2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    300
çok emin olmamakla birlikte bence iki günde bir verilen kanda değerlerin iki kat artması önemli betanın hangi haftada ne kadar çıktığı değil çünkü çok duyuyoruz 10 ile başlayıp doğuma giden var ama 500 ile başlayıp kürtajla sonuçlanan
Haklısın canım, ilk hamileliğimde bu değerden daha düşük çıkmıştı ama doğurdum, bu ay hayatımın en kötü zamanlarını yaşadım o yüzden bu gebelik hakkında endişeliyim biraz. Sağlıkla gelsinler inşallah.

genetik çalışılmış mıydı daha önce pıhtılaşma vs, benim ilk adet günü 30 mayıstı , senin de öyleyse ve daha adetine 12 gün varken test verip beta 677 çıkmış doğru anladıysam çok yüksek bir değer adet gecikmesi olup bu değerleri hiç görmedim ben duymadım da yalan olmasın yanlış olsun. şuan yaşadıklarını tahmin edebiliyorum eşimle bende öyle sevinmiyoruz bile inşallah yarın hayırlı haberlerini alırız
Canım tüm tetkikleri yapıldı genetik vs. Doktorların söylediği tek şey biz düşüklerin %60 ının sebeplerini bilemiyoruz dedi. Benimde adetin ilk günü 30 Mayıs. Ve şöyle bişi var yanlış olmasın canım benim normalde reglimden bikaç gün önce göğüslerim şişer ağrırdı ama bu sever reglim bitti 6/7 gün sonrada göğüslerim şişti ağrımaya başladı yine regli olacağımı düşündüm düzenin şaştı herhalde dedim çünkü normal yollardan 3 senedir çocuk olmuyordu. Sonra bikaç gün daha geçti kabızlık, hazımsızlık, baş dönmesi halsizlik başladı bende nabzımı ölçtüm normalde 70/75 arası çıkardı bu sefer 86 çıktı. Evde tüp bebekten kalma test kitim vardı yapayımdedim bari ama evde olmasaydı yapmazdım günümü beklerdim yine bi yaptım çift çizgi hemen o gün test yaptırdık 234 çıktı 2 gün sonra emin olmak için yine yaptırdık 677 çıktı daha da yaptırmadım 10 gün sonea doktora giderim dedim ne kadar üzerine düşsem o kadar sıkıntı yaşadım çünkü ama adetime 12 gün varken öğrendim belirtilerim de mayıstaki adetimden bitikten 1 hafta sonda başladı ben de anlamadım

Merhaba canım bende seninle aynı şeyleri yaşadım reglim düzenli oluyor 30 mayısta olmuştım en son ama 12 gün önce beta testi yaptırdım 677 çıktı daha da yaptırmadım tatile geldim kendimi bağlamak istemedim normal yollardan gebe kaldım 6 düşüğüm var 5 tanesinden kürtaj oldum. Sebebi yok diyorlar tüp bebek 2 transfer ve 1 aşılama maalesef seni çok iyi anlıyorum İnan şuan bile ne seviniyorum ne üzülüyorum dr mfk ürünlerini kullanıyorum ve çok memnunum ilk defa böyle güzel ilerliyor şuana kadar sıkıntım yok pazartesi doktora gideceğim o zamana kadar ne test ne muayene olmayacağım. Yine düşük yaparım diye düşünüyorum psikolojik olarak çok etkilendik çünkü.. regli günüm yarın gebelikle aynı belirtiler var olup olmayacağım belli bile değil.

Değeriniz çok güzel beklenen adet tarihiniz bile gelmemiş şimdiden 677 maşallah 🧿zor şeyler yaşamışsınız ama pozitif olmaya çalışın güzel düşünün ki güzel olsun

Kizlar merhaba
adetin ilk günü 28 mayıs . 24 haziran değerim 369
27 haziran değerim 1433 çıktı.
Cok sukur insallah böyle yükselir hepimizin değerleri. Dua etmeyi unutmayalım ...
Aranızda kese görüntüsü icin doktora giden varmi. Ne zaman kese gozukuyor acaba

• Beğen
Reactions: Cmz
Kizlar merhaba
adetin ilk günü 28 mayıs . 24 haziran değerim 369
27 haziran değerim 1433 çıktı.
Cok sukur insallah böyle yükselir hepimizin değerleri. Dua etmeyi unutmayalım ...
Aranızda kese görüntüsü icin doktora giden varmi. Ne zaman kese gozukuyor acaba

Bismillah!
Gruba da yeni anneliğe de ve sizlere de merhaba 🤗

Son adet tarihim 25 Mayıs, beklenen adet tarihinden 3 gün sonraki beta sonucu 457 çıktı. Yarın kese görmek için gideceğim inşallah. Güzel haberler duyarak gelmek nasip olsun hepimize🤲🏻

Doğumlara, bebekleri büyütmeye kadar gidecek olan süreci beraber yaşamak ve beraber sevinip mutlu sona ermek dileğiyle inşallah 🌸

Bulantınları başlayan var mı? 7.haftadan sonra başlıyor sanırım,ben 2çocuğumda da 9ay bulantı yaşadım 😞

Son düzenleme:
Bismillah!
Gruba da yeni anneliğe de ve sizlere de merhaba 🤗

Son adet tarihim 25 Mayıs, beklenen adet tarihinden 3 gün sonraki beta sonucu 457 çıktı. Yarın kese görmek için gideceğim inşallah. Güzel haberler duyarak gelmek nasip olsun hepimize🤲🏻

Doğumlara, bebekleri büyütmeye kadar gidecek olan süreci beraber yaşamak ve beraber sevinip mutlu sona ermek dileğiyle inşallah 🌸
Benim de son adet tarihim 25 mayıs😊inşallah hayırlı haberlerle gelirsin dua 🤲🏻 ben de Pazartesi ye aldım randevu

Kızlar son adet tarihî diyorsunuz ya. Olduğunuz ilk gün mü, kanamanizin geldiği son gün mi oluyor haftayı nasıl hesaplayacağız ya🙄😁

Kızlar son adet tarihî diyorsunuz ya. Olduğunuz ilk gün mü, kanamanizin geldiği son gün mi oluyor haftayı nasıl hesaplayacağız ya🙄😁
Son adet tarihinin ilk gününden hesaplıyoruz canım,nette son adet tarihine göre gebelik hesaplama diye yazarsan ordan da rahat hesaplanır 😊

Değeriniz çok güzel beklenen adet tarihiniz bile gelmemiş şimdiden 677 maşallah 🧿zor şeyler yaşamışsınız ama pozitif olmaya çalışın güzel düşünün ki güzel olsun
Güzel düşünmeye çalışıyorum ama yaşadıklarımdan dolayı hep bir tedirginlik oluyot ben gebe olduğumu bile kabullenemedim sanki gebe değilim diyorum ya ne sevinebildim ne de üzülebildim lu 3 ay dolarsa ben emin olabileceğine inanıyorum sanırım

Güzel düşünmeye çalışıyorum ama yaşadıklarımdan dolayı hep bir tedirginlik oluyot ben gebe olduğumu bile kabullenemedim sanki gebe değilim diyorum ya ne sevinebildim ne de üzülebildim lu 3 ay dolarsa ben emin olabileceğine inanıyorum sanırım
Haklısınız bende bir kimyasal gebelik geçirdim şimdiki gebeliğimi yeni öğrendim sizin gibi hissediyorum ama güçlü ve inançlı olmamız lazım ki bebişlerimiz bize tutunsun inşallah bu sefer güzel olacak 😍🥰

Merhaba herkese,
Benim de sat 25 mayıs 🌸 tahmini doğum için 1 mart diyor uygulamalar 🤣 aslında ilk bebeğim sezeryan olduğu için şubat annesi olurum diye düşünüyorum ama iki topikte de vakit geçirmek istiyorum 😊
Umarım sağlıkla kucağımıza alırız bebeklerimizi 🥰 herkese sevgiler 😊🌸

X