2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    300
Merhaba kızlar bugün Dr gittik sık kontrol oluyoruz artık malum arter damarımızın 1 i eksik 2 haftaya bir gidiyorum. 28 cm ve 610 gr olmuşuz. Dr iyi dedi çok şükür. Lakin benim vajinanın yanlarındaki bacak kemiklerim çok ağrıyor. Oğlumda hiç ağrım olmamıştı böyle ama bunda çok fena bel ağrısı ve bacak kemiği ağrım var. Yataktan zor çıkıyorum. 30 saat dersim de var çok yoruluyorum nefes nefeseyim sürekli bu normal mi ya???? Dr olabilir dedi 24 haftalık değilde 38 haftalık gibiyim resmen öyle hissediyorum 🤭

Merhaba kızlar bugün Dr gittik sık kontrol oluyoruz artık malum arter damarımızın 1 i eksik 2 haftaya bir gidiyorum. 28 cm ve 610 gr olmuşuz. Dr iyi dedi çok şükür. Lakin benim vajinanın yanlarındaki bacak kemiklerim çok ağrıyor. Oğlumda hiç ağrım olmamıştı böyle ama bunda çok fena bel ağrısı ve bacak kemiği ağrım var. Yataktan zor çıkıyorum. 30 saat dersim de var çok yoruluyorum nefes nefeseyim sürekli bu normal mi ya???? Dr olabilir dedi 24 haftalık değilde 38 haftalık gibiyim resmen öyle hissediyorum 🤭
O agrilar bende de var🙄 bransin ne,azaltamiyor musun ders saatini?

Rahim agzi yetmezligi erken dogum topigi var, orda eski mesajlara cok baktim,hatta moral olsun diye ekran goruntusu bile aldim.Acikligi olan,ragim agzi uzunlugu 15 mm altina dusen bir suru hasta saglikli dogum yapmislar.Cidden bol su dinlenme iyi geliyor.Bir de enfeksiyona karsi dikkatli olmakta fayda var tabi.

Masallah senin haftan ileri ben daha 22. Haftadayim,Nst girdin mi hic? O kasilmalar olmuyor ama bende de bobrek agrisi var,idrar tahlili temiz cikti,belkide bebek baski yapiyordur bilemiyorum.
Girdim Nst ye çıkmadı sancı çok şükür mesela kızı doktor götürdüm mecburiyetten ayakta durdum yürüdüm ama gün aklama kadar sancı sertleşme toplama kasıklarda ağrı belimde çyle ağrı oldu ki sırt üstü uzanamadım kalakaldım ancak sağa sola döndüm bugün biraz iyi tabiki. Yani yorulunca çok etki ediyor. Doktor her hafta sıkı takipe aldı açılmam ilerliyor mu kontrol edecek. Ama 22.haftadan veridir aynı o yüzden içim rahat biraz. Bu arada o topiğe ben de baktım ama hemen hemen hepsi serklajlı bende serklaj yok açıklık içeriden olduğu için müdahale de edemiyor. Bakalım yarın ne diyecek bebek bir ara yukarıdaydı şimdş yine aşağıda herhalde orayı sevdi yürekli kasıklarımda hissediyorum böyle yapa yapa açılmamı tetikleyecek diye stres yapıyorum.

Sen yaptırdın mı ? Ben yedi tepe genetikte yaptırdım.
Yani onlar hata olduğunu düşünmüyor ama test kitinin ilk baktığı cinsiyet değil kromozom sayısı diyorlar 🤷‍♀️😁
Bebek 12. Haftadan beri ultrasonda hep kızdı
Çok şaşırdım fetal DNA testinde hiç seken görmedim cinsiyeti hep personelin yaptığı hatalardan dolayı yazarken yanlış yazarlar falan onlara denk geldim. Benim de doktorum 11 haftada kıza benziyor demişti fetal DNA yaptım kız çıktı detaylı vs hepsi kız dedi hatta acil sancım oldu çalıştığım hastaneye gitmiştim nöbetçi doktor direk kızımız iyi gözüküyor demişti. Ben genoks firmasında yaptırırm doktorum en iyi bakan firma orası dedi çünkü.yanl DNA sonucu değil de belkş sisteme girenler yanlış girmiş olabilir canım.

Allah korusun neden kötüyü düşünüyorsun ? Riskli bir durumun var mıydı ?
Valla benim riskli durumun var yine hu haftaları bekledim aldım 28.haftama geldim. Riskim hala devam böyle mutlu oldum daha çok güzel şeyler düşünmeye başladım. Pozitif enerji yüklerim o benek kıyafetlerinin arasında kendime :)

yok hayır aslında riskli bi durum yok.ama tüp bebek ile hamile kaldığımdan dolayı sanırım.
bir de detaylı ultrasonda sağ böbrekte genişleme var dedi.biraz da onun etkisi var
Hiç stres yapma canım sağlıkla kavuşacaksın çok güzel olavak herşey sen ufaktan bakmaya başka favorilerine ekle internetten bakmak bile pozitif enerji veriyor. Ben de aksine hep riskliydim sürekli yattım hayatm boyunca hiç bu kadar yatmamıştım diyebilirim. Hala da erken doğum riskim var ama bakalım Allah’ın izniyle olur. Rabbim bu zamana kadar bu kadar ay büyüttüyse kucağımıza da vermeyi nasip eder inşallah 🙏

yok canım korkulacak bir şey benimde 26 +0 da gittim ölçümler hep 27+ çıktı 1000 gr civarı olmuş demekki minikler güzel besleniyorlar :halay: :nazar: :KK200:
Benim de hemen hemen aynı zamanlarda gittiğimde doktorun iri ve uzun boylu bir bebek olacak demişti 😀 valla sağlıkl gelsin de yeter. Hatta iri dedim diye korkma korkulacak bişi değil gayet güzel sağlıklı beslenmiş dedi ne bulduysam yedim diyemedim tabiki ben almışım 14/15 kg normal yani 🤣 aranızda en çok kilo alan da benim herhalde allahtan şekerim normal değerlerde çıktı 🤩

Girdim Nst ye çıkmadı sancı çok şükür mesela kızı doktor götürdüm mecburiyetten ayakta durdum yürüdüm ama gün aklama kadar sancı sertleşme toplama kasıklarda ağrı belimde çyle ağrı oldu ki sırt üstü uzanamadım kalakaldım ancak sağa sola döndüm bugün biraz iyi tabiki. Yani yorulunca çok etki ediyor. Doktor her hafta sıkı takipe aldı açılmam ilerliyor mu kontrol edecek. Ama 22.haftadan veridir aynı o yüzden içim rahat biraz. Bu arada o topiğe ben de baktım ama hemen hemen hepsi serklajlı bende serklaj yok açıklık içeriden olduğu için müdahale de edemiyor. Bakalım yarın ne diyecek bebek bir ara yukarıdaydı şimdş yine aşağıda herhalde orayı sevdi yürekli kasıklarımda hissediyorum böyle yapa yapa açılmamı tetikleyecek diye stres yapıyorum.
Ben de ayakta fazla durunca,kendimi cok yorunca bebegimi kasiklarimda hissediyorum,dinlenince yukari cikiyor,bence sen de dinlendikce tekrar yukari cikacaktir.

Bir kizin mi var? Onda da var miydi boyle bir durum?

B
Çok şaşırdım fetal DNA testinde hiç seken görmedim cinsiyeti hep personelin yaptığı hatalardan dolayı yazarken yanlış yazarlar falan onlara denk geldim. Benim de doktorum 11 haftada kıza benziyor demişti fetal DNA yaptım kız çıktı detaylı vs hepsi kız dedi hatta acil sancım oldu çalıştığım hastaneye gitmiştim nöbetçi doktor direk kızımız iyi gözüküyor demişti. Ben genoks firmasında yaptırırm doktorum en iyi bakan firma orası dedi çünkü.yanl DNA sonucu değil de belkş sisteme girenler yanlış girmiş olabilir canım.
Pek öyle bir yanlışlık yok eğer bir anomali yoksa bebek hep ultrasonda kızdı 🤷‍♀️🤷‍♀️
genital organda Anomali olmadığı kesin ama bakalım🙈
Ben de pek nadir denk geldim bu duruma ama sonuç olarak yaşadım

Merhaba kızlar 😊
Ben son zamanlarda çok ağrı cekiyorum kaburgada tekme yemişim gibi parmağımı bastırınca ağlıyorum ağrıdan 😔 7 hafta daha dayanalım dedi doktorum ama birden böyle ağrılarla uğraşmak zorunda kaldım 🙈😔

Q qizemli canım nasılsın iyi misin? Gebeliğin nasıl geçiyor, inşallah bir sorun yoktur.

Tam yazmaya geldim mesajını gördüm tatlım fena değildim aslında ama çok agrım oldu son günlerde 😔 çocuklarla ilgili bir sorunum yok çok şükür 🤲🤲 dayanacağız bir şekilde bu ağrılara da yolun sonuna az kaldı bir şekilde geçecek bugünler de insallah 🤲🤲

Sizler de hepiniz iyisinizdir inşallah 🌸

Merhaba kızlar 😊
Ben son zamanlarda çok ağrı cekiyorum kaburgada tekme yemişim gibi parmağımı bastırınca ağlıyorum ağrıdan 😔 7 hafta daha dayanalım dedi doktorum ama birden böyle ağrılarla uğraşmak zorunda kaldım 🙈😔

Tam yazmaya geldim mesajını gördüm tatlım fena değildim aslında ama çok agrım oldu son günlerde 😔 çocuklarla ilgili bir sorunum yok çok şükür 🤲🤲 dayanacağız bir şekilde bu ağrılara da yolun sonuna az kaldı bir şekilde geçecek bugünler de insallah 🤲🤲

Bebeklerin iyi olmasına çok sevindim. İnşallah ağrıların da geçer. Çoğul gebelikler ağrılı geçiyor malesef :KK43:

Merhaba kızlar 😊

Çok geçmiş olsun canım bebekler iyice bastırmaya başladı demek ki allah senin de onların da yardımcısı olsun 🙏 Dayan inşallah az kaldı 🙏

nasıl herşeyden endişe eder oldum böyle :) doktoru aradım mesanemde hissediyorum dün demiştim sizede kızlar. ama sadece mesanede değil heryerde hissediyorum.doktor sancı olmadığı sürece normal dedi
valla benim de öyle heryerde geziyor aşağı yukarı tekmeliyor, çok fena bi minnak geliyor diye korkuyorum, ilk oğlum da cok hareketli bir cocuk :) endişelenme canım, ağrı kasılma lekelenme gibi durumlar yoksa tadını çıkar :) ben bu orta dönemi cok seviyorum yani 5.-6.-7.aylar bence güzel, sonlara dogru kaburga agrısı, reflü, ağırlık hissi vs çok daha zor

X