Genel de oyle oluyor canim ilk ugrasinca 2. Supriz hizla oluyorinşallah bizim de 2. çok uğraştırmaz
Bizim de 3 yılın sonunda olunca eşim yanımda yatmaya bile korkuyor yazık
Aynisi bende de oluyor,vurdukca idrara cikiyorumbazen sanki güm diye bişey vuruyor aşağı o zaman sıkışıyor gibi oluyorum canım hatta geçen tam mesaneye denk getirdi galiba altıma yapıcaktım
Benim ilk kizim altinci senede tup bebekle oldu,bu surpriz yapti,ne zaman oldu bile fark etmedik,fark ettigimizde 9-10 haftaliktiinşallah bizim de 2. çok uğraştırmaz
Herşey vakti zamanını bekliyor demek ki ben evlendim ertesi ay hamile kaldım 11 haftalık kaybettim sonra 1.5 yil dene Allah dene olmadi tup bebek yaptik tuttu cok sukurBenim ilk kizim altinci senede tup bebekle oldu,bu surpriz yapti,ne zaman oldu bile fark etmedik,fark ettigimizde 9-10 haftalikti
Genel de oyle oluyor canim ilk ugrasinca 2. Supriz hizla oluyorBen 5 yillik evlilige 2 cocuk sigdirdim bu bizi cok supriz oldu
Maşallah ne çok sürpriz bebe varmışBenim ilk kizim altinci senede tup bebekle oldu,bu surpriz yapti,ne zaman oldu bile fark etmedik,fark ettigimizde 9-10 haftalikti
bizde aynı durumdayız valla 1 kayiptan sonra elim çarpar felan diye ayri yatiyor birak birlikte olmayı
Olsun o da tuzu biberi şekeri olsun canım :)))Hahaha yenidoğanla balayı hayal edemedimHalledicez inşallah şu olaylar bi bitsin
Oyy canim benim. Cok şükür bi sıkıntı görülmemiş dr dan da eminsen icin rahat olsun. Cok gecmis olsunKızlar bugün 27+4 üm öğlen 2 de lavaboya girdim tuvaletimi yaptım kabız değilim gayet rahat yaptım afedersiniz peşinden çişimde geldi lavabom bitti tam kalkarken kan damlası düştü wcye bende peçeteyle sildim oda ne kan bildiğin bütün peçete kan oldu aklım çıktı. Apar topar özele acile gittik. Doğumhaneye çıkardılar beni çok korktuk eşimde ağladı bende ağladım o dakikalar bana zulümdü. Doktor hemen alttan muayene yaptı açılman yok kanamada yok dedi mantar dedi direk hemen nst ye bağladılar sancı da çıkmadı. Daha sonra kan ve idrar tahlili yapıldı enfeksiyon mu var acaba diye bakıldı oda temiz çıktı. Ama hala çok korkuyorum bebeğime birşey olmasından. Ne olur dua edin banada bebeğim sağlıklı olsun rabbim hepimize sağlıklı doğumlar nasip etsin arkadaşlar. Sağlık ocağında 2 gün önce de bakılmış tı o zaman da temiz çıkmıştı sonuçlarım. Doktor mantar dedi ondanda kanaman olabilir dedi bu ilaçları verdi. Trivag 3 fitil. Fito krem. Travazol krem. Funit 100 mg 4 kapsul. Ultrason da muayene etti daha sonra bebeğim çok şükür iyi rahim ağzıda iyi ama hala korkuyorum çok ağladım korkudan
İnan aynı şeyleri cuma sabahından beri yaşıyroım dün akşama 5 e kdae falan hep hareketsizdi hatta cumartesi çok hafif kıpırtı gibiydi o da ben dürtüyordum. Resmen hareketlensin diye dürttüm canım. Dün akşam üzerinden beri hareketlendi yine. Yeri daraldı herhalde bilemedim ki. Geçen haftaya göre tabi kuvvetli değil o kadar ama hareketlenmeye başladı yine canım. Zaten böyle devam etseydi bugün doktoruma gidecektim canımmKızlar 2-3 gündür bebeğin hareketlerini daha az hissediyorum,benim plasentam önde Dr her hareketini hissedemeyebilirsin demişti. Acaba baş aşağı mı döndü.Dik pozisyonda daha az hissediyorum çünkü.
O da bende oluyorBu arada dün gece ilk kez sırt üstü yatarken fenalık hissi geldi. Sanırım tansiyonum düştü kalbim hızlı hızlı çarptı. Sola döndüm hemen kendine geldim.
Evet ben de öyle düşünüyorum demekki zamanı varmış. Allah’ın bir bildiği var demek.Arkadasim da ilk kizinda sorunsuz direk hamile kalmis. 2. yi cok istemesibe ragmen olmadi. Olan da hep dusukle sonuclandi ama nedensiz.Bu yil tam tup bebege baslayacakti ki hamile oldugunu ogrendi. 9 yil sonra kavustu. Ocakta dogumu var insallah. Bazi seylerin zamani var iste. Bu bebeklerin de dogum zamanlari bu zamanmis demek.
Doğumdan sonra ki yaz hem balayı hem tatil olsun ben katlanırım yeter ki tatile çıkıp dinlenelimAma balaayı için dayanılır buna ahhaahahahhaahha
Aynen öyle doktor bana elimizden gelen budur olmadı yine tüp bebek yaparız dedi hatta gün aldım aka o zamanda bitkisel ürünler kullandım sonra tuttu ben mfknin vitaminlerini araştırdım kullanmaya devam ettim çok şükür bu günlere kadar geldim hala da kullanıyorum. 6 düşük yaptım 6 defa da hep aynı tedaviyi uyguladı doktorlar olmadı. Bu sefer kendim de o dünleri kullandım farklı tedavi olarak. Şu da gerçek ki kişi kendisinin doktoru olmalı.ay kuzum bizim çok karışık başta sebepsiz dendi 2 yıl sonra ben hıı kesin öyledir deyip peşine düştüm bi ton şey ortaya çıktı eşim ameliyat falan oldu bir sürü takviyeler vs. derken nasip oldu yani kendi çabamla diyebilirim doktorların katkısı %10 falan
Ben hiç sırt üstü yatamıyorum canım, kalçada inanılmaz bir ağrı ve dediğin gibi bi daralma nefese alamiyorum gibi oluyor. Yan yatinca rahatliyorum resmen dünya varmış diyorumBu arada dün gece ilk kez sırt üstü yatarken fenalık hissi geldi. Sanırım tansiyonum düştü kalbim hızlı hızlı çarptı. Sola döndüm hemen kendine geldim.
Ne tarz bir sey dusunuyordun canım, bana uygun denk gelirse haber veririm, gorursem Instagramda falan@CRASRP canim ben de yeni yıla bırakmayayım diyorum herşeyin fiyatı kim bilir nasıl artacakçok iyi düşünmüşsün, şöyle ufak tefek keyifler bile ekstra oldu 50 şer yaptırmaya kalkınca ciddi bir maliyet çıkıyor ♀
İdrar keseside sanki anlık bir yanma ve aniden gelen bir tuvalet hissi demibazen sanki güm diye bişey vuruyor aşağı o zaman sıkışıyor gibi oluyorum canım hatta geçen tam mesaneye denk getirdi galiba altıma yapıcaktım
Sanırım canım,o an ki pozisyonları da etkiliyor olabilir. Bi de artık günlük uyku döngüsüne girmişler uyu-uyan hali sürekli. İyi olsun minnoşlar. Onların da sağı solu belli olmuyorİnan aynı şeyleri cuma sabahından beri yaşıyroım dün akşama 5 e kdae falan hep hareketsizdi hatta cumartesi çok hafif kıpırtı gibiydi o da ben dürtüyordum. Resmen hareketlensin diye dürttüm canım. Dün akşam üzerinden beri hareketlendi yine. Yeri daraldı herhalde bilemedim ki. Geçen haftaya göre tabi kuvvetli değil o kadar ama hareketlenmeye başladı yine canım. Zaten böyle devam etseydi bugün doktoruma gidecektim canımm
Ben de dün ilk kez yaşadım bayılcam sandım hattaO da bende oluyorbenzer şeyler yaşıyoruz. Çarpıntı gibi oluyor sanki yüreğim ağzıma geliyormuş gibi oluyor ama genelde bebek toplantısı sertleşmeye başladığı zaman oluyor canım.. özellikle akşamları yatarken oluyor .
Kesinlikle o yüzden bu süreçlerden sonra doktora bile hemen güvenemiyorumAynen öyle doktor bana elimizden gelen budur olmadı yine tüp bebek yaparız dedi hatta gün aldım aka o zamanda bitkisel ürünler kullandım sonra tuttu ben mfknin vitaminlerini araştırdım kullanmaya devam ettim çok şükür bu günlere kadar geldim hala da kullanıyorum. 6 düşük yaptım 6 defa da hep aynı tedaviyi uyguladı doktorlar olmadı. Bu sefer kendim de o dünleri kullandım farklı tedavi olarak. Şu da gerçek ki kişi kendisinin doktoru olmalı.
Bundan sonra ben de yatamicam sanırım artıkBen hiç sırt üstü yatamıyorum canım, kalçada inanılmaz bir ağrı ve dediğin gibi bi daralma nefese alamiyorum gibi oluyor. Yan yatinca rahatliyorum resmen dünya varmış diyorum
Evet evet aktı akacak gibi oluyorİdrar keseside sanki anlık bir yanma ve aniden gelen bir tuvalet hissi demio an yapabilirim dışarda olsam
Masallah saglicakla kucaginiza alin sizdeHerşey vakti zamanını bekliyor demek ki ben evlendim ertesi ay hamile kaldım 11 haftalık kaybettim sonra 1.5 yil dene Allah dene olmadi tup bebek yaptik tuttu cok sukur