2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    300
Kızlar bugün pilatese başladım bakalım umarım sırt ağrılarıma ve normal doğuma katkısı olur
Tebrikler
Ben de pazartesi başladım, gerçekten rahatladığımı hissediyorum. Hedef doğuma kadar aksatmadan yapmak birde paketli gıda ve karbonhidratı çıkarttım hayatımdan biraz geç oldu ama olsun.
Hepimiz kolay, güzel doğum yaparız inşallah egzersizlerin cok faydası olacağına inanıyorum.
Ben YouTube da yabancı bir bayanın egzersizlerini yapıyorum çok güzel

Alışveriş yapmış mıydın ? Alışveriş giderlerimi size fatura edeceğim deseydin Bence de canım ileri yaş için daha mantıklı. Son yıllarda biraz fenomen haline geldi bu uygulama, ticari kaygılar da var tabi işin içinde. Dr.lar yaşa, öyküye bakmaksızın herkese öneriyor, ben de o yüzden mesafeli yaklaşmıştım biraz ve yaptırmama kararı almıştım.

O arkadaşın ben olabilir miyim acaba 3,5 kilo alıp şekeri sınırlarda gezen tek insan mıyım acaba diye düşünüyordum ben de demek ki benim gibi başkaları da varmış

Kizlar bebeğimin ilk kiyafeti.Şuana kadar hic bir sey almamistim.Kanamam vardi ve riskli oldugum icin. Eşim halen son ay alalim diyor fakat ben son aya birakmam.
çok güzel.güle güle kullansın inşallah. ben de bişey alamıyorum. hep düşünüyorum son ay mı alsam diyorum.ama herşey de günden güne zamlanıyor da

Kızlar selam son adet tarihime göre 24+0 günlüğüm bugun doktora gittim detaylıda 2 uterin arterde çentik vardı benım kan sulandırıcı kullanıyordum zaten . Tansıyonlarımı ölçüyorum hep normal cok sukur düşük seyrediyor. Bebeğin kilosu 850 gram olmus suyu cok iyi bebek gelısımı cok iyi dedi doktor uterin arterden yana korkmamız gerecek bir durum yok dedi . Ultrason ölçümünde 25+4 günlük yazıyor bu kadar önden gitmesi normal mi . Doktor gelısımi cok guzel dedi ama cıkınca ultrason kagıdında ultrasona göre 25+4 yazınca korktum

Yok yapmadım zaten o kısım önemli değil de dağlık önemli insanın aklına kötü şeyler geliyor ama bugün de kızımın net organını gördüm
Yani biraz firmalar bunu söylüyor biz cinsiyet söylemek istemiyoruz ama hastaneler bunı diretiyor diye anlayacağınız cinsiyet öğrenmek için yaptırılan varmış

Ben yükleme yaptırmadım canım kendi tercihim, önceki hamileliğimde de yaptırmamıstım, evde cihazla kendim takip ediyorum. kilo artısı bende de cok oldu, sanırım benim yapım boyle, öncekinde de 20 kg almıstım ama şeker sorunum olmadı cok şükür suan da yok. daha az kilo alıp şeker cıkan da var, oyuzden kilodan dolayı şeker cıkar diye korkmana gerek yok bence ama mümkün oldugunca gereksiz şeyler yememeye dikkat etmemiz lazım tabi. buarada konustuk burda daha önce hba1c (glike hemoglobin) değerine de mutlaka baktırırsın, gizli şeker varsa ipucu veriyor, yuzde 4-6 arası cıkması normal kabul ediliyor. aile saglık merkezlerinde bakıyorlar.

kaç gün önde çıktı canım, sorun olmuyor diye biliyorum ben ölçümden ölçüme her muaynede farklı çıkabilir artık. bu arada gebelik imzası yapsanaaa

entropii evet her kilo alanda şeker çıkmıyor sadece şeker hızlı kilo alımını tetikleyebiliyor bi ipucu verebilir bu konuda sadece ama onun da garantisi yok tabi

çok güzel.güle güle kullansın inşallah. ben de bişey alamıyorum. hep düşünüyorum son ay mı alsam diyorum.ama herşey de günden güne zamlanıyor da
Çok tesekkur ederim canimBen detayli ultrasonu bekliyorum yoksa baya almaya baslarim da. Bazen cinsiyette yanilma oluyor diye. Sizin.kesin ise alin son aya birakmayin. Almadigin her gun pismanliktir

Yok canım önden gitmesi sorun değil, merak etme maşallah

valla çok bekleme her şeye çok zam geliyor aldığım bebek arabasına 3-4 ayda 2 bin lira zam gelmiş mesela en azından büyük parçaları almakta fayda var bence

beyzosh seni merak ediyorum en son bunu yazıp 24 gündür girmemişsin, ses ver

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…