Saol canım. Bebeğin gelişimi haftasıyla uyumlu şükür.. ama işte beyin sinir gelişimi ne alemde bilemiyorum. Umarım her şey yolundadır
Akşamdan bile bir şey hazırlamaya gücüm olmuyor inan
Çok yoruluyorum. Sofrayı zor topluyorum çoğu zaman.. ama zorlamam mı gerekiyor kendimi..? Mecbur olduğumu düşünüp yapıcam bir şeyler artık.. Canım ne kuruyemiş ne bir şey istiyor.. Sadece meyve. Arada meyve alıp yiyorum. Muz mandalina falan. Ferah ferah ohh :) Midemi çok sıkıştırıyor sanırım yavruceğizim. Çok yersem baya rahatsız oluyorum. Abur cubur versen yerim
ama yemek istemiyor pek canım. Çoğu zaman yemek zamanı geldi diye yiyorum. Göz açlığına.. Bu arada yumurtayı evden çıkmadan yemem gerekir. Çünkü iş yerinde mutfak niyetine olan şey L şeklinde toplasan 2m olan bir tezgah. İçeri bir adım atınca mutfak bitiyo :)
Çok koku yapıyor o tarz şeyler iş yerinde. İş hanı gibi bir yerdeyim. Bazen kapı önünde falan tıkardım ağzıma diyet yaparken. Ancak öyle olur yine ki yumurta hele ki nasıl istemiyor canım anlatamam.. Yapayım ama bari bir şeyler zorla da olsa :/
Heheheh
Doktor dedi valla. İla ki alınacak dedi. Yalancı çıkarmayalım doktoru
Valla benim çalışma durumum ne olacak bilemiyorum ama kesinlikle eve biri lazım ya. Yoksa kafayı sıyırabilirim
ama dediğim gibi benim çalışmama, eşimin işlerine ve dolayısıyla maddiyata bağlı. Allah bol bereketler versin :)
Bizim şimdi tek çocukla bile akşam yemekleri dert hep çünkü..
Kuruyemiş işte sevmiyorum ya.. Eskiden daha çok severdim sanki de şimdi hiç canım istemiyor. Sadece ceviz biraz.. Kefiri tercih ederim. Bazen alıyorum. Normal meyve alıyorum bazen. Meyve seviyorum. Zorlamak gerekiyorsa zorlarım artık nappiimm.. Haşlama sebze hiç benlik bir şey değil
ancak fırında falan belki ama şöyle ki mesela bizim oğlan onları yemeyecek. İlla ki onun yiyeceği bir şey olmalı evde. Öyle olunca zaten kendime ayrı bir şey yapmaya zamanım kalmıyor. Akşam yemekleri çok sıkıntı zaten bizde. Kendim için değil de oğlan güzel yesin diye zorluyorum genelde kendimi
Bizim eve yıllardır yardımcı lazım
Gücüm kalırsa yapacağım inşallah canım saol
Çok saol canım
Daha dikkat ederim o zaman mecbur
Çocuğu okuldan alıp eve geçiyorum. Akşam 18.30 gibi ancak evde oluyoruz. Önceki günden yemek yaptıysak ne ala. Yoksa ya dışarı, ya buzluğa attıklarımızdan bir şeyler, ya pratik şeyler yapmaya çalışma.. Yemesi toplaması derken.. Enerjimin yarısı İstanbul trafiğinde, diğer yarısı yemek aşamasında bitiyor. Ha gayret sofra topla vs. Sonra koltuğa çöküp kalmaca. Nadiren enerjim iyi oluyor. Genelde koltukta miskinleşme.. Daha dikkat edeceğim bakalım..