Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    15
Ahhshshdjdjd kıyamam 🤣 bu erkeklerin ev yemeği sulu yemek takıntısı ahdkfkf benm kocamda hiç dayanamaz giç istemez dışarıdan. Miden nasıl biraz daha iyi misim? Ben dün cok kötüydüm wc basımda çaresizce oturdum saatlerce ama suan iyi gibiyim
Ya ben de normalde sulu yemekci zeytinyagliciyim da kosullar ortada anacim da kacti istanbuldan ajdjdjdj inan disarida bile sulu yemek yemeye calisiyoruz icimiz kurumasin diye 🤣
Yaa ben cok sukur iki gundur iyiyim prilam ful ama onun hatrina iyiyim farkindayim yani ajdjdjd
Sen de icmiyo muydun ilac ona ragmen mi boylesin

Ya ben de normalde sulu yemekci zeytinyagliciyim da kosullar ortada anacim da kacti istanbuldan ajdjdjdj inan disarida bile sulu yemek yemeye calisiyoruz icimiz kurumasin diye 🤣
Yaa ben cok sukur iki gundur iyiyim prilam ful ama onun hatrina iyiyim farkindayim yani ajdjdjd
Sen de icmiyo muydun ilac ona ragmen mi boylesin
Benim salak kafam kuşm 2 gün iyi oldum diye prilamı içmedim. Sen misin içmeyeeeen 🤣 al bana

Ya pipi sallamasa olmaz mı shdjfjfkf kızçem olsa shdkfjfk ya üff karnmda cocuk hissetcek böle dediğimi yaa neyse sağlıkla gelsn sjdkfmf
Bu ekipte bi tane erkek isteyen vardi o da kiza dondu kimse pipili istemiyor sanki ajsjdjsj
Senin hakkindir ama bak bi tane oglustan sonra

bu arada ben biraz kabız gibi oluyorum doktor bugün duphalac yazdı sabah akşam 1 ölçek al dedi birgün alıp bir gün bırakma o devamlı kullanımda yumuşatır dedi eğer çok yumuşatırsa dozunu düşürürüz dedi, progestanı yoğun kullandığın için o maalesef kabızlık yapıyor dedi.

Kiz bir gece dozunu icmedim diye neler geldi basima yapma oyle seyler kuzum ajjddjjdjd
Ben bu korkuyla 38. Haftada bile prilam icerim gibi
Haahhahahshd ya geççek geççek
İnanıyorm ben 3. Ayda geççek, geçmezse ilk hareketleri hissedince geççek, inanıyom🤣 ltfn pilis🙏🏻

Omron sipariş verdim şimdi ateş ölçer de sonra alırım artık fiyatlar ne ya kartı patlattım ahahs
Omron ben çok uzun zamandır kullanıyorum. Anneme ve kayınpederime de aldım. Çok memnunuz. İyi yapmışsın. Güle güle kullan canım 🌸

Canikom bizim eşimle kan uyuşmazlığımız var , ben 0 negatif, eşim a pozitif. 2 kürtajm oldu onlarda kan uyuşmazlığı iğnesi oldum. Kereme hamileydim 20. Haftalarda birdaha iğne oldum. Sonra doğurdjm. Dedilerki cocuk pozitif cıkarsa iğne olcan, tabi pozitif cıktı şansıma yine iğne oldm🤣 indirektcomps die birşeye bakıyor benim doktorum, kan uyusmazlıgı ile ilgili falan. Ama senin pozitifmiş şaşırdım böle demesine, annenin negatif olmasında oluyor die biliyorö

Kan uyuşmazlığı yok bence sizin. Bizim eşimle uyuşmazlık var ama bununda dogum sonrasına yansıyan herhangi bir sıkıntısı yok. Sadece dogum sonrasına bi igne yapıyorlar anneye o kadar. Endişe edecek bir sey yok. Yine de doktoruna danış istersen
Bir sonraki kontrolde soracağım bakalım

Yaaa ben de aşırı özledim bebemi gidip göresim var ama doktor 2 hafta sonraya çağırmıştı kaldı 1 haftamız 🥺 siz kaçta bir gidiyorsunuz kontrole?
Bana özeldeki doktorum 4 hafta sonra gel dedi ama o kadar bekleyemem daha bir hafta oldu haftaya devlete gideceğim 😅🤭

Kızlar ben bi araştırdım burada okuduklarım kan uyuşmazlığı ihtimalini. Siz de bi bakın. Bana da eşim daha önce ben 0 + olmama rağmen olabilir diye anlatmıştı. Bu ihtimal düşük tabiki.

ABO uyuşmazlığı işe ilgili video linki ekliyorum.

Ben de internetde biraz araştırdım böyle bir şey varmış ama çok önemli olmuyormuş düşük bir ihtimalmiş yine de bir sonraki kontrolümde doktorla görüşeceğim bu konuyu

Back
X