Fetal dna erkek mi cikmistiSelamlar herkese
Benim bir kızım olacak detaylıda netleşti fetal dna da bir karmaşa olmuşkız olarak güncelleme yapabilirsiniz
TebriklerKızlar bugün pilatese başladım bakalım umarım sırt ağrılarıma ve normal doğuma katkısı olur
Alışveriş yapmış mıydın ? Alışveriş giderlerimi size fatura edeceğim deseydinİkinci bebeğim olursa ben de aynı şekilde yapacağım..
Detaylı doktorum 12. Haftada sizi görseydim size önereceğim dna analizi olmazdı bebeğiniz ve yaşınız içi riskli grupta değilsiniz dedi..
Ben ikili yaptırmıştım ama hadi bunu da yapayım dedim..
yani ben pek kimsede duymadık ama lab tek yaşayan siz değilsiniz dedi kapattım konuyu artık çünkü bebek ultrasonda hiç erkek olmadı
O arkadaşın ben olabilir miyim acabaŞeker Hic kiloya gelmiyor. Tığ gibi arkadasim da gecen seker cikti.Hamilelik boyunca pek kilo almamasina ragmen.insallah siz de de cikmaz iyi dusunelim iyi.olsunGerci.ben de aile de seker var diye kendimden korkuyorum. Kilo almadim pek 3 kilo almisim ama yine de iste soyledigim gibi seker kiloya bakmiyor.
Aaa yaşı da yokmuş sen anlatınca benim gözümde 55 lerinde bi doktor canlanmıştıBenden bir yas buyuk 86'ligayet genc ama ilk gebeligimde daha dikkatliydi,en azindan sorularima donuyordu.Hastalar mi biktirdi,baska sorunlari mi var bilmiyorum
çok güzel.güle güle kullansın inşallah. ben de bişey alamıyorum. hep düşünüyorum son ay mı alsam diyorum.ama herşey de günden güne zamlanıyor daKizlar bebeğimin ilk kiyafeti.Şuana kadar hic bir sey almamistim.Kanamam vardi ve riskli oldugum icin. Eşim halen son ay alalim diyor fakat ben son aya birakmam.
Bilemiyorum ki bir kaç kişi dr denk geldim ama az jimer de kan alındıFetal dna erkek mi cikmistinasil boyle bir karisiklik yapabilirler ki hangi firmaya yaptirmistiniz?
Yok yapmadım zaten o kısım önemli değil de dağlık önemli insanın aklına kötü şeyler geliyor ama bugün de kızımın net organını gördümAlışveriş yapmış mıydın ? Alışveriş giderlerimi size fatura edeceğim deseydinBence de canım ileri yaş için daha mantıklı. Son yıllarda biraz fenomen haline geldi bu uygulama, ticari kaygılar da var tabi işin içinde. Dr.lar yaşa, öyküye bakmaksızın herkese öneriyor, ben de o yüzden mesafeli yaklaşmıştım biraz ve yaptırmama kararı almıştım.
Ben yükleme yaptırmadım canım kendi tercihim, önceki hamileliğimde de yaptırmamıstım, evde cihazla kendim takip ediyorum. kilo artısı bende de cok oldu, sanırım benim yapım boyle, öncekinde de 20 kg almıstım ama şeker sorunum olmadı cok şükür suan da yok. daha az kilo alıp şeker cıkan da var, oyuzden kilodan dolayı şeker cıkar diye korkmana gerek yok bence ama mümkün oldugunca gereksiz şeyler yememeye dikkat etmemiz lazım tabi. buarada konustuk burda daha önce hba1c (glike hemoglobin) değerine de mutlaka baktırırsın, gizli şeker varsa ipucu veriyor, yuzde 4-6 arası cıkması normal kabul ediliyor. aile saglık merkezlerinde bakıyorlar.senin şeker yüklemesi yapıldı mı ? benim de yükleme zamanı geldi gibi, bugün doktora gideceğim....kilo alımımda çok oldu, tartıya bile çıkmak istemiyorum artık...ani kilo alışı da beni korkutuyor, bakalım hayırlısı canım inşallah
kaç gün önde çıktı canım, sorun olmuyor diye biliyorum ben ölçümden ölçüme her muaynede farklı çıkabilir artık. bu arada gebelik imzası yapsanaaaKızlar selam son adet tarihime göre 24+0 günlüğüm bugun doktora gittim detaylıda 2 uterin arterde çentik vardı benım kan sulandırıcı kullanıyordum zaten . Tansıyonlarımı ölçüyorum hep normal cok sukur düşük seyrediyor. Bebeğin kilosu 850 gram olmus suyu cok iyi bebek gelısımı cok iyi dedi doktor uterin arterden yana korkmamız gerecek bir durum yok dedi . Ultrason ölçümünde 25+4 günlük yazıyor bu kadar önden gitmesi normal mi . Doktor gelısımi cok guzel dedi ama cıkınca ultrason kagıdında ultrasona göre 25+4 yazınca korktum
valla ben de aynısını düşündüm, bebekle ilgili bakılan değerler de karısmıs olmalıBu teste güvenmiyorum demiştimHangi firmada yaptırmıştın ? Hayırlı olsun canım.
Evet biri de sensinO arkadaşın ben olabilir miyim acaba3,5 kilo alıp şekeri sınırlarda gezen tek insan mıyım acaba diye düşünüyordum ben de demek ki benim gibi başkaları da varmış
Ben yükleme yaptırmadım canım kendi tercihim, önceki hamileliğimde de yaptırmamıstım, evde cihazla kendim takip ediyorum. kilo artısı bende de cok oldu, sanırım benim yapım boyle, öncekinde de 20 kg almıstım ama şeker sorunum olmadı cok şükür suan da yok. daha az kilo alıp şeker cıkan da var, oyuzden kilodan dolayı şeker cıkar diye korkmana gerek yok bence ama mümkün oldugunca gereksiz şeyler yememeye dikkat etmemiz lazım tabi. buarada konustuk burda daha önce hba1c (glike hemoglobin) değerine de mutlaka baktırırsın, gizli şeker varsa ipucu veriyor, yuzde 4-6 arası cıkması normal kabul ediliyor. aile saglık merkezlerinde bakıyorlar.
Çok tesekkur ederim canimçok güzel.güle güle kullansın inşallah. ben de bişey alamıyorum. hep düşünüyorum son ay mı alsam diyorum.ama herşey de günden güne zamlanıyor da
Yok canım önden gitmesi sorun değil, merak etme maşallahKızlar selam son adet tarihime göre 24+0 günlüğüm bugun doktora gittim detaylıda 2 uterin arterde çentik vardı benım kan sulandırıcı kullanıyordum zaten . Tansıyonlarımı ölçüyorum hep normal cok sukur düşük seyrediyor. Bebeğin kilosu 850 gram olmus suyu cok iyi bebek gelısımı cok iyi dedi doktor uterin arterden yana korkmamız gerecek bir durum yok dedi . Ultrason ölçümünde 25+4 günlük yazıyor bu kadar önden gitmesi normal mi . Doktor gelısımi cok guzel dedi ama cıkınca ultrason kagıdında ultrasona göre 25+4 yazınca korktum
valla çok bekleme her şeye çok zam geliyor aldığım bebek arabasına 3-4 ayda 2 bin lira zam gelmiş meselaçok güzel.güle güle kullansın inşallah. ben de bişey alamıyorum. hep düşünüyorum son ay mı alsam diyorum.ama herşey de günden güne zamlanıyor da
beyzosh seni merak ediyorum en son bunu yazıp 24 gündür girmemişsin, ses ver2-3 gündür üst üste kötü haberler aldım ve sürekli ağlıyorum çok da üzgünüm.. Kesinlikle hissediyorlar ve huzursuzlanıyorlar. Ben de aynı şekildeyim birkaç gündür ağrılarım var sürekli yatmama rağmen, normalde hiç ağrım falan yoktu. Neyseki hareketli o rahatlatıyor beni şuan. Kendimi toparlamaya çalışıyorum onun sağlığı ve kendi sağlığım için. Sen de mümkün olduğunca stresten gerginlikten üzüntüden uzak durmaya çalış, senin ikiz olduğu için çok hareketlendilerse rahmine fazla baskı olduğu için ağrın artmış olabilir. Pazartesiye kadar geçmezse bi doktoruna danışabilirsin
Ben de SEV_tap i cok merak ettim. Bayadir girmemis. Yazik kiza hem koronaydi hem suyu falan gelmisti. Acaba durumu nasil. beyzosh da aslinda sık yazardi o da yok ne zamandir.beyzosh seni merak ediyorum en son bunu yazıp 24 gündür girmemişsin, ses ver