2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    300
Yani ben adamın doktor olduğuna bile inanmamıştım tipide biraz değişik yüzükleri vs. medyum gibi duruyor dediğiniz gibi bizdeki de ön yargı .. Sosyal medya öyle bir hal aldı ki herkes doktor, psikolog, yaşam koçu, diyetisyen
Çok dua ediyorlar kendisine şuan buradan gitmiş Ankara'da muayenehane açmış yolu açık olsun çok insana umut olmuş gerçekten...

Cok uzuldum. Cok zor... Neyseki her sey yolunda.... Cok gecmis olsun, daha da olmasin insallah
Çok teşekkür ederim inşallah birdaha yaşamam. Şuan bebeğim çok hareketli dün oda korktu ben ağlayınca dünden beri kıpır kıpır.

Yatıyorum canım dinleniyorum düne göre daha iyiyim canım

İnşallah canım sağlıkla kavuşalım hepimiz inşallah stres yapmamaya çalışıyorum

Çok saol canım istirahat ediyorum yatıştayım. Amin canım hep öyle dua ediyorum

İnşallah öyledirde ben öyle sanmışımdır diğer türlü her an tedirgin oluyorum bebeğime birşey olacak diye. Dediğin gibi muayene etti gayet güzel birşekilde kanama alanı kist vs birşeye rastlanmadı. Rabbim kimseye yaşatmasın öyle korkuları.

Bu tempoda zaten inanılmaz yoruluyorsundur, çok normal kendine ayrı yemek hazırlayacak halin olmuyordur. dedigin gibi size yardımcı lazım ya da ev yemekleri satan yerler var öyle bir yer bulsan ya da cevrenizde öyle bir abla bulsan haftada 1-2 gün yapsa en azından o bile kar. dedigim gibi bebek her halükarda besleniyor senden aslında ama imkanın olursa gün içinde saglıklı atıştırmalıklar da yersen cok iyi olur, kaldı 3 ayımız sık dişini :) hayvansal protein alımı hamilelikte çok önemli, o aklında olsun (et, balık, süt ürünleri, yumurta) bir de sebzeler, meyve zaten yiyormuşsun. hamilelikte de bebişleri sebze tadına alıştırmak lazım biraz :)

Kızlar çatlaklar nasıllar ben valla dümdüz çatladım o kadar yağa rağmen gerçekten genetikmiş ki anneminde ilk bebişinde olmamış
genetik kuzum ne yaparsan yap bazen olmuyor :) benim de başladı, zaten düzenli yağlanamıyorum çok sıkıcı geliyor, arada banyolardan sonra yapıyorum okadar. dogum sonrası cogu geçiyor merak etme

Yatıyorum canım istirahat ediyorum. Bebeğim kıpır kıpır maşallah karnımda bazen sertleşiyor ama tekmeleri canımı acıtıyor normaldir inşallah
benim de canım acıyor bazen karnımda dönerken, normal merak etme canım. maşallah kuzuya

Kizlar benim doktorun verdigi magnezyumda hem kalsiyum hem d vitamini var.Gittigim diyetisyen hepsini ayri ayri kullanman daha faydali olur dedi.Sekeri olan gebelerde ayri ayri kullanmak daha faydaliymis,size de boyle bir sey dendi mi?
canım benim doktorum d vitamini hep ayrı kullandırdı. günde 5 damla d3k2 kullanıyorum. kullandıgım magnezyumda ekstra bişey yok ama yakın zamanda kalsiyum a basladım, onda kalsiyum magnezyum ve d vitamini var. şeker konusunu bilmiyorum maalesef

Yani ikinci gebelik. Insallah bu cok guzel geldi buraya kadar ve devam eder. Benim de ikinci kayip. Gercekten dusuk etkiliyor...
Evet kuzum sağlıklı ilk gebelik ama 2. gebelik aslında :) Allah bir daha göstermesin, insan ister istemez daha tedirgin oluyor her konuda

genetik kuzum ne yaparsan yap bazen olmuyor :) benim de başladı, zaten düzenli yağlanamıyorum çok sıkıcı geliyor, arada banyolardan sonra yapıyorum okadar. dogum sonrası cogu geçiyor merak etme
Ay inşallah geçerler bide bişey sorucam bebeğin gelişimi 27 haftalıkken 28 haftalık dedi doktorbu bi sorun mu siz tecrübelsiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…