynı böyle geçmişti yemeye zorlama sonra doğumdan sonra da kalıyor zorlarsan ben de süt konusunda ısrar ettim şimdi sütlü tatlı yaparken bile midem bulanıyor bis ver mide bulantın azalınca yersin bebek senden besleniyor nasılsa ne yiyebiliyorsan onu ye ben 4 ay sadece soda içip ayva yemiştim sonra düzeldi tam 15. Hafta bittiğinde çok da sağlıklı bir gebelik geçirdim çok şükür bu da onun gibi olur inşallah
Sen kafana takma ve tadına çıkardoğunca bugünler çok özleniyor yani ben çok özlemiştim şimdi yeniden başladım yolculuğa
Bende baharata boğuyorum kuzum ama yok , neyse krep falan yaparım onda da yumurta var napalimKızlar bende haşlanmış yumurtaya biraz soğuğum kokusunu falan hiç sevmem ama baharat döküyorum üstüne birde taze nane koyuyorum dilimlediğim yumurtanın üstüne öyle yiyebiliyorum bir deneyim isterseniz
Hadi hayırlısı olsun canım inşallahMerhaba kizlar yazmaya korkuyorum
Pazartesi 6.transferimi oldum kismet tutarsa insallah ben de aranizdayim ama dediğim gibi çok korkuyorum
Hepinize saglikli sıhhatli doğumlar diliyorum
Insallah canim cok teşekkür ederimHadi hayırlısı olsun canım inşallahsağlıkla tutunsun bebisiniz
Bende daha başlamadı umarım her şey yolunda giderde başlarBende baharata boğuyorum kuzum ama yok , neyse krep falan yaparım onda da yumurta var napalim
Normalde de pek sevmezdim yumurta şimdi çok fena geliyo kokusu her sabah bı savaş