Benimde 99 canım aynı satlarımız seninle. Bende çok duygulandım az kaldı bebişlerimize kavuşmaya çok şükürBu arada herkese günaydın kızlarTakvimimde 2 li hanelere düşmüşüm 99 gün müüü
Dikkat et canım benim geçmiş olsun. Valla bende hep yatmak istiyorum havalarda soğuk hepten Bi miskinlik çöküyor insanayorgunluk halsizlik bende de cok var, bazı günler bir enerji geliyor etrafı topluyorum temizliyorum ama cogu zaman miskin miskin yatmak istiyorum, ilkinde daha aktif enerjiktim, bence de yaşla ilgili
bir de hamilelikte bir sakarlık geldi bana, dün oğlanı kreşe bıraktıktan sonra kaldırımda düştüm, dizlerim ellerim çenemde yaralar oldu, çok şükür karnımın üstüne düşmedim ama çok korktum. sonradan hareketlerini hissedince rahatladım. ben tabi bazen hamileliği unutuyorum yine koştur koştur yetişmeye calısıyorum herseye ama tempoyu biraz yavaslatmak lazım aslında
Cok sağol canimDikkat et canım benim geçmiş olsun. Valla bende hep yatmak istiyorum havalarda soğuk hepten Bi miskinlik çöküyor insana
Şimdilik cok sukur devami gelmedi,bol bol dinleniyorum,bebek yukari cikmis gibi,belki yukari ciktikca kasiklara baskisi da azalir rahim agzi da daha fazla kisalmaz insallah.Kesinlikle canım bu durumlarda ulaşabileceğin doktoru tercih etmelisin. Şimdi durumun nasıl bakamadım kk ya
Pembe mavinin de sanirim yogun bakim unitesi var,bakayim aklimda olsun,simdilik medicanadaki baska bir doktora randevu aldim,o da kabul eder mi,nasildir bilmiyorum,deneyip gorecegimPembe Mavi ile ortak çalışıyor ama özel yeri var. Doğumları ve operasyonları orada yapıyor. Yine de aklında olsun.
Ben yaptırdım ama yeni verilmiş kargoya elime ulaşır bu hafta içi. Allah kısmet ederse giydireceğim inşallah canım. Örneğini paylaşmıştım aşağıya yine paylaştım canım. 0-3 aylık yaptırdım 0-1 Ler de var ama ben hiç bişeyi 0-1 aylık almadım. Diğer zıbınlarını falan da almadım. 0-3 aylık aldım hepsini.Kizlar isimli hastane cikisi yapacak olan var mi aranizda. Ya da yaptiran. Ben de kararsiz kaldim yaptirsam mi yaptirmasam mi diye de.
Benimde benimde hep yatasım var yaaCok sağol canimöyle valla tam kış uykusuna yatasım var
Fotoğraf çekimi için bende istemedim evde çekilip eşimle çıkartırım diye düşünüyorum canım. Bebiö doğduktan sonra aile fotosu çekiliriz fotoğrafçıda. Kampanyalı çekimler varmış sürekli reklam geliyor instadan ama o kampanya çekimlerini Bile istemiyorum şu an:)Yaptırmayacağım canım ben beğendiklerim çok fahiş fiyatlar, 1 Kere foto çekileceği tulum setine 1000 lira veremem doğrusu ben o para için kaç gün çalışıyorumGerekli başka ihtiyaçlarını alırım onun yerine... Takı yastığı yaptıracağım sadece isimli.
Maşallah herkes de aklında kaliyor ben hep karıştırıyorum hala isimleri:) kim hastaydı kimin şikayeti vardı çok karıştırıyorum sürekli de giremiyorum gün içerisinde@ikizlerkadini96 sen nasıl oldun canım, nasıl gidiyor tedavin daha iyi misin ?
Bende aynıyım canım çorap ve ayakkabı zor giyiyorum eğilmekte zorlanıyorum karnım büyüdü iyicecanım selam aynı durumdayız....karnım kocaman oldu...ilk gebeliğimde son aylar böyleydim şimdiden yatmakta dönmekte ve ayakkabı bağlamakta zorlanıyorum...hiç 6. ayın içinde gibi değilim, böyle giderse 9da nasıl birşey olacak karnım hayal edemiyorum.
bir de daha çabuk yoruluyorum halsizim, her halde birazda yaştan kaynaklı...ilk gebeliğimde sanki daha enerjiktim...
Bende bu ara pek bakamıyorum ya kk ya evde İnternet yok başka markaya geçtik 10 gün olacak hala bağlamadılarMaşallah herkes de aklında kaliyor ben hep karıştırıyorum hala isimleri:) kim hastaydı kimin şikayeti vardı çok karıştırıyorum sürekli de giremiyorum gün içerisinde
Gram takıyormuş herkes:))Rabbim boş bırakmasın yastıklarımızı
Bencede çok uçuk fiyatlar canım bende yaptırmayı düşünmüyorum aşırı pahalılar yaYaptırmayacağım canım ben beğendiklerim çok fahiş fiyatlar, 1 Kere foto çekileceği tulum setine 1000 lira veremem doğrusu ben o para için kaç gün çalışıyorumGerekli başka ihtiyaçlarını alırım onun yerine... Takı yastığı yaptıracağım sadece isimli.
Canım çok uygunmuş alacağın yerden alanların yorumlarını oku. Hiç yorum yoksa almanı tavsiye etmem canım. Naylon pamuk karışımı yapıyor çoğu yerler ben dersimi aldığımdan beri yorumları okuyarak alıyorum her şeyi öyle daha kaliteli ve sağlam geliyor.Cimrilik yapmayayim demi dusunmeye gerek yokGuzel olur mu diye dusunuyorum yoksa normal takimlar bile daha pahali
Valla canım bizimde erkek bizde daha isim bulamadık. Eşimle beğenemiyoruz bir türlüKızlar selam benim oğlum olacak ama isim bulamıyoruz çevrem yakınlarım artık isim bul diyorlar öneride bulunuyorlar hiç birini beğenmiyorum ne zormuş bu isim işi
Bende kardeşlerime bölüştürdüm birisi anne yanı beşiğini alacak birisi mama sandalyesi birisi bebek arabasını birisine oto koltuğunu kv vw annemler de kıyafetleri alıyorlar bana sadece puset kanguru meme başı silikon sağma makinası biberonlar falan düşüyor :))) en iyisi böyle ihtiyaçlarımı alsınlar yeter :)))Eşimin teyzesi hediye yaptıracaktı hatta bana da sabahlık isimli yaptıracakmış bebeğe tam takım falan, ben onun yerine mama sandalyesi istedimşimdi model beğenicez o da alıcak bi ara. Bana da boşa para geliyor işte saatlik giyilecek şeylere günümüz şartlarında o kadar paralar dökmek insana koyuyor
Ben baya arastirdim. Zaten 3 lu takimlar cok pahali degil ve de en fazla 200 falan soylediler. Ablama da yaptirmistik baya yumusak guzeldi. Zaten giydirecegim 1 2 defa. Trendyolda falan da oyleler. Yorumlar da baya iyi.Tabi soyle de bir sey var yetiskinlerin dahil bu pahalilik zamanindan beri kumas kalitesi baya dusmusCanım çok uygunmuş alacağın yerden alanların yorumlarını oku. Hiç yorum yoksa almanı tavsiye etmem canım. Naylon pamuk karışımı yapıyor çoğu yerler ben dersimi aldığımdan beri yorumları okuyarak alıyorum her şeyi öyle daha kaliteli ve sağlam geliyor.
Aclik olsa yuksek. Ama senin aclik olmuyorEvet canım bende aynısını dedim zaten içeceği içtikten sonra bakılan değer 108.Kız kafam karıştı şimdi yüksekmi iyimi?
Çok geçmiş olsunHayir seker yuklemesi yaptirmadim,zaten ilk gebelikte seker ciktigi icin,su an seker varmis gibi dikkat ediyorum,gunde alti defa parmaktan olcum yaoiyorum