160 tl çok uygunmuş canım düşünmene gerek yok o zamanYaa cok pahaliymis. Benim baktiklarim tulum,sapka,eldiven 160 tl. Erkek cocuklarinda zaten kizlar.kadar suslu model pek yok. Ben de hayatta 1000 tl vermem cok gereksiz.
Bu ara da taki yastiğin bos kalmasin malum alinamiyorYaptırmayacağım canım ben beğendiklerim çok fahiş fiyatlar, 1 Kere foto çekileceği tulum setine 1000 lira veremem doğrusu ben o para için kaç gün çalışıyorumGerekli başka ihtiyaçlarını alırım onun yerine... Takı yastığı yaptıracağım sadece isimli.
Rabbim boş bırakmasın yastıklarımızıBu ara da taki yastiğin bos kalmasin malum alinamiyorOğlum da baya ceyrekler altinlar gramlar dolu dolu gelmisti şimdi getiren olur mu bilmem
Cimrilik yapmayayim demi dusunmeye gerek yok160 tl çok uygunmuş canım düşünmene gerek yok o zaman
hiç bilmiyorum ki canım %100 pamuk muymuş onu bi sor . Belki baskı kalitesi bi tık düşüktür ama zaten foto çekimi için alacaksın hevesin varsa al geçCimrilik yapmayayim demi dusunmeye gerek yokGuzel olur mu diye dusunuyorum yoksa normal takimlar bile daha pahali
oiyyy çok tatlı güle güle giysinKizlar bebeğimin ilk kiyafeti.Şuana kadar hic bir sey almamistim.Kanamam vardi ve riskli oldugum icin. Eşim halen son ay alalim diyor fakat ben son aya birakmam.
Evet canim pamuk.Ablama da gecen yil yaptirmistim.Zaten bu tarz seyeler cok giydirlimiyor ki. En fazla 1 2 yani hatira diye kaldiriyorsun.hiç bilmiyorum ki canım %100 pamuk muymuş onu bi sor . Belki baskı kalitesi bi tık düşüktür ama zaten foto çekimi için alacaksın hevesin varsa al geç
Eşimin teyzesi hediye yaptıracaktı hatta bana da sabahlık isimli yaptıracakmış bebeğe tam takım falan, ben onun yerine mama sandalyesi istedimEvet canim pamuk.Ablama da gecen yil yaptirmistim.Zaten bu tarz seyeler cok giydirlimiyor ki. En fazla 1 2 yani hatira diye kaldiriyorsun.
Cybex puset aldık cloud z modelinde tam yatış özelliği mevcut. Fakat atom modellerinde değil, ona uyumlu olması içinde cybex araba tercih yaptıkdiğer çocuklardan yok muydu ?
Hiç bilmiyorumDiğer çocuklardan bi araba/puset bi de mama sandalyesi kalmadı yoksa hepsi mevcutarabayı da 10 sene önce kraftan almıştık, ikisini de büyüttü çok şükür. Parçalandı sonra. Şimdi ben de çok yatırımlık bir araba almak istemiyorum tabiki. Etrafımda da öyle arabasını bana verebilecek yok. Bu elele markası nasıl acaba, sanki biraz uygun gibi?
Oo en iyisini yapmissin canim.Benim kafadansinEşimin teyzesi hediye yaptıracaktı hatta bana da sabahlık isimli yaptıracakmış bebeğe tam takım falan, ben onun yerine mama sandalyesi istedimşimdi model beğenicez o da alıcak bi ara. Bana da boşa para geliyor işte saatlik giyilecek şeylere günümüz şartlarında o kadar paralar dökmek insana koyuyor
Kizlar isimli hastane cikisi yapacak olan var mi aranizda. Ya da yaptiran. Ben de kararsiz kaldim yaptirsam mi yaptirmasam mi diye de.
Hiç bilmiyorum
Araştırdığım bazı markalar vardı açıkçası ona göre kıyas yaparak aldık.
Bilen biri çıkar bence
benim arabam bu ama ben daha uyguna almıştım hamileliğimin başında, fiyatı yükselmiş. puseti ile birlikte 4 bine falan geldi bize kampanyaları takip edebilirsin indirime giriyor ara araDiğer çocuklardan bi araba/puset bi de mama sandalyesi kalmadı yoksa hepsi mevcutarabayı da 10 sene önce kraftan almıştık, ikisini de büyüttü çok şükür. Parçalandı sonra. Şimdi ben de çok yatırımlık bir araba almak istemiyorum tabiki. Etrafımda da öyle arabasını bana verebilecek yok. Bu elele markası nasıl acaba, sanki biraz uygun gibi?
benim arabam bu ama ben daha uyguna almıştım hamileliğimin başında, fiyatı yükselmiş. puseti ile birlikte 4 bine falan geldi bize kampanyaları takip edebilirsin indirime giriyor ara ara
Joie Litetrax E Bebek Arabası - ebebek
Joie Litetrax E Bebek Arabası uygun fiyatla ebebek.com'da. Hemen keşfedin.www.e-bebek.com
malesef alım gücü çok düştü çünküOo en iyisini yapmissin canim.Benim kafadansinAma şoyle bir karsilasirtirma yapiyorum. Ilk hamileligim 2018 sonu 2019 du iste o zaman bakiyordum grupta herkes daha cok paraya bakmadan aliyordu vs simdi ise baktigimda şartlarin baya degistiğini anliyorum.
Benim doktorum ibrahim Avcı. İzmir yolunda Odeabank üstünde yeri. Çok memnunum kendisindenSiz de mi Bursadasiniz,rutin takiplerinizi kim yapiyor? Doktor arayisindayim.
Ben detayliyi Bilge Cetinkayaya yaptirdim,benimde 20-25 dk surdu Sonucta perinatologlar bir sorun gormedikleri icin hizli surmus olabilir.
Geçmiş olsun canım. Çok az fark varmış ya, o sayılmaz bile :)dün yüklemeden sonra 1.saat 184 (max 190 olmalı), 2. saat 169 çıktı (max 165 olmalı)Evdeki ölçümlerim normal çıkıyor bakalım 1 hafta takip edicem canım bi veri olsun elimde
Çok geçmiş olsun canım. İyice düzelmiştir herhaldeoğluşum daha iyi çok şükür canım sagol, adenovirüs cıktı, bu ara cocuklarda bu tarz virüsler cok varmıs, antibiyotik başladık birkaç güne toparlayacak inşallah.
tetanoz aşısı bende de oyle çok agrı yapmadı, kişiden kişiye değişiyor demekki, 2-3 güne bişey kalmaz canım.
inşallah çatı ağrısı yaşamazsın bir daha, ben yaşamadım ama tahmin edebiliyorum zordur. benim bu ara karnım cok geriliyor ya hareketlerim de kısıtlanmaya basladı şimdiden koltuktan kalkarken zorlanıyorum. baş ağrım vardı birkaç gündür ama bugün hafifledi, bulantı da bazı yemeklerden sonra oluyor, alıştım artık buna şükür diyorum.
Sağlıkla güzel günlerde giydiği günleri görün canımKizlar bebeğimin ilk kiyafeti.Şuana kadar hic bir sey almamistim.Kanamam vardi ve riskli oldugum icin. Eşim halen son ay alalim diyor fakat ben son aya birakmam.
Erkekler de bu tarz var genelde. Mesela bunun 3 lu takimi 160 tl
canım selam aynı durumdayız....karnım kocaman oldu...ilk gebeliğimde son aylar böyleydim şimdiden yatmakta dönmekte ve ayakkabı bağlamakta zorlanıyorum...hiç 6. ayın içinde gibi değilim, böyle giderse 9da nasıl birşey olacak karnım hayal edemiyorum.Geçmiş olsun canım. Çok az fark varmış ya, o sayılmaz bile :)
Ben de perşembe gideceğim bakalım yüklemeye ve minnoşu görmeyeİnşallah yolundadır her şey
Çok geçmiş olsun canım. İyice düzelmiştir herhaldeEvet duyuyorum o virüsleri. Maskeler çıkınca salgınlar baya arttı. Allah uzak etsin
Aşı ağrısı da 3 günde falan geçti. Fena değildi. İdare ettim.
Arada yine aşağıları acıtıyor benim minnoşama eskisi gibi değil. Sanırım biraz büyüdüğü için yavaş yavaş yer sıkıntısından dolayı yukarılara doğru yola çıktı Biraz biraz vuruşlar göbek deliğine doğru çıkıyor gibi şükür, kolunu bacağını aşağılara uzatmazsa iyi :)
Bu arada benim göbeğim de galiba 7-8 aylık gibi oldu. Şimdiden ayakkabımı falan bağlarken zorlanıyorum. Eskiden böyle değildi bu aylar. Dediğin gibi oturmak kalkmak bile zorlaşmaya başladı şimdiden. İnşallah bir süre böyle idare ederiz de daha da zorlanmaya başlamayız hemen. Tabi sen benden de ilerisin. Allah kolaylıkla kavuştursun yavrularımıza
Sağlıkla güzel günlerde giydiği günleri görün canımHayırlı olsun
Bu arada ben de isimli hastane çıkışı bakmıştım. Senin gönderdiğin yere de bakayımÇok tatlı görünüyorlar Oğluma da "abi oldu" tişörtü düşünürüm belki :)