Bende de varisler arttı. Bir de bende hep ben çıkıyor, hafif kabarık. Göbeğimde, üst bacaklarımda.. Oğluma hamileyken de acayip artmıştı. Yine başladı :/ Zaten normalde de çok benli bir insanım. Kara kara sardılar beniKızlar bugün bir şey farkettim. Duştan çıkmıştım dizimin arkasına bi baktım damarlarım mosmor olmuş. Yani nasıl desem varis gibi. Ne zaman oldu bu bilmiyorum yeni farkettim. Sizde oluştu mu hiç varis?
Çok geçmiş olsun canım ay çok korktum.. şükür olsun iyiymişsinizKızlar bugün 27+4 üm öğlen 2 de lavaboya girdim tuvaletimi yaptım kabız değilim gayet rahat yaptım afedersiniz peşinden çişimde geldi lavabom bitti tam kalkarken kan damlası düştü wcye bende peçeteyle sildim oda ne kan bildiğin bütün peçete kan oldu aklım çıktı. Apar topar özele acile gittik. Doğumhaneye çıkardılar beni çok korktuk eşimde ağladı bende ağladım o dakikalar bana zulümdü. Doktor hemen alttan muayene yaptı açılman yok kanamada yok dedi mantar dedi direk hemen nst ye bağladılar sancı da çıkmadı. Daha sonra kan ve idrar tahlili yapıldı enfeksiyon mu var acaba diye bakıldı oda temiz çıktı. Ama hala çok korkuyorum bebeğime birşey olmasından. Ne olur dua edin banada bebeğim sağlıklı olsun rabbim hepimize sağlıklı doğumlar nasip etsin arkadaşlar. Sağlık ocağında 2 gün önce de bakılmış tı o zaman da temiz çıkmıştı sonuçlarım. Doktor mantar dedi ondanda kanaman olabilir dedi bu ilaçları verdi. Trivag 3 fitil. Fito krem. Travazol krem. Funit 100 mg 4 kapsul. Ultrason da muayene etti daha sonra bebeğim çok şükür iyi rahim ağzıda iyi ama hala korkuyorum çok ağladım korkudan
Ben de bazen az hissediyorum. Geçen tüm gün azıcık pıtı pıtı yaptı. Eve gidince bir o yana bir bu yana yattım. Konuştuk dürttüm.. Nafile.. Az bir şeyler hissettim. Ertesi gün daha iyiydi şükür. Mesela tam tersi dün de gece 12den sonra coştu.. Maşallah diyeyim. Gece 12-1 onun saatleri galiba.. hep o aralar bir şeyler hissediyorum uyanıksam. Uyanıyor galiba o araKızlar 2-3 gündür bebeğin hareketlerini daha az hissediyorum,benim plasentam önde Dr her hareketini hissedemeyebilirsin demişti. Acaba baş aşağı mı döndü.Dik pozisyonda daha az hissediyorum çünkü.
Ben de çatlak olmadı ama asıl bu aydan sonra şişeceğiz bakalım o zaman nasıl çatlağımız olacak. Bendim göbeğimde damarlae çok belirginleşti çatlaklar nasıl belli oluyor anlamıyorum var mı yok mu. Ama yok gibi onlar mavi mavi damarlae sadeveKızlar çatlaklar nasıllar ben valla dümdüz çatladım o kadar yağa rağmen gerçekten genetikmiş ki anneminde ilk bebişinde olmamış
keyiflerine göre değişiyor sanırımBen de bazen az hissediyorum. Geçen tüm gün azıcık pıtı pıtı yaptı. Eve gidince bir o yana bir bu yana yattım. Konuştuk dürttüm.. Nafile.. Az bir şeyler hissettim. Ertesi gün daha iyiydi şükür. Mesela tam tersi dün de gece 12den sonra coştu.. Maşallah diyeyim. Gece 12-1 onun saatleri galiba.. hep o aralar bir şeyler hissediyorum uyanıksam. Uyanıyor galiba o ara
Kramp var demiştim doktora, sadece magnezyum verdi canım ekstra. Ne omega ne bir şey, ama ben alacağım. Yoksa doğum sonrası gücümü bulamayacağım böyle böyle.. Yumurtayı da tıkıştırıvereyim bari ağzıma napiyim. Saol canımBu haftalardan itibaren omega+kalsiyum en önemlileri onlara dikkat et canım :) Takviye olarak omega alıyorsundur zaten. Yumurta olayını senle daha önce de konuşmuştuk ben de yiyemiyordum yumurtayı daha 3 haftadır falan yemeye başladım mesela midem almıyordu yeni yeni haşlanmış yiyorum artık olduğu kadar. Bazen ben de çok zorlanıyorum, üşeniyorum eşim hazırlıyor. Hepsi ayrı zor ya napalım canım allahtan şu takviyeler var da bi yandan destek olarak alabiliyoruz.
henüz yok ama beklemedeyizKızlar çatlaklar nasıllar ben valla dümdüz çatladım o kadar yağa rağmen gerçekten genetikmiş ki anneminde ilk bebişinde olmamış
aaa omega önemli ama canım sen git al eczaneden elenatal 2 ya da ocean mummy.Kramp var demiştim doktora, sadece magnezyum verdi canım ekstra. Ne omega ne bir şey, ama ben alacağım. Yoksa doğum sonrası gücümü bulamayacağım böyle böyle.. Yumurtayı da tıkıştırıvereyim bari ağzıma napiyim. Saol canım
Valla yıllık iznimi de bebeğe yiyeceğim için :) Allah izin verirse de sağlıklı olursak inşallah başka bir tatil şansım olmayacağından :) öyle ya da böyle tatil planlarım diyorumKesinlikle arkadaşımacaba bebişlerle ağustos gibi tatil yapabilir miyiz ne diyosunuz
Yok canım. Çatlaklar beyaz beyaz görünüyor. Anlarsın. Seninki çatlak değildir.Ben de çatlak olmadı ama asıl bu aydan sonra şişeceğiz bakalım o zaman nasıl çatlağımız olacak. Bendim göbeğimde damarlae çok belirginleşti çatlaklar nasıl belli oluyor anlamıyorum var mı yok mu. Ama yok gibi onlar mavi mavi damarlae sadeve
Valla korkuyor insan yaakeyiflerine göre değişiyor sanırımilla korkutacaklar
Bunlarda magnezyum yok di mi? Onu ayrıca yine içmek gerekiyor o zaman?aaa omega önemli ama canım sen git al eczaneden elenatal 2 ya da ocean mummy.
Var canım ama yetersiz ekstra magnezyum al sen ben de o şekilde içiyorum hatta günde 2 ye çıkardı ağrılar artıncaBunlarda magnezyum yok di mi? Onu ayrıca yine içmek gerekiyor o zaman?
teşekkür ederim canım ben yaptırdım yani siparişini verdim ödemesini falan yaptım gelsin dursun köşede hem yeni yıla kalmasın istedim hemde o zaman telaştan stresten unuturum yetiştiremem diye erkenden hallettim.Ne tarz bir sey dusunuyordun canım, bana uygun denk gelirse haber veririm, gorursem Instagramda falan
İdrar keseside sanki anlık bir yanma ve aniden gelen bir tuvalet hissi demio an yapabilirim dışarda olsam
ben de çikolata yaptırıcam ama ne zaman yaptırsam ocakta sipariş versem bayatlar mı doğuma kadar acabateşekkür ederim canım ben yaptırdım yani siparişini verdim ödemesini falan yaptım gelsin dursun köşede hem yeni yıla kalmasın istedim hemde o zaman telaştan stresten unuturum yetiştiremem diye erkenden hallettim.
hayır hiç duymamıştım ama benim dr da içinde olsa dahi ayrı olarak verdi zaten kompleks vitaminlerdeki değerler yetersiz kalıyorKizlar benim doktorun verdigi magnezyumda hem kalsiyum hem d vitamini var.Gittigim diyetisyen hepsini ayri ayri kullanman daha faydali olur dedi.Sekeri olan gebelerde ayri ayri kullanmak daha faydaliymis,size de boyle bir sey dendi mi?
Diyetisyene gittim canım başladık bakalım 1 hafta oldu iyi çıkıyor şuan ölçümlerimKızlar şeker olayları nasıl gidiyor ?
valla bende ilk gördüğümde inanmıyordum sonra Hatay'da olduğunu öğrendim bende Hataylıyım hastahanede görünce inandımBende ilk baktığımda tuhaf gelmişti ama bikaç ay dinledim canlı yayınlarını takip ettim. Gerçekten adam tamamen bu ile adamış kendisini. Doçent doktor oldu diye de sabit durmuyor. Hergün kendisini daha da geliştirmeye çalışıyor Gebe kalan doğum yapan sağlıkla kucaklarına alan bşr sürü insan var. Tüp bebek gibi garanti veriyor. O yüzden onun vitaminlerini almayı istedim. Şimdi herkese öneriyorum. :)
bende düşünüyorum ama ondan emin olamadım bayatlamaz ya yaptırsam mı acaba kafayı yiyecem vallaben de çikolata yaptırıcam ama ne zaman yaptırsam ocakta sipariş versem bayatlar mı doğuma kadar acaba
Çok şükür canım böyle gideriz inşallah sonuna kadarDiyetisyene gittim canım başladık bakalım 1 hafta oldu iyi çıkıyor şuan ölçümlerim
valla ben de bilemedim gerçi skt si geçmediği süre sorun olmaz amabende düşünüyorum ama ondan emin olamadım bayatlamaz ya yaptırsam mı acaba kafayı yiyecem valla
ben Aralığın son haftası onunda vereyim siparişiniÇok şükür canım böyle gideriz inşallah sonuna kadar
valla ben de bilemedim gerçi skt si geçmediği süre sorun olmaz ama
İnşallah çatlak değildirValla yıllık iznimi de bebeğe yiyeceğim için :) Allah izin verirse de sağlıklı olursak inşallah başka bir tatil şansım olmayacağından :) öyle ya da böyle tatil planlarım diyorum
Yok canım. Çatlaklar beyaz beyaz görünüyor. Anlarsın. Seninki çatlak değildir.
Valla korkuyor insan yaaBenim de sanki ilk çocuk hee Nedense bunda daha çok endişem var her şeyiyle :) Sağlıkla gelsinleeerr
Benim de zamlar binmeden veresim varben Aralığın son haftası onunda vereyim siparişinien azından beğenmezsem yerine başkasını seçebileceğim zamanımda olsun...
Eşime söyledim o da ilk baktığında dedi ki üçkağıtçı bu dolandırıcı ben almam bundan vitamin falan hepsi para tuzağı demişti ben çok ısrar ettimvalla bende ilk gördüğümde inanmıyordum sonra Hatay'da olduğunu öğrendim bende Hataylıyım hastahanede görünce inandım
Canim senin ilk gebelik mi?Bizim de 3 yılın sonunda olunca eşim yanımda yatmaya bile korkuyor yazık