2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    300
çok haklısın da.ya bi sıkıntı olursa eşyalara bakıp daha da üzülürüm diye korkuyorum
benim eşim de çok temkinlidir ilk hamileliğimde öyle cok fazla heyecanlanamadım bile buyüzden. son 2 ayda almıstık büyük eşyaları hatta birçok kıyafeti son 3 hafta ben dogum iznine ayrılınca almıstık. oyuzden cok iyi anlıyorum bu endişeyi, kendini nasıl rahat hissedeceksen ozaman başlarsın alışverişe canım. inşallah hepimiz saglıkla kucagımıza alırız minnoşları, iyi düşün güzel hayaller kur :)

Aslında dinamik biri gibi görünüyor ama bilemedim ben volkan beye gidiyordum bir süre onun da hasta yoğunluğu çok açıkçası
Hadiya,yorumlar cok iyiydi ama Volkan bey hakkinda,yogunluktan dolayi mi biraktiniz? Baska bir sebebi var mi?

Dinamik olabilir ama ulasilabilir degil malesef,bu da gebe icin cok onemli bence,zaten acil bir sey olmadigi surece arayip rahatisiz etmiyorum,bu zamana kadar iki kere mesaj attim,biri fetal dna sonucuydu digeri de pazar gunu yasadigim acil durumdu,ikisinde de iki gun sonra dondu.Bu da ileriki haftalar icin guvenimi sarsti.

Siz fetal dna yı nerde yaptınız bir de sebebi var mıydı ?
Volkan beye gebe kalmak istediğim süreçte gittim sonra sigortam olduğu içim değiştirdim doktoru acıbadem e geçtim

yok hayır aslında riskli bi durum yok.ama tüp bebek ile hamile kaldığımdan dolayı sanırım.
bir de detaylı ultrasonda sağ böbrekte genişleme var dedi.biraz da onun etkisi var
Korkma canım kötü düşünme , böbrek genişlemesi çoğu bebekte gözleniyor doğumdan sonra geçiyormuş içini ferah tut

Siz fetal dna yı nerde yaptınız bir de sebebi var mıydı ?
Volkan beye gebe kalmak istediğim süreçte gittim sonra sigortam olduğu içim değiştirdim doktoru acıbadem e geçtim
Genox firmasina yaptirdim.Yasim 35 oldugu icin doktorunda onerisiyle yaptirdik.

Aslinda acibademi dusunuyorum fakat dogum ucreti,Allah korusun kuvez olayi olursa cok pahali olur diye dusunuyorum yoksa orda Aysegul hanimi da dusunmustum.

yok canım korkulacak bir şey benimde 26 +0 da gittim ölçümler hep 27+ çıktı 1000 gr civarı olmuş demekki minikler güzel besleniyorlar

Genox firmasina yaptirdim.Yasim 35 oldugu icin doktorunda onerisiyle yaptirdik.

Aslinda acibademi dusunuyorum fakat dogum ucreti,Allah korusun kuvez olayi olursa cok pahali olur diye dusunuyorum yoksa orda Aysegul hanimi da dusunmustum.
Haklısınız çok maliyetli olabilir evet, ben de genoks u düşündüm ama spnra jimer de kan verdim..
hepimizin için sağlıklı doğumlar olsun

kaç gün önde çıktı canım, sorun olmuyor diye biliyorum ben ölçümden ölçüme her muaynede farklı çıkabilir artık. bu arada gebelik imzası yapsanaaa
1 hafta 4 gün onde cıktı canım sorun olsa doktorum soylerdi herhalde dıye dusunuyorum gelişimi cok guzel dedi, gebelik imzası nedir canım

1 hafta 4 gün onde cıktı canım sorun olsa doktorum soylerdi herhalde dıye dusunuyorum gelişimi cok guzel dedi, gebelik imzası nedir canım
Korkma canım normal maşallah

Herhangi bir üyenin imzasındaki bu ibareye tıklayıp adet bilgilerini girdiğinde mesajlarının altında haftan görünecek canım

Eklentiler

• 3333.png
    97,3 KB · Görüntüleme: 59
Korkma canım normal maşallah

Herhangi bir üyenin imzasındaki bu ibareye tıklayıp adet bilgilerini girdiğinde mesajlarının altında haftan görünecek canım
Denıyorum canım ama baska bir sayfaya aktarip sayfa yüklenemıyor dıyor denemeye devam edıyorum yapabılırım umarım cok teşekkür ederiiim

Denıyorum canım ama baska bir sayfaya aktarip sayfa yüklenemıyor dıyor denemeye devam edıyorum yapabılırım umarım cok teşekkür ederiiim
canım ordan olmuyorsa bu şekilde de yapabilirsin; profilinden hesap detaylarına gir, aşağıya in orda bebeğin doğacağı tarihi girip kaydet

Eklentiler

• 12.png
    39 KB · Görüntüleme: 52
  • 13.png
    11,5 KB · Görüntüleme: 50
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…