2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    300
Ay o adami instagramda goruyordum,nedense degisik geliyordu,cok gercekci gelmiyordu nedense

Saol canım. Bebeğin gelişimi haftasıyla uyumlu şükür.. ama işte beyin sinir gelişimi ne alemde bilemiyorum. Umarım her şey yolundadır
Akşamdan bile bir şey hazırlamaya gücüm olmuyor inan Çok yoruluyorum. Sofrayı zor topluyorum çoğu zaman.. ama zorlamam mı gerekiyor kendimi..? Mecbur olduğumu düşünüp yapıcam bir şeyler artık.. Canım ne kuruyemiş ne bir şey istiyor.. Sadece meyve. Arada meyve alıp yiyorum. Muz mandalina falan. Ferah ferah ohh :) Midemi çok sıkıştırıyor sanırım yavruceğizim. Çok yersem baya rahatsız oluyorum. Abur cubur versen yerim ama yemek istemiyor pek canım. Çoğu zaman yemek zamanı geldi diye yiyorum. Göz açlığına.. Bu arada yumurtayı evden çıkmadan yemem gerekir. Çünkü iş yerinde mutfak niyetine olan şey L şeklinde toplasan 2m olan bir tezgah. İçeri bir adım atınca mutfak bitiyo :) Çok koku yapıyor o tarz şeyler iş yerinde. İş hanı gibi bir yerdeyim. Bazen kapı önünde falan tıkardım ağzıma diyet yaparken. Ancak öyle olur yine ki yumurta hele ki nasıl istemiyor canım anlatamam.. Yapayım ama bari bir şeyler zorla da olsa :/
Heheheh Doktor dedi valla. İla ki alınacak dedi. Yalancı çıkarmayalım doktoru
Valla benim çalışma durumum ne olacak bilemiyorum ama kesinlikle eve biri lazım ya. Yoksa kafayı sıyırabilirim ama dediğim gibi benim çalışmama, eşimin işlerine ve dolayısıyla maddiyata bağlı. Allah bol bereketler versin :) Bizim şimdi tek çocukla bile akşam yemekleri dert hep çünkü..
Kuruyemiş işte sevmiyorum ya.. Eskiden daha çok severdim sanki de şimdi hiç canım istemiyor. Sadece ceviz biraz.. Kefiri tercih ederim. Bazen alıyorum. Normal meyve alıyorum bazen. Meyve seviyorum. Zorlamak gerekiyorsa zorlarım artık nappiimm.. Haşlama sebze hiç benlik bir şey değil ancak fırında falan belki ama şöyle ki mesela bizim oğlan onları yemeyecek. İlla ki onun yiyeceği bir şey olmalı evde. Öyle olunca zaten kendime ayrı bir şey yapmaya zamanım kalmıyor. Akşam yemekleri çok sıkıntı zaten bizde. Kendim için değil de oğlan güzel yesin diye zorluyorum genelde kendimi Bizim eve yıllardır yardımcı lazım
Canim isyeri icin aksamdan kendine bir seyler hazirla cerezlerini,meyveni hazirla gotur yersin. Bir hafta yapsan bu sekilde rayina oturur.O bir sekilde illa ki senden alacagini aliyordur ama senin de vucudunu iyi depolamam lazim.
Gücüm kalırsa yapacağım inşallah canım saol
Çok saol canım Daha dikkat ederim o zaman mecbur Çocuğu okuldan alıp eve geçiyorum. Akşam 18.30 gibi ancak evde oluyoruz. Önceki günden yemek yaptıysak ne ala. Yoksa ya dışarı, ya buzluğa attıklarımızdan bir şeyler, ya pratik şeyler yapmaya çalışma.. Yemesi toplaması derken.. Enerjimin yarısı İstanbul trafiğinde, diğer yarısı yemek aşamasında bitiyor. Ha gayret sofra topla vs. Sonra koltuğa çöküp kalmaca. Nadiren enerjim iyi oluyor. Genelde koltukta miskinleşme.. Daha dikkat edeceğim bakalım..

Bu haftalardan itibaren omega+kalsiyum en önemlileri onlara dikkat et canım :) Takviye olarak omega alıyorsundur zaten. Yumurta olayını senle daha önce de konuşmuştuk ben de yiyemiyordum yumurtayı daha 3 haftadır falan yemeye başladım mesela midem almıyordu yeni yeni haşlanmış yiyorum artık olduğu kadar. Bazen ben de çok zorlanıyorum, üşeniyorum eşim hazırlıyor. Hepsi ayrı zor ya napalım canım allahtan şu takviyeler var da bi yandan destek olarak alabiliyoruz.

Sağlıkla gelsinler hepsine dayanırız çoğu gitti azı kaldı. Mide bulantım gelmesin de yeter diğerleri geliyor geçiyor

Ay o adami instagramda goruyordum,nedense degisik geliyordu,cok gercekci gelmiyordu nedense
Bende ilk baktığımda tuhaf gelmişti ama bikaç ay dinledim canlı yayınlarını takip ettim. Gerçekten adam tamamen bu ile adamış kendisini. Doçent doktor oldu diye de sabit durmuyor. Hergün kendisini daha da geliştirmeye çalışıyor Gebe kalan doğum yapan sağlıkla kucaklarına alan bşr sürü insan var. Tüp bebek gibi garanti veriyor. O yüzden onun vitaminlerini almayı istedim. Şimdi herkese öneriyorum. :)

canım hiç stres yapma bebeğinin gelişimi güzelmiş önemli olan o ayrıca bebek büyürken senin depolarını kullanıyor sen 1 ay kilo almadın diye birşey olmaz sen sağlıklı şeyler tüketmeye çalış kendini strese sokma doktorlarda bir tuhaf yaa kimisi kilo alma diye kızıyor kimisi de kilo almadın diye
kızlar benim bu hafta sorunlarım bitmedi ya kasık ağrıları yaşayan var mı ? Benim biraz var pazartesi kontrolüm vardı herşey yolunda gözüküyordu bu ara çok yorulduğum için olabilir mi
benim ara ara oluyor canım hatta enfeksiyon var mı diye 2 kere tahlil verdim temiz çıktı bence bebekler büyüyüp ağırlık yaptığı için oluyor panik yok
canım ben kızımın her doğum gününde digitalmagnet diye bir siteden yaptırıyorum çeşit çok buraya da bakabilirsin.
Kızlar aranızda ateş basması yaşayan var mı geceleri terleme falan
valla bende oluyor canım kan ter içinde uyanıyorum haftada 2 kere falan oluyor her gün olmuyor bende tam çözemedim yediğim yemekler ağır mı geliyor acaba diye düşünmeye başladım ama erken de yiyorum emin değilim hamilelik anlaşılamaz birşey malesef
korkma canım bebek de iyiymiş hem bak stres yapmak bebeğini daha çok etkiler ilaçlarını düzenli kullan sağlıcakla kavuşalım bebeklerimize inşallah
Olabilir canım benim de bütün damarlarım belirginleşti göğüstekiler karnımdakiler falan da. Gerildikçe belirginleşiyor sanırım. Varisler annemde de olmuş hamileyken belki de genetiktir
canım benim de 24. haftada bir anda 2 bacağımın da arkasında baldırlarımda morluklar gördüm çok korktum acile gittim hemen doppler çekilde damarlar da tıkanıklık falan yok varis dedi oksapar 4000 kullanıyorum bende hamileleiğimin başından bu yana 1 ay olacak rengi yeni yeni soldu tekrarda olmadı çok şükür tekrar ederse artarsa ya da ağrın olursa fizik tedavi yada nörolojiye git dedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…