Aynıı koşa koşa wc gidiyorum yaaa totilerini yerim ben bu minnaklarıııınçok normal, ben de bazen idrar torbama vuruyor gibi hissediyorum çünkü tekme geldikce altıma kaçıracak gibi oluyorum bazen :) bebişler daha kuvvetlendi agırlastı oyuzden normal canım
Ben de aynı durumları yaşıyorum. Allah yardımcımız olsun. Beni görenler doğum yakın diye düşünüyorlar, 5 aylık olduğuna inandıramıyorum kimseyi.canım selam aynı durumdayız....karnım kocaman oldu...ilk gebeliğimde son aylar böyleydim şimdiden yatmakta dönmekte ve ayakkabı bağlamakta zorlanıyorum...hiç 6. ayın içinde gibi değilim, böyle giderse 9da nasıl birşey olacak karnım hayal edemiyorum.
bir de daha çabuk yoruluyorum halsizim, her halde birazda yaştan kaynaklı...ilk gebeliğimde sanki daha enerjiktim...
çok sagol canım, valla korktum cidden bir sersemledim düşünce, eşime haber verdim. kahvaltıdan sonra bebek hareketlerini hissetmeseydim doktora gidecektim çok şükür herşey yolunda, sadece dizim kötü yürürken zorlanıyorum dünden beri buz yapıyorum. çok haklısın denge sorunu oluyor sanırım, vucudun ağırlık noktası değiştigi icin bir de hormonların etkisi, dikkat etmemiz lazımAy çok geçmiş olsun dikkat et bu haftalarda denge sorunu oluyormuş ben de geçen düz yolda sendeledim. merdivenden falan inerken çok dikkat etmemiz lazım allah korusun
Allah beterinden korusun, düşmeyle falan bebeklere çok zarar gelmez ama bizim kolumuz bacağımız kırılırsa çok büyük sıkıntı doğum öncesiçok sagol canım, valla korktum cidden bir sersemledim düşünce, eşime haber verdim. kahvaltıdan sonra bebek hareketlerini hissetmeseydim doktora gidecektim çok şükür herşey yolunda, sadece dizim kötü yürürken zorlanıyorum dünden beri buz yapıyorum. çok haklısın denge sorunu oluyor sanırım, vucudun ağırlık noktası değiştigi icin bir de hormonların etkisi, dikkat etmemiz lazım
geçmiş olsun canım dikkat et, dikkat etmemiz lazım ben de ördek gibi yürümeye başladım boyum kısa yük öne binde şimdiden karnım büyük 2 ay sonra falan nasıl olacak kontrollü olmak lazım her harekette..çok sagol canım, valla korktum cidden bir sersemledim düşünce, eşime haber verdim. kahvaltıdan sonra bebek hareketlerini hissetmeseydim doktora gidecektim çok şükür herşey yolunda, sadece dizim kötü yürürken zorlanıyorum dünden beri buz yapıyorum. çok haklısın denge sorunu oluyor sanırım, vucudun ağırlık noktası değiştigi icin bir de hormonların etkisi, dikkat etmemiz lazım
amin canım hepimiziAllah beterinden korusun, düşmeyle falan bebeklere çok zarar gelmez ama bizim kolumuz bacağımız kırılırsa çok büyük sıkıntı doğum öncesiBen hala çok hızlı hareket ediyorum unutup dikkatli olmak lazım
evet canım biraz dikkat etmemiz lazım gerçekten, artık 39 yaşındayız sonuçta, benim önceki gebelik 8 yıl önceydi, ve çok daha az kilo almıştım, şimdi çok çabuk şiştim....hala koştur koşturum herşeye yetişmeye çalışıyorum ama bir anda böyle enerjim bitiveriyor, oturduğum yerde kalasım geliyor falan...yorgunluk halsizlik bende de cok var, bazı günler bir enerji geliyor etrafı topluyorum temizliyorum ama cogu zaman miskin miskin yatmak istiyorum, ilkinde daha aktif enerjiktim, bence de yaşla ilgili
bir de hamilelikte bir sakarlık geldi bana, dün oğlanı kreşe bıraktıktan sonra kaldırımda düştüm, dizlerim ellerim çenemde yaralar oldu, çok şükür karnımın üstüne düşmedim ama çok korktum. sonradan hareketlerini hissedince rahatladım. ben tabi bazen hamileliği unutuyorum yine koştur koştur yetişmeye calısıyorum herseye ama tempoyu biraz yavaslatmak lazım aslında
çok sagol canım evet dikkatli olmamız lazım ileriki aylar beni de korkutuyor. bir yandan eskisi gibi hareketli olmak istiyorum bir yandan yatmak, böyle karısık bir ruh hali :)geçmiş olsun canım dikkat et, dikkat etmemiz lazım ben de ördek gibi yürümeye başladım boyum kısa yük öne binde şimdiden karnım büyük 2 ay sonra falan nasıl olacak kontrollü olmak lazım her harekette..
evet 39 yasındayım ben de ama hiç öyle hissetmiyorum ya da o moda girmek istemiyorum :) benim de 5 yıl önceydi, cidden yaş cok farkettiriyormus. benim de zaman zaman midem agzıma geliyor gibi oluyor pozisyonumu düzeltince geçiyor ama ilk hamileliğimde son ay kötüydü gaviscon cok kullandım. iştah açık olması bu dönem cok normalmiş. çok uzun süre ayakta kalmamaya calıs canım. saglıkla gelsinler inşallah, az kaldı idare edeceğizevet canım biraz dikkat etmemiz lazım gerçekten, artık 39 yaşındayız sonuçta, benim önceki gebelik 8 yıl önceydi, ve çok daha az kilo almıştım, şimdi çok çabuk şiştim....hala koştur koşturum herşeye yetişmeye çalışıyorum ama bir anda böyle enerjim bitiveriyor, oturduğum yerde kalasım geliyor falan...
sen ciddi kaza geçirmişsin, Allah beterinden korusun ama dikka et....ben de hamile olduğumu bile unutur bir tipim seni anlıyorum ama biz önce kendimize bakacağız bebeklerimiz bize emanet...ben de bir de bu yatınca mide suyumun ağzıma gelmesi durumu başladı, iştahım acayip açık sanki içimde aslan yavrus var, karnım da şimdiden kocaman gördükçe bu çocuk kaç kg olacak doğuma kadar diye korkar ldum, sağlıkla gelsinler inşallah...belime de baskı gün geçtikçe artıyor
çok sagol canım, valla korktum cidden bir sersemledim düşünce, eşime haber verdim. kahvaltıdan sonra bebek hareketlerini hissetmeseydim doktora gidecektim çok şükür herşey yolunda, sadece dizim kötü yürürken zorlanıyorum dünden beri buz yapıyorum. çok haklısın denge sorunu oluyor sanırım, vucudun ağırlık noktası değiştigi icin bir de hormonların etkisi, dikkat etmemiz lazım
üzüldüm canım çok sağol sana da çok geçmiş olsun, Allah beterinden korusunBen ara tatilde biraz rahatsızlandım ve başım çok ağrıdı, midem bulandı. Afedersin kusmak için banyoya koşarken ıslak zeminde kaydım ve kalça üstü baya kötü düştüm. Biraz daha yukarı gelse belimin ya da bir yerime bir şey olsa Allah korusun sonuçlarını düşünmek istemiyorum. Tabi ağrım oldu benimde, tam kuyruk sokumu kısmında ama çok şükür geçti. Allah hepimizi ve bebeklerimizi korusun inşallah, sana da geçmiş olsun canım
Benimde cok oluyordu gecen hafta,bol bol uzanip dinlendim yukari cikmis gibi,sizde dikkat edin kendinizi cok yormayin,yukari cikarKızlar selam, dünden beri bebişi mesanemde hissediyorum ara ara yukarıda çıkıyo ama mesaneme bir baskı yapıyo wc zor yetişiyorum. Bu ayda normal mi bunlar
Aa bu akşamdan başlayım canım egzersizlerle magnezyum uda 2 ye çıkartayım inşallah rahat uyurumMagnezyum+egzersiz ağrılara birebir canım magnezyumu günde 2 ye çıkardığım ve egzersizlere başladığım günden beri yeniden doğmuş gibiyim valla mışıl mışıl uyuyorum geceleriNefes darlığı ve baş dönmesi de bence gayet normal kan basıncı ile alakalı
Tesekkur ederim canimMaşallah çok güzel, güle güle giysin. Ben de riskli diye hiç bir şey almadım henüz. 28. haftayı bekliyorum. Şimdiye kadar bir sıkıntı çıkmadı ama yine de beklemek istiyorum ne olur ne olmaz
Bazilarinin kaliplari buyuk oluyor canim belki daha fazla giydirirsin. Gule gule giysin bebeginBen ilk başta düşünüyordum ama kayınvalidem 10 parça hastahane çıkışı almış bende 2 tane 5 parça aldım. En az bunlar giyilecek yani öyle diyorlar.0-3 aylık aldım zıbın ve tulum yine bi kaç tane. Her gören çok fazla almışsın diyor. Ben şuan 9-12 kışlık takımlarını almaya başladım LCW da güzel indirim oluyor kaçırmak istemedim.
Kesinlikle canım bu durumlarda ulaşabileceğin doktoru tercih etmelisin. Şimdi durumun nasıl bakamadım kk yaSanirim telefonu hastanede birakiyor,baska hat kullaniyor.Mecbur kalmadikca aramak istemiyorum ama bence lekelenme acil bir durumdu,surec simdiden benim icin stresli olmaya basladi,kalan haftalarda daha fazla stres yapmamak icin doktor degisikligi cok daha mantikli sanirim.
Evet Özgür beyi diyorum,memnun kalan cok,esi de ayni hastanedeymis Aysegul hanim,onu da cok ovduler bakalim arastiracagim umarim icime sinen bir doktor bulurum.
Pembe Mavi ile ortak çalışıyor ama özel yeri var. Doğumları ve operasyonları orada yapıyor. Yine de aklında olsun.Sanirim kendi ozel yeri,ben tam tesekkullu bir hastane istiyorum,ilk kizim dusuk agirlikli dogmustu,kuveze girme ihtimali vardi, bu sebeple butik yerleri simdilik dusunmuyorum.Bilgilendirme icin cok tesekkur ederim.
Evet canım bende aynısını dedim zaten içeceği içtikten sonra bakılan değer 108.Kız kafam karıştı şimdi yüksekmi iyimi?Canim o 108 bence icecegi ictikten 1 saat sonraki sonucundur. Yoksa aclik olsa yuksek ki 108. Icecekle olan olcum iste 108.Ben ilk hamileligimde sabah icim cok bayilinca 1 tane sadece 1 tane biskuvi yemistim sekerim 108 cikinca doktorum yuksek cikmis demisti. Ben de itiraf etmistim biskuvi yedigimi
Yok canım dediğim gibi 50 gr glukoz içtikten 1 saat sonraki değerim 108 çıktı. Sağlık ocağındaki doktorda normal dedi dün.ozaman senin 1.saat tokluk şekerin mi 108? ozaman cok iyi endişelenecek bişey yok, eğer açlık 108 se o bir tık yüksek
Aa öylemi oluyor benim hatlar karışınca yanlış ifade ettim sanırım canım. O tokluk oluyorsa 108 normal o zaman dimi canım.Tamam canım işte içeceği içtikten sonra bakılan değer önemli zaten o 1. Saat tokluk değeri oluyor, senin de bakılmış. İçmeden önce bakılan açlık oluyor