2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    300
Benim ilk kizim altinci senede tup bebekle oldu,bu surpriz yapti,ne zaman oldu bile fark etmedik,fark ettigimizde 9-10 haftalikti
Herşey vakti zamanını bekliyor demek ki ben evlendim ertesi ay hamile kaldım 11 haftalık kaybettim sonra 1.5 yil dene Allah dene olmadi tup bebek yaptik tuttu cok sukur

Genel de oyle oluyor canim ilk ugrasinca 2. Supriz hizla oluyorBen 5 yillik evlilige 2 cocuk sigdirdim bu bizi cok supriz oldu
Benim ilk kizim altinci senede tup bebekle oldu,bu surpriz yapti,ne zaman oldu bile fark etmedik,fark ettigimizde 9-10 haftalikti
Maşallah ne çok sürpriz bebe varmış Allah kimseye aratmasın sağlıkla nasip etsin inşallah
bizde aynı durumdayız valla 1 kayiptan sonra elim çarpar felan diye ayri yatiyor birak birlikte olmayı
İnsan korkuyor,rabbim kötü tecrübeler ile sınamasın

Oyy canim benim. Cok şükür bi sıkıntı görülmemiş dr dan da eminsen icin rahat olsun. Cok gecmis olsun her lavabo da bnde bakmadan gecmiyorum gozumden kacmasin diye.

Kızlar 2-3 gündür bebeğin hareketlerini daha az hissediyorum,benim plasentam önde Dr her hareketini hissedemeyebilirsin demişti. Acaba baş aşağı mı döndü. Dik pozisyonda daha az hissediyorum çünkü.
İnan aynı şeyleri cuma sabahından beri yaşıyroım dün akşama 5 e kdae falan hep hareketsizdi hatta cumartesi çok hafif kıpırtı gibiydi o da ben dürtüyordum. Resmen hareketlensin diye dürttüm canım. Dün akşam üzerinden beri hareketlendi yine. Yeri daraldı herhalde bilemedim ki. Geçen haftaya göre tabi kuvvetli değil o kadar ama hareketlenmeye başladı yine canım. Zaten böyle devam etseydi bugün doktoruma gidecektim canımm

Bu arada dün gece ilk kez sırt üstü yatarken fenalık hissi geldi. Sanırım tansiyonum düştü kalbim hızlı hızlı çarptı. Sola döndüm hemen kendine geldim.
O da bende oluyor benzer şeyler yaşıyoruz. Çarpıntı gibi oluyor sanki yüreğim ağzıma geliyormuş gibi oluyor ama genelde bebek toplantısı sertleşmeye başladığı zaman oluyor canım.. özellikle akşamları yatarken oluyor .

Evet ben de öyle düşünüyorum demekki zamanı varmış. Allah’ın bir bildiği var demek.

Aynen öyle doktor bana elimizden gelen budur olmadı yine tüp bebek yaparız dedi hatta gün aldım aka o zamanda bitkisel ürünler kullandım sonra tuttu ben mfknin vitaminlerini araştırdım kullanmaya devam ettim çok şükür bu günlere kadar geldim hala da kullanıyorum. 6 düşük yaptım 6 defa da hep aynı tedaviyi uyguladı doktorlar olmadı. Bu sefer kendim de o dünleri kullandım farklı tedavi olarak. Şu da gerçek ki kişi kendisinin doktoru olmalı.

Bu arada dün gece ilk kez sırt üstü yatarken fenalık hissi geldi. Sanırım tansiyonum düştü kalbim hızlı hızlı çarptı. Sola döndüm hemen kendine geldim.
Ben hiç sırt üstü yatamıyorum canım, kalçada inanılmaz bir ağrı ve dediğin gibi bi daralma nefese alamiyorum gibi oluyor. Yan yatinca rahatliyorum resmen dünya varmış diyorum

Ne tarz bir sey dusunuyordun canım, bana uygun denk gelirse haber veririm, gorursem Instagramda falan
bazen sanki güm diye bişey vuruyor aşağı o zaman sıkışıyor gibi oluyorum canım hatta geçen tam mesaneye denk getirdi galiba altıma yapıcaktım
İdrar keseside sanki anlık bir yanma ve aniden gelen bir tuvalet hissi demi o an yapabilirim dışarda olsam

Sanırım canım,o an ki pozisyonları da etkiliyor olabilir. Bi de artık günlük uyku döngüsüne girmişler uyu-uyan hali sürekli. İyi olsun minnoşlar. Onların da sağı solu belli olmuyor
Ben de dün ilk kez yaşadım bayılcam sandım hatta
Kesinlikle o yüzden bu süreçlerden sonra doktora bile hemen güvenemiyorum

Herşey vakti zamanını bekliyor demek ki ben evlendim ertesi ay hamile kaldım 11 haftalık kaybettim sonra 1.5 yil dene Allah dene olmadi tup bebek yaptik tuttu cok sukur
Masallah saglicakla kucaginiza alin sizde zor bir surec ama inanin kucaginiza alinca yasadiginiz tum surecler unutuluyor,sanki onca igneyi siz yememissiniz gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…