Valla unlardanŞeker kızlar şekeri yükseltmeyen un türü hangisi acaba? İnternette çok çelişkili şeyler yazıyor deneyimlilere sorayım dedim
Kızlar bugün 27+4 üm öğlen 2 de lavaboya girdim tuvaletimi yaptım kabız değilim gayet rahat yaptım afedersiniz peşinden çişimde geldi lavabom bitti tam kalkarken kan damlası düştü wcye bende peçeteyle sildim oda ne kan bildiğin bütün peçete kan oldu aklım çıktı. Apar topar özele acile gittik. Doğumhaneye çıkardılar beni çok korktuk eşimde ağladı bende ağladım o dakikalar bana zulümdü. Doktor hemen alttan muayene yaptı açılman yok kanamada yok dedi mantar dedi direk hemen nst ye bağladılar sancı da çıkmadı. Daha sonra kan ve idrar tahlili yapıldı enfeksiyon mu var acaba diye bakıldı oda temiz çıktı. Ama hala çok korkuyorum bebeğime birşey olmasından. Ne olur dua edin banada bebeğim sağlıklı olsun rabbim hepimize sağlıklı doğumlar nasip etsin arkadaşlar. Sağlık ocağında 2 gün önce de bakılmış tı o zaman da temiz çıkmıştı sonuçlarım. Doktor mantar dedi ondanda kanaman olabilir dedi bu ilaçları verdi. Trivag 3 fitil. Fito krem. Travazol krem. Funit 100 mg 4 kapsul. Ultrason da muayene etti daha sonra bebeğim çok şükür iyi rahim ağzıda iyi ama hala korkuyorum çok ağladım korkudan
Saol canım Allah razı olsun. Rabbim kimseye böyle korkular yaşatmasın. Bebeklerimize sağlık sıhhat versin inşallahCanım çok geçmiş olsun, şuan girdim siteye ve mesajini görüyorum. Allah hiç birimizi korktuğumuza uğratmasın. Neyseki iyisin, inşallah hepsi geride kalır.
Nioli yağı diye bir yağı çok tavsiye ediyorlar. Ben de tedbir amaçlı tabiistore sitesinden almıştım. Ara ara çamaşıra 2-3 damla iyi geliyor diyorlar. Ben de kullanıyorum. Aklında bulunsun canım
Benim ablam bak ablam diyorum 2 bebe doğurmuş sezeryanla. Bana diyo ki boş ver ne sanci cekicen sezeryan ol rahat rahat. ilk bebek cikinca da bebegini görürsün cok guzel oluyo falan.Biri bana sezeryan mi doğurcan normal mi diye sorunca sinirlenen bi ben miyim
Bnde bu konuda arastirmaya girdim canim cok fazla kek istiyo ve sekersiz de olsa biseylerle tatlandirip kek olarak yemek istiyorumŞeker kızlar şekeri yükseltmeyen un türü hangisi acaba? İnternette çok çelişkili şeyler yazıyor deneyimlilere sorayım dedim
Bazen 1 hafta geri yada ileri cikabiliyormus onemli olan her kontrol de gerilememsi yada ilerlememesiymis. Dr soylemisti bunu.Ay inşallah geçerlerbide bişey sorucam bebeğin gelişimi 27 haftalıkken 28 haftalık dedi doktorbu bi sorun mu siz tecrübelsiniz
Ben çok üşeniyorum ama şimdilik çatlak yok , ilk hamileligimde de olmamıştı benim. Annemin ve teyzelerimin karnı harita gibidir.Kızlar çatlaklar nasıllar ben valla dümdüz çatladım o kadar yağa rağmen gerçekten genetikmiş ki anneminde ilk bebişinde olmamış
Bnde dr mfk dan nasiplendim. Allah bi yerden nasibini gösteriyo iste. Cok şükür ki boyle bir vesileyle kavustum bu duyguya.Yani ben adamın doktor olduğuna bile inanmamıştım tipide biraz değişik yüzükleri vs. medyum gibi duruyor dediğiniz gibi bizdeki de ön yargı .. Sosyal medya öyle bir hal aldı ki herkes doktor, psikolog, yaşam koçu, diyetisyen
Çok dua ediyorlar kendisine şuan buradan gitmiş Ankara'da muayenehane açmış yolu açık olsun çok insana umut olmuş gerçekten...
Ben sinirleniyorum ya sanane kiBenim ablam bak ablam diyorum 2 bebe doğurmuş sezeryanla. Bana diyo ki boş ver ne sanci cekicen sezeryan ol rahat rahat. ilk bebek cikinca da bebegini görürsün cok guzel oluyo falan.
Ben gecen yil bu zamanlar polip ameliyatina girmistim bosuna spinal anestezi aldim ondan ne cektim herkes de cok iyi biliyo öldürücü bi bas agrisi diyeyim. Buna ragmen ozellikle tum yapmam gerekenleri kendince soyleditabi ablam kötülüğümü istemez ama ne bilim bn cok ince dusunuyorum insanlarla boyle konularla konusmayı hele ablalarim olacak kendime hak görmem birisi bana sorunca sinirlenmiyirum yeterki sunu yap demesin o zaman bi sinir harbi yasiyorum icimde o yuzden pek boyle konularda yakinlarimdan fikir istemem
Bende henuz yok gecen dr cildin cok kuru catlak onleyici kullan demisti ben hala nemlendiriciden gidiyorumKızlar çatlaklar nasıllar ben valla dümdüz çatladım o kadar yağa rağmen gerçekten genetikmiş ki anneminde ilk bebişinde olmamış
Ben böyle durumlarda canım kötü bişey çekince o gün yediklerimi dengeleyip öyle yiyorum abartmadan çok etkilemiyor ama tabi her gün yenmesi iyi değilBnde bu konuda arastirmaya girdim canim cok fazla kek istiyo ve sekersiz de olsa biseylerle tatlandirip kek olarak yemek istiyorum
Bn cok ayakta kaldiysam fazla hissetmiyorum o da izinli gunlerim oluyo. Calisirken sabit oturdugumdan baya hissediyorum. Zaten oyle bir bilgi yazilmis dr sayfalarinda. Anne harwket halindeyse bebk hareket oldugu icin pek oynasmazmis ama sabit durunca hareketli olurmus. Belki hareketli zamanlar gecirdin ondandir. Pozisyon olarak dik konumdaysa allah allah wc ye kosturma halinde olunuyo. Benimki ba asagiydi gecen hafta oyle bi vuruyodu ki tutamicakmis gibi oluyodum. Bi kac gundur konum degisti galiba rahatizKızlar 2-3 gündür bebeğin hareketlerini daha az hissediyorum,benim plasentam önde Dr her hareketini hissedemeyebilirsin demişti. Acaba baş aşağı mı döndü.Dik pozisyonda daha az hissediyorum çünkü.
Sezeryan da olsan seni oyle yadirgiyorlar kiBiri bana sezeryan mi doğurcan normal mi diye sorunca sinirlenen bi ben miyim
Kocs bir sanane desen suçlu sn olursun ama onlar sormayi hak görüyo. Tip ilerlemiş ve insanlar özgür ne isterse oyle yapar. Sey d8cekler ya falanca da bilerek sezeryan yapmis aaaa hic dogru degil falann filan diye konusmak olsun. Umarim bi gun bu boş sorulari sormayi birakirlarBen sinirleniyorum ya sanane kiBi de diyor ki soran " keyfi sezeryan yapanlar oluyor ya ondan sordum " yapan yapar sanane, sana mı kaldı Ben de o an keyfim nasıl isterse öyle doğurucam diyorum böyle soranlara.
Evet kuzum bugün daha çok hissettim ama ya midemde ya aşağıda dik duruyor yine belliBn cok ayakta kaldiysam fazla hissetmiyorum o da izinli gunlerim oluyo. Calisirken sabit oturdugumdan baya hissediyorum. Zaten oyle bir bilgi yazilmis dr sayfalarinda. Anne harwket halindeyse bebk hareket oldugu icin pek oynasmazmis ama sabit durunca hareketli olurmus. Belki hareketli zamanlar gecirdin ondandir. Pozisyon olarak dik konumdaysa allah allah wc ye kosturma halinde olunuyo. Benimki ba asagiydi gecen hafta oyle bi vuruyodu ki tutamicakmis gibi oluyodum. Bi kac gundur konum degisti galiba rahatiz
Ay bı yorum yapsalar da ben de sinirimi atsam şöyle hele lohusaykenSezeryan da olsan seni oyle yadirgiyorlar kiHatta bebegin adi sezeryan bebegi kaliyor Bence de sinir bozucu.
Amaan boş boş muhabbetler bizim insanda şey kafası var normal doğum yapacaksın canın yanacak sürüneceksin o zaman anneliğin kabul oluyor. Sanki sezeryanla hiç acı çekilmiyor gibi. Biz de biliyoruz normal en iyisi zaten ama mecbur kalınca ne yapsın insanKocs bir sanane desen suçlu sn olursun ama onlar sormayi hak görüyo. Tip ilerlemiş ve insanlar özgür ne isterse oyle yapar. Sey d8cekler ya falanca da bilerek sezeryan yapmis aaaa hic dogru degil falann filan diye konusmak olsun. Umarim bi gun bu boş sorulari sormayi birakirlar
Ya cok iyi yontem ama biraz tedirginim suyum sinirda oldugu icin ya seker yukselip su artarsa diye hic riske atmiyorum. Su artisi olup tedavi ve sonucu beni endiselendiriyo acikcasi. Yani yedigim bana anlik keyif verecek basit bisey ama diger türlüsü bni tedirgin ediyo maalesef. bazen diyorum ne olacak ki sonra hemn vazgeciyorum. Neyseki gecici bir sure. saglikli ilerlesin zamaninda dogum olsun da canimin istedigini yemesem de olurBen böyle durumlarda canım kötü bişey çekince o gün yediklerimi dengeleyip öyle yiyorum abartmadan çok etkilemiyor ama tabi her gün yenmesi iyi değil
Sorma ya baskasi hakkinda vakit ayirip konusmak yerine herkes kendiyle mesgul olsa daha mutlu olurlar heralde. Baska hayatlara mudahil olmayi seviyolar duzelicez insallahAmaan boş boş muhabbetler bizim insanda şey kafası var normal doğum yapacaksın canın yanacak sürüneceksin o zaman anneliğin kabul oluyor. Sanki sezeryanla hiç acı çekilmiyor gibi. Biz de biliyoruz normal en iyisi zaten ama mecbur kalınca ne yapsın insan