Ayy öyle oluyormuş canım ben biraz karıştırmışım orasınıAclik olsa yuksek. Ama senin aclik olmuyoriceceği icmisin oyle ölcmusler. O da gayet iyi. Icin rahatlamasi icin de zaten doktoruna danisirsin da ama rahat ol yani degerin iyi.
Çok gecmis olsun canim. Dikkat et kendine Allah korusunyorgunluk halsizlik bende de cok var, bazı günler bir enerji geliyor etrafı topluyorum temizliyorum ama cogu zaman miskin miskin yatmak istiyorum, ilkinde daha aktif enerjiktim, bence de yaşla ilgili
bir de hamilelikte bir sakarlık geldi bana, dün oğlanı kreşe bıraktıktan sonra kaldırımda düştüm, dizlerim ellerim çenemde yaralar oldu, çok şükür karnımın üstüne düşmedim ama çok korktum. sonradan hareketlerini hissedince rahatladım. ben tabi bazen hamileliği unutuyorum yine koştur koştur yetişmeye calısıyorum herseye ama tempoyu biraz yavaslatmak lazım aslında
Senin rahim ağzı uzunluğun kaç benim en son gittiğimde 45 e yükselmişti o çok değişken bol su iç uzan dinlen hep. Benim sıkıntım ondan ziyade açıklığım olmadı yarım cm içeriden açıklık vae müdahale de edilemiyor içeriden olduğu için ama güzel yanı 22.haftamdan beri aynı hemen hemen her hafta bakıyor açıklık ilerlemiyor bu cuma yine bakacak 28.haftama girdim 27+1 günlük oldum 30 a kadar gelsem daha rahat edeceğim ama doktor böyle devam ederse 39 a kdae gideriz dedi. :) inşallah zamanın da sağlıkla alırız kucağımıza yavrularımızı.Şimdilik cok sukur devami gelmedi,bol bol dinleniyorum,bebek yukari cikmis gibi,belki yukari ciktikca kasiklara baskisi da azalir rahim agzi da daha fazla kisalmaz insallah.
Ayni hastanede baska bir doktor buldum,bakalim iki hafta sonra ona gidecegim insallah bu haftadan sonra kabul eder.
Hayırlsıı açılır :) daha çoook fikir alış verişleri yapacağız beraber :)Bende bu ara pek bakamıyorum ya kk ya evde İnternet yok başka markaya geçtik 10 gün olacak hala bağlamadılar
Cook tatliBen yaptırdım ama yeni verilmiş kargoya elime ulaşır bu hafta içi. Allah kısmet ederse giydireceğim inşallah canım. Örneğini paylaşmıştım aşağıya yine paylaştım canım. 0-3 aylık yaptırdım 0-1 Ler de var ama ben hiç bişeyi 0-1 aylık almadım. Diğer zıbınlarını falan da almadım. 0-3 aylık aldım hepsini.
Evet canım ya,Hayırlsıı açılır :) daha çoook fikir alış verişleri yapacağız beraber :)
Erkekte zor gercekten. Biz de Yiğit ya Yiğithan olur diye karar veridik tabi daha hosumuza giden bir isim bulamazsakValla canım bizimde erkek bizde daha isim bulamadık. Eşimle beğenemiyoruz bir türlü
Ben de yaptırdım başka birisinden gördüm kalitesini sordum dokunul aldıklarımdan daha güzeldi dedi onun tavsiyesi üzerine yaptırdım canımX bakalım dediği gibi varmıymış 2 güne gelir herhalde :))Ben baya arastirdim. Zaten 3 lu takimlar cok pahali degil ve de en fazla 200 falan soylediler. Ablama da yaptirmistik baya yumusak guzeldi. Zaten giydirecegim 1 2 defa. Trendyolda falan da oyleler. Yorumlar da baya iyi.Tabi soyle de bir sey var yetiskinlerin dahil bu pahalilik zamanindan beri kumas kalitesi baya dusmus
Evet ya zorlanıcamı düşünmemiştim aslında isim konusunda ama öyle olmuyormuşErkekte zor gercekten. Biz de Yiğit ya Yiğithan olur diye karar veridik tabi daha hosumuza giden bir isim bulamazsak
Herhalde bu takım 440 TL falandı başka bi takımda yaptırdım çünkü 570 küsür ödeme yaptım bunu da yaptırdım. Fiyatı uygundu arkadaşım da çok memnun kalmıştı. Bakalım gelsin kumaşı güzelse yazarım sizen de. Lohusa Hamile diye bir site oradan hastane terliği ve tacını da yaptırdım güzel geldi beğendim onları. İnşallah bunlarda güzel gelirCook tatliMinnosun saglicakla giysin insallah.Kaca yaptirdin hangi site.Senin parca sayin fazla. Ben yaptirisam sadece tulum şapka ve belki yastigini yaptiririm.
Ben bu siteden oglumda lohusa pijama takimi almistim. Cok gyzel gelmisti.Herhalde bu takım 440 TL falandı başka bi takımda yaptırdım çünkü 570 küsür ödeme yaptım bunu da yaptırdım. Fiyatı uygundu arkadaşım da çok memnun kalmıştı. Bakalım gelsin kumaşı güzelse yazarım sizen de. Lohusa Hamile diye bir site oradan hastane terliği ve tacını da yaptırdım güzel geldi beğendim onları. İnşallah bunlarda güzel gelir
İnşallah bana da güzel gelir :)))Ben bu siteden oglumda lohusa pijama takimi almistim. Cok gyzel gelmisti.
Tesekkur ederim.Mutlaka olcum yapin seker hic belli olmuyor.Çok geçmiş olsunsağlıkla alın kucağınıza bebeğinizi bende olcumlere düzenli başlıcam şeker için.bu arada tansiyonlariniz kaclarda seyrediyor?
Hadi insallah 39 a kadar gidelimSenin rahim ağzı uzunluğun kaç benim en son gittiğimde 45 e yükselmişti o çok değişken bol su iç uzan dinlen hep. Benim sıkıntım ondan ziyade açıklığım olmadı yarım cm içeriden açıklık vae müdahale de edilemiyor içeriden olduğu için ama güzel yanı 22.haftamdan beri aynı hemen hemen her hafta bakıyor açıklık ilerlemiyor bu cuma yine bakacak 28.haftama girdim 27+1 günlük oldum 30 a kadar gelsem daha rahat edeceğim ama doktor böyle devam ederse 39 a kdae gideriz dedi. :) inşallah zamanın da sağlıkla alırız kucağımıza yavrularımızı.
Benimki de hel aşağıdaydı yuksrıda hissetmeye başladım ondan sonra uzadı 39 a düşmüştü 45 oldu tekrar. Ama şimdi daha da büyüdüğünü hissediyorum. Göbek deliğimin üstünde hareker ederken kaşığıma vuruyor sanki:) ama en azından baskı yapmıyor. Yine de benim sertleşmem oluyor mesela bugün 5/6 defa olmuştur. Doktor normal dedi. Ama herkeste olmuyor herhalde bu bi tek rahim ağzı yetmezliği riski yaşayanlarda mı oluyor anlayamadım. Bu arada doktorum 25mm bile normal aslında o değere geldikten sonra da pat diye doğum olmuyor 6/7 hafta geçiyor sadece doğumun yaklaştığını anlıyoruz 25 ten aşağıya düşünce o yüzden temkinli davranıyoruz dedi. Sen de stres yapma 29 da iyi şu an ilaçlarla bol su dinlenmeyle de daha 10 haftaya kadar devam eder Allah’ın izniyle sonra 38/39.haftamıza geliriz. Senin ne güzel açılman da yok. Benim içerden açılmam var yarım cm. İnşallah sağlıkla ve zamanında kavuşacağız kuzum yavrularımızaHadi insallah 39 a kadar gidelimperinatolog on gun once 29 mm olctu.Pazar gunu lekelenme olunca devlet hastanesine gittim,orda genc bir doktor bakti,bes on saniye bakti cok detayli degildi 35 olctum dedi ama nedense cok emin olamiyorum sanki cok detayli bakmadi gibi.Pazartesi tekrar baktiracagim o zaman daha netlesir.
Ama on gundur bebegi kasiklarimda hissetmiyorum,dinlenince yukari cikti gibi,belki baski olmayinca uzunlukta toparlamistir kendini,iyi dusunmek istiyorum
Rahim agzi yetmezligi erken dogum topigi var, orda eski mesajlara cok baktim,hatta moral olsun diye ekran goruntusu bile aldim.Acikligi olan,ragim agzi uzunlugu 15 mm altina dusen bir suru hasta saglikli dogum yapmislar.Cidden bol su dinlenme iyi geliyor.Bir de enfeksiyona karsi dikkatli olmakta fayda var tabi.Benimki de hel aşağıdaydı yuksrıda hissetmeye başladım ondan sonra uzadı 39 a düşmüştü 45 oldu tekrar. Ama şimdi daha da büyüdüğünü hissediyorum. Göbek deliğimin üstünde hareker ederken kaşığıma vuruyor sanki:) ama en azından baskı yapmıyor. Yine de benim sertleşmem oluyor mesela bugün 5/6 defa olmuştur. Doktor normal dedi. Ama herkeste olmuyor herhalde bu bi tek rahim ağzı yetmezliği riski yaşayanlarda mı oluyor anlayamadım. Bu arada doktorum 25mm bile normal aslında o değere geldikten sonra da pat diye doğum olmuyor 6/7 hafta geçiyor sadece doğumun yaklaştığını anlıyoruz 25 ten aşağıya düşünce o yüzden temkinli davranıyoruz dedi. Sen de stres yapma 29 da iyi şu an ilaçlarla bol su dinlenmeyle de daha 10 haftaya kadar devam eder Allah’ın izniyle sonra 38/39.haftamıza geliriz. Senin ne güzel açılman da yok. Benim içerden açılmam var yarım cm. İnşallah sağlıkla ve zamanında kavuşacağız kuzum yavrularımıza
Teşekkür ederim sağolunPardon bir önceki mesajimda muayene ücretlerinden bahsetmişim. Dediğim gibi eşimin anlaşması olduğu için 2 sene önce sezaryen doğuma 1.500 TL ödemiştik, 2 gece kalmıştım hastanede
Canim ilk gebeligimde detaylıda rahim ağzı uzunluğu 30 mm çıkmıştı benim 24.haftada, 37.haftaya kadar aktif çalıştım hiç yatmadım ve hiçbir sorun olmadan sağlıklı bir şekilde doğum yaptım çok şükür. Önemli olan uzunluğun azalmamasi, 29 mm kötü bir değer degil yani kafana takma. 6-7 aylik civariyken benim de kasılmalar oluyordu yani karnım çok geriliyordu zorlaniyordum ama öyle ağrı girmesi gibi değildi, bu tür biseyse normal. Sadece naçizane önerim sen kontrollerine aylik değil de daha sık 2-3 haftada bir gidersen iyi olur.Rahim agzi yetmezligi erken dogum topigi var, orda eski mesajlara cok baktim,hatta moral olsun diye ekran goruntusu bile aldim.Acikligi olan,ragim agzi uzunlugu 15 mm altina dusen bir suru hasta saglikli dogum yapmislar.Cidden bol su dinlenme iyi geliyor.Bir de enfeksiyona karsi dikkatli olmakta fayda var tabi.
Masallah senin haftan ileri ben daha 22. Haftadayim,Nst girdin mi hic? O kasilmalar olmuyor ama bende de bobrek agrisi var,idrar tahlili temiz cikti,belkide bebek baski yapiyordur bilemiyorum.
Ben her daim ulaşıyorum. Aklıma takılan soruları da anında yazıyorum. Şu kremi kullanabilir miyim şu çayı içebilir miyim gibi. Anında geri dönüyor ameliyattaysa da diyor ameliyattaydım diye. Eğer bilgisi ve becerisinden de şüphen varsa değiştirebilirsin ama yolu da yarıladık en önemlisi bebeğinin öyüküsünü biliyor. İyice düşün zor kararKizlar siz doktorunuza ulasabiliyor musunuz? Mesela dunki lekelenmeyi yazdim azonce donmus bana,yani cok acil bir durum olsa demekki ulasamayacagimilk kizimida bu doktor takip etmisti ama o zaman boyle degildi.Ayda yilda bir mesaj atiyorum o da tahlil falan oyle cok arama mesaj atmada yok.Bu sebeple degissem mi bilemedim.