2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    300
Aclik olsa yuksek. Ama senin aclik olmuyor iceceği icmisin oyle ölcmusler. O da gayet iyi. Icin rahatlamasi icin de zaten doktoruna danisirsin da ama rahat ol yani degerin iyi.
Ayy öyle oluyormuş canım ben biraz karıştırmışım orasını

Çok gecmis olsun canim. Dikkat et kendine Allah korusun

Senin rahim ağzı uzunluğun kaç benim en son gittiğimde 45 e yükselmişti o çok değişken bol su iç uzan dinlen hep. Benim sıkıntım ondan ziyade açıklığım olmadı yarım cm içeriden açıklık vae müdahale de edilemiyor içeriden olduğu için ama güzel yanı 22.haftamdan beri aynı hemen hemen her hafta bakıyor açıklık ilerlemiyor bu cuma yine bakacak 28.haftama girdim 27+1 günlük oldum 30 a kadar gelsem daha rahat edeceğim ama doktor böyle devam ederse 39 a kdae gideriz dedi. :) inşallah zamanın da sağlıkla alırız kucağımıza yavrularımızı.

Cook tatli Minnosun saglicakla giysin insallah.Kaca yaptirdin hangi site.Senin parca sayin fazla. Ben yaptirisam sadece tulum şapka ve belki yastigini yaptiririm.

Ben de yaptırdım başka birisinden gördüm kalitesini sordum dokunul aldıklarımdan daha güzeldi dedi onun tavsiyesi üzerine yaptırdım canımX bakalım dediği gibi varmıymış 2 güne gelir herhalde :))

Erkekte zor gercekten. Biz de Yiğit ya Yiğithan olur diye karar veridik tabi daha hosumuza giden bir isim bulamazsak
Evet ya zorlanıcamı düşünmemiştim aslında isim konusunda ama öyle olmuyormuş ne güzel canım

Cook tatli Minnosun saglicakla giysin insallah.Kaca yaptirdin hangi site.Senin parca sayin fazla. Ben yaptirisam sadece tulum şapka ve belki yastigini yaptiririm.
Herhalde bu takım 440 TL falandı başka bi takımda yaptırdım çünkü 570 küsür ödeme yaptım bunu da yaptırdım. Fiyatı uygundu arkadaşım da çok memnun kalmıştı. Bakalım gelsin kumaşı güzelse yazarım sizen de. Lohusa Hamile diye bir site oradan hastane terliği ve tacını da yaptırdım güzel geldi beğendim onları. İnşallah bunlarda güzel gelir

Eklentiler

• 59E47EF1-CF4E-4C3C-96D5-74E0C7BF6A66.jpeg
    45,1 KB · Görüntüleme: 70
Kızlar bu arada benim kız influenza oldu uzak çok uzak kalamadım.şimdi maske takıyoruz yan yana gelince o da takıyor ben de hamile olmasam umurumda olmaz ama mecbur takıyoruz şimdi. Yüksek ateşi vardı düşmüyordu ne yapacağım bilmiyorum inşallah bana bulaşmamıştır. Covit olduğum zamanlara dönmek istemiyorum. Çok zordu gerçekten de.

Ben bu siteden oglumda lohusa pijama takimi almistim. Cok gyzel gelmisti.

Çok geçmiş olsun sağlıkla alın kucağınıza bebeğinizi bende olcumlere düzenli başlıcam şeker için.bu arada tansiyonlariniz kaclarda seyrediyor?
Tesekkur ederim.Mutlaka olcum yapin seker hic belli olmuyor.

Tansiyon su an icin stabil ama ileriki haftalarda nasil olur bilemem,ilk gebeligimde 22. Haftada cikmisti,ilacla kontrol altina alinmisti.32. haftadan sonra ilacla bile kucuk tansiyon 9-10 lardaydi.

Hadi insallah 39 a kadar gidelim perinatolog on gun once 29 mm olctu.Pazar gunu lekelenme olunca devlet hastanesine gittim,orda genc bir doktor bakti,bes on saniye bakti cok detayli degildi 35 olctum dedi ama nedense cok emin olamiyorum sanki cok detayli bakmadi gibi.Pazartesi tekrar baktiracagim o zaman daha netlesir.

Ama on gundur bebegi kasiklarimda hissetmiyorum,dinlenince yukari cikti gibi,belki baski olmayinca uzunlukta toparlamistir kendini,iyi dusunmek istiyorum

Benimki de hel aşağıdaydı yuksrıda hissetmeye başladım ondan sonra uzadı 39 a düşmüştü 45 oldu tekrar. Ama şimdi daha da büyüdüğünü hissediyorum. Göbek deliğimin üstünde hareker ederken kaşığıma vuruyor sanki:) ama en azından baskı yapmıyor. Yine de benim sertleşmem oluyor mesela bugün 5/6 defa olmuştur. Doktor normal dedi. Ama herkeste olmuyor herhalde bu bi tek rahim ağzı yetmezliği riski yaşayanlarda mı oluyor anlayamadım. Bu arada doktorum 25mm bile normal aslında o değere geldikten sonra da pat diye doğum olmuyor 6/7 hafta geçiyor sadece doğumun yaklaştığını anlıyoruz 25 ten aşağıya düşünce o yüzden temkinli davranıyoruz dedi. Sen de stres yapma 29 da iyi şu an ilaçlarla bol su dinlenmeyle de daha 10 haftaya kadar devam eder Allah’ın izniyle sonra 38/39.haftamıza geliriz. Senin ne güzel açılman da yok. Benim içerden açılmam var yarım cm. İnşallah sağlıkla ve zamanında kavuşacağız kuzum yavrularımıza

Rahim agzi yetmezligi erken dogum topigi var, orda eski mesajlara cok baktim,hatta moral olsun diye ekran goruntusu bile aldim.Acikligi olan,ragim agzi uzunlugu 15 mm altina dusen bir suru hasta saglikli dogum yapmislar.Cidden bol su dinlenme iyi geliyor.Bir de enfeksiyona karsi dikkatli olmakta fayda var tabi.

Masallah senin haftan ileri ben daha 22. Haftadayim,Nst girdin mi hic? O kasilmalar olmuyor ama bende de bobrek agrisi var,idrar tahlili temiz cikti,belkide bebek baski yapiyordur bilemiyorum.

Canim ilk gebeligimde detaylıda rahim ağzı uzunluğu 30 mm çıkmıştı benim 24.haftada, 37.haftaya kadar aktif çalıştım hiç yatmadım ve hiçbir sorun olmadan sağlıklı bir şekilde doğum yaptım çok şükür. Önemli olan uzunluğun azalmamasi, 29 mm kötü bir değer degil yani kafana takma. 6-7 aylik civariyken benim de kasılmalar oluyordu yani karnım çok geriliyordu zorlaniyordum ama öyle ağrı girmesi gibi değildi, bu tür biseyse normal. Sadece naçizane önerim sen kontrollerine aylik değil de daha sık 2-3 haftada bir gidersen iyi olur.

Ben her daim ulaşıyorum. Aklıma takılan soruları da anında yazıyorum. Şu kremi kullanabilir miyim şu çayı içebilir miyim gibi. Anında geri dönüyor ameliyattaysa da diyor ameliyattaydım diye. Eğer bilgisi ve becerisinden de şüphen varsa değiştirebilirsin ama yolu da yarıladık en önemlisi bebeğinin öyüküsünü biliyor. İyice düşün zor karar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…