2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    300
ah kuzum senin işin zor gerçekten, ben de çoğul gebeliklere çok özenmişimdir her zaman ama dışarıdan göründüğü gibi değil tabi, Allah yardımcın olsun sürecini kolaylaştırsın. bebişlerle ilgili herşeyin yolunda olmasına sevindim, inşallah en az 35e kadar bekleyebilirler

aman canım sen yeterince şeyle uğraştın bir de şeker çıkmasın lütfen zaten sen kiloyu problem etmiyorsun valla bende 7 kilo aldım şimdiye kadar inşallah 12 kilo ile kapatabilirim yürüyüş yapmaya falan çalışıyorum benim kızıma hamileyken de hep 1 hafta ilerden gidiyordu 38+3 de 3600 gr 52 cm dogdu bakalım bu minik ne zaman gelecek
Kesinlikle düzelmezse mesajların sonuna biz ekleriz haftamızı
ayy evet çok alışmıştık hergün bakıyordum ben ona ya gelsin lütfen hiç sevmedim ben böyle
ayyy kıyamam canım biz bir tanesini taşırken bir sürü sıkıntı yaşıyoruz Allah senin yardımcın olsun inşallah sağlıkla gelsin minik kuzucuklar annelerini çok da yormadan
Kızlar selam bnde aranıza yeni katıldım 24 haftalığım . Kız bebek bekliyorum hayırlısıyla sağlıcakla hepimiz kucağımıza yawrularımızı alalım inşallah
hoşgeldin canım 1. sayfadaki bilgileri Rheaa yı etiketleyip paylaşırsan listeye seni de ekler arkadaşımız

Merhaba hanımlar, bende gruba yeni katılanlardanım. İki kızım olacak inşallah sizlere bir sorum olacaktı takviye vitamin olarak neler kullanıyorsunuz
canım hoşgeldin öncelikle 1. sayfadaki bilgileri Rheaa yı etiketleyerek paylaşırsan seni de listeye ekler

takviye olarakda ocean mummy, d vitamini, demir ilacı ve magnezyum kullanıyorum.

Yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz bende bugün şeker yüklemesine geldim :) başladım içmeye tadı güzel ve şimdilik bulantı falan yok turp gibiyim
hadi güzel haberlerle canım. benim eczaneden bulduğum içecek iğrençti ya aroması falan da yoktu bildiğin baklava şerbeti gibiydi sanırım midem o yüzden bulandı.

canım ilk hamileliğimde 14 kg falan almıştım, o kiloyu bu hamileliğimde şu ana kadar aldım nerdeyse....57 ile başladım ilk 3 ay almadım şu an 70im ve kesinlikle çok yemiyorum. nasıl bu kadar hızlı aldığımı anlayabilmiş değilim, % 100 tabi ki dikkat etmiyorum karbo falan da alıyorum ciddi sınırlamam mı lazım bilemedim. daha marta kadar çok var şimdiye kadar hiç 70li rakamları görmemiştim, bu durumda beni korkutuyor, kilo alımı da enerjimi düşürmüş olabilir. ödem de çok vücudumda hissediyorum, ellerim ayaklarım şiş baya...

hba1c daha önce hamilelik öncesi baktırmıştım 5 civarlarında çıkmıştı...dün doktora gidecektim yoğunluktan gidemedim, haftaya kaldı.

Ben de oncekinde cok hızlı aldim ve son aylarda cok fazla ödem vardı yüzüm ayaklarım ellerim sismisti, senin de ödem olmus sanki. yürüyüş yapmaya calıs ben öncekinde yürüyüş yapamıyordum pek, ondan da olmus olabilir diye dusunuyorum, hareket önemli. bir de karbo kesmen lazım maalesef ama ben de cok kesemiyorum, bir de sınırladıkca daha cok canım çekiyor oyuzden cok kasmadan azar azar tüketmeye calısıyorum en azından tahıllı ekmek filan.
eğer etrafında şeker cihazı varsa annelerde filan, kontrol amaclı bir bak istersen.

Hizli kilo alimlarinda seker olabilir,odem olmamasina dikkat edin,bol su tuketin muhakkak seker takibi yaptirin

12 de benden takılıyorum nasıl olsa vericez o kiloları

Geçmiş olsun canım, inşallah ağrıların bir an önce geçer. Çoğul gebelikler zordur, biz birine zor dayaniyoruz Allah size güç kuvvet versin.
Kızlar selam bnde aranıza yeni katıldım 24 haftalığım . Kız bebek bekliyorum hayırlısıyla sağlıcakla hepimiz kucağımıza yawrularımızı alalım inşallah
Hoş geldin aramıza
Ben de ilk hamilelikte 16 kilo ile tamamlamıştım, 56 ile hamileydim 72 de doğuma girdim ama şimdi doğum kilomdayim. Pantolonlarimin sadece beli olmuyor bacak kısımlarında sorun yok ama nereden aldım o kiloları anlamıyorum. Bu hafta düzenli ve karbonhidratı azaltıp birde pilates e basladim bakalım işe yarar mi
@Curly merhaba, gebelik takvimlerinde sanırım bir sıkıntı var dün hiç görünmüyordu bugünse bazı kişiler görebiliyor fakat bazı kişiler göremiyor bilginiz olsun.
Ben de görmüyorum

Günaydın hamiş arkadaşlarım, doktora sordum demir ilâcı kullanımında normal dedi ama gerçekten çok korktum. Demir ilacina başlar başlamaz büyük abdestte koyulaşma oluştu. Siyah neredeyse, kendime sebebi demir habi desemde bi türlü alışamadım. Benim gibi korkan biri varsa bilgelendireyim istedim :)

inşallah canım inşallah. çok sağol iyi dileklerin için

merhaba canım.bende ilk hamileliğimde 60 lı kilo ile hamile kalıp 83 kg ile doğuma gitmiştim
şimdi ki hamileliğimde 73 ile hamile kaldım şu an 80 kg oldum.22.haftalık hamileyim.90 kesin olurum ben de

Kızlar ben şekerimin neyin yükselttiğini buldum. Kesinlikle hamur işi !!! 2 Gece önce ekmeğimi yanıma almayı unuttuğum için akşam annemlerde tam buğday ekmeği yemek zorunda kaldım esmer değil beyazdı ve şekerim o gece önceki günlere göre daha yüksek çıktı. Bitter çikolata yiyorum arada mesela hiç etkilemiyor, dün 1 dilim baklava yedim o da etkilemedi, günde 2 porsiyon meyve yiyorum o da etkilemiyor. Düşmanım hamur işiymiş net. Ve şeker yüklemesine kadar sabahları simit falan yiyordum hep ne zaman bıraktım değerlerim düzelmeye başladı. Glutene bye bye

Gunaydin kizlar bn simdi devlet hastanesine geldim acken kan verdim. Kendi dr um su biraz fazla 100 luk seker yuklemesi yapalim dedi ama devletteki doktor suyun iyi 50 lik isticem dedi. 50 lik aldim 1 saat sonra icicem ama emin de olamadim. Bu dr a dedim dr um 100 luk istedi diye sekerin yok suyun da iyi gerek yok dedi. Dogru mu yapiyorum acaba. Sabah sabah bi muallaktayim

Zaten şu hamurun insana vermedigi zarar yok iyi ki buldun ne oldugunu ona gore beslenirsin artik

Yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz bende bugün şeker yüklemesine geldim :) başladım içmeye tadı güzel ve şimdilik bulantı falan yok turp gibiyim
Bnde acken kan verdim 1 saat sonra sonuca gore icicem yada icmicem. Tadi nasil cilek aromali diyo iceceklerde de cilegi hic sevmem

Ay bu durum bnde de oldu duzenli kullanmaya basladigimda olmustu. Dr uma sordum demir hapindan dedi. Oncesinde google sordum tabi on bilgi de almistim. Farkli sikayet yoksa gebelikte kesin demir den olur. Bastan asagi bebegimizle gelisip degisiyoruz resmen ya minikkuslar bize neler yasatiyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…