2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    300
Biz direk muayene odasina geciyoruz Allah var uzun uzun bakip anlatiyor,o ara sikayetleri de konusuyoruz,muayeneden sonra ilac takviye konusup bitiriyoruz.Artik kesin kararimi verdim,doktor degisikligi sart oldu
Hasta yoğunluğu varsa ve meslekte de seneleri devirdiyse muhtemelen artık bi bıkkınlık oluşturmuş onda. Ama sen riskli gebe olduğun için daha dikkatli takip edilmesin bence şeker, tansiyon bunlar kritik şeyler.

Tansiyon ve kg bakmiyor diye ben ilk doktorumu 8.haftada degistirdim. Bence bunlar onemli ... masal3487

Sizin doktorunuz kim Bursa’da acaba ?

Bu teste güvenmiyorum demiştim Hangi firmada yaptırmıştın ? Hayırlı olsun canım.
Sen yaptırdın mı ? Ben yedi tepe genetikte yaptırdım.
Yani onlar hata olduğunu düşünmüyor ama test kitinin ilk baktığı cinsiyet değil kromozom sayısı diyorlar
Bebek 12. Haftadan beri ultrasonda hep kızdı

Yok genetik sonuçlar için demedim zaten ama cinsiyette yanılma çok oluyormuş yok canım ben yaptırmadım detaylıda sorun görülseydi amniyosentez yaptıracaktım ama çok şükür gerek kalmadı

Yok genetik sonuçlar için demedim zaten ama cinsiyette yanılma çok oluyormuş yok canım ben yaptırmadım detaylıda sorun görülseydi amniyosentez yaptıracaktım ama çok şükür gerek kalmadı
İkinci bebeğim olursa ben de aynı şekilde yapacağım..
Detaylı doktorum 12. Haftada sizi görseydim size önereceğim dna analizi olmazdı bebeğiniz ve yaşınız içi riskli grupta değilsiniz dedi..
Ben ikili yaptırmıştım ama hadi bunu da yapayım dedim..
yani ben pek kimsede duymadık ama lab tek yaşayan siz değilsiniz dedi kapattım konuyu artık çünkü bebek ultrasonda hiç erkek olmadı

senin şeker yüklemesi yapıldı mı ? benim de yükleme zamanı geldi gibi, bugün doktora gideceğim....kilo alımımda çok oldu, tartıya bile çıkmak istemiyorum artık...ani kilo alışı da beni korkutuyor, bakalım hayırlısı canım inşallah

Şeker Hic kiloya gelmiyor. Tığ gibi arkadasim da gecen seker cikti.Hamilelik boyunca pek kilo almamasina ragmen.insallah siz de de cikmaz iyi dusunelim iyi.olsunGerci.ben de aile de seker var diye kendimden korkuyorum. Kilo almadim pek 3 kilo almisim ama yine de iste soyledigim gibi seker kiloya bakmiyor.

Hasta yoğunluğu varsa ve meslekte de seneleri devirdiyse muhtemelen artık bi bıkkınlık oluşturmuş onda. Ama sen riskli gebe olduğun için daha dikkatli takip edilmesin bence şeker, tansiyon bunlar kritik şeyler.
Benden bir yas buyuk 86'li gayet genc ama ilk gebeligimde daha dikkatliydi,en azindan sorularima donuyordu.Hastalar mi biktirdi,baska sorunlari mi var bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…