Degil mi insan alisveris telasini da seviyorBen yaptıracağım galiba ama önce isme karar vermemiz gerekiyor sanırımgeçenlerde çocukların kalanlarına baktım, özellikle kızdan baya kalmış. 4 tane mont saydım Hem biraz eksik olsaydı şimdi alma telaşı yaşasaydım diyorum hem de ekonomiden rahatladık diyorum. O sebepten belki bu isimli takımlardan yaptırabilirim hatıra kalsın diye.
Ben de pijama arayıp tarıyorum, inşallah içimize sinen bir şeyler buluruz
Opera İstanbulNereden aldın canım, babymall filan mı?
Sağol canım, takiple kontrol altında tutuyorumGeçmiş olsun canım. Çok az fark varmış ya, o sayılmaz bile :)
Ben de perşembe gideceğim bakalım yüklemeye ve minnoşu görmeyeİnşallah yolundadır her şey
Aynen onu ben de dusundum ayni alip giydirmekSağlıkla güzel günlerde giydiği günleri görün canımHayırlı olsun
Bu arada ben de isimli hastane çıkışı bakmıştım. Senin gönderdiğin yere de bakayımÇok tatlı görünüyorlar Oğluma da "abi oldu" tişörtü düşünürüm belki :)
Aynen canım. Herhalde yaşla alakalı ya.. 2. bebek olduğu için o da mı etkili bilemiyorum. Halsizlik yorgunluk da aynı dediğin şekilde. Son ay kendimi hayal edemiyorumcanım selam aynı durumdayız....karnım kocaman oldu...ilk gebeliğimde son aylar böyleydim şimdiden yatmakta dönmekte ve ayakkabı bağlamakta zorlanıyorum...hiç 6. ayın içinde gibi değilim, böyle giderse 9da nasıl birşey olacak karnım hayal edemiyorum.
bir de daha çabuk yoruluyorum halsizim, her halde birazda yaştan kaynaklı...ilk gebeliğimde sanki daha enerjiktim...
Maşallah hepimiz görelim o günleri inşallahHaftasonu yavruşuma, yani dışardaki yavruşuma, genç odası aldık. Büyüdü de abi olacak, genç olacak Allah'in izniyle Zaman nasıl da geçiyor yaaa... Odasını, bebeklik mobilyalarını kardeşine devredecek şimdi. Onu yan odaya geçiriyoruz. Büyüyen beşiği var. Yine küçülteceğiz miniğimiz için Çok duyguluyum bugünlerde Doğduğu boyun 4 katını geçmiş oğlum. Kucağımıza aldığımız dün gibi.. Allah ilk kez anne olacaklara da göstersin inşallah bu günleri.. Sağlıkla büyüsün hep yavruşlar
Oğlana hazırlayacağımız oda da o kadar bütün dağınıklığı toplayan dolu bir oda ki.. Bakalım toparlanabiliriz inşallah. Hummalı çalışmalar var.
Ay başında da eve badana yaptıracağız. 10 yıldır oturuyoruz. Daha yaptırmamıştık hiç. Artık zamanı gelmişti. Minik kardeşe nasip oldu. Hazırlanıyoruz minnoş için Allah'ın izniyle
benim de karnım kocaman oldu ya, başkasında görsem herhalde 8 aylık filan diye tahminde bulunurumGeçmiş olsun canım. Çok az fark varmış ya, o sayılmaz bile :)
Ben de perşembe gideceğim bakalım yüklemeye ve minnoşu görmeyeİnşallah yolundadır her şey
Çok geçmiş olsun canım. İyice düzelmiştir herhaldeEvet duyuyorum o virüsleri. Maskeler çıkınca salgınlar baya arttı. Allah uzak etsin
Aşı ağrısı da 3 günde falan geçti. Fena değildi. İdare ettim.
Arada yine aşağıları acıtıyor benim minnoşama eskisi gibi değil. Sanırım biraz büyüdüğü için yavaş yavaş yer sıkıntısından dolayı yukarılara doğru yola çıktı Biraz biraz vuruşlar göbek deliğine doğru çıkıyor gibi şükür, kolunu bacağını aşağılara uzatmazsa iyi :)
Bu arada benim göbeğim de galiba 7-8 aylık gibi oldu. Şimdiden ayakkabımı falan bağlarken zorlanıyorum. Eskiden böyle değildi bu aylar. Dediğin gibi oturmak kalkmak bile zorlaşmaya başladı şimdiden. İnşallah bir süre böyle idare ederiz de daha da zorlanmaya başlamayız hemen. Tabi sen benden de ilerisin. Allah kolaylıkla kavuştursun yavrularımıza
Sağlıkla güzel günlerde giydiği günleri görün canımHayırlı olsun
Bu arada ben de isimli hastane çıkışı bakmıştım. Senin gönderdiğin yere de bakayımÇok tatlı görünüyorlar Oğluma da "abi oldu" tişörtü düşünürüm belki :)
yorgunluk halsizlik bende de cok var, bazı günler bir enerji geliyor etrafı topluyorum temizliyorum ama cogu zaman miskin miskin yatmak istiyorum, ilkinde daha aktif enerjiktim, bence de yaşla ilgilicanım selam aynı durumdayız....karnım kocaman oldu...ilk gebeliğimde son aylar böyleydim şimdiden yatmakta dönmekte ve ayakkabı bağlamakta zorlanıyorum...hiç 6. ayın içinde gibi değilim, böyle giderse 9da nasıl birşey olacak karnım hayal edemiyorum.
bir de daha çabuk yoruluyorum halsizim, her halde birazda yaştan kaynaklı...ilk gebeliğimde sanki daha enerjiktim...
Doruk sühendan hanımın doğum ücreti hakkında bilginiz var mı acabaMerhaba canım, evet ben gidiyorum Volkan Bey’e. Gebeliğin başında gitmeye başladım. Kendisine ulaşmakla ilgili bir sorunum olmadı. Daha önce dedim mi bilmiyorum benim bir doktorum daha var; doruk çekirge’de Suhendan Benderli. Daha önceki doğumum kendisindeydi ve benim sürecimi yakından bilir kendisi. Ben genelde durumumu kendisine söylerim, bilgilendiririm, danışırım. O yüzden 2 doktorun olması, birine ulaşamazsam ya da birinden yeterli cevabı alamazsam diğerine sormama neden oluyor.
Yazın bir kere akşam üzeri lekelenmem oldu, Volkan beyi aradım. Aa şuan çıkmak üzereyim, ama akşam 8 e kadar nöbetçi doktor var gel baksın bana haber verir demişti. Bu konuda Suhendan hanım’ın ilgi konusunda maşallahı vardır. O akşam onu da aradım, tatile çıkmış hastanede değildi. Olsa mutlaka gel derdi.
Eğer medicana’da devam etmek istiyorsan ben Volkan beyi elbette öneririm. Ama devlette olur özelde olur bir yerde daha doktor bilgisinde olmanı tavsiye ederim. İnşallah gönlüne göre olur her şey
Doruk sühendan hanımın doğum ücreti hakkında bilginiz var mı acaba
Doruk sühendan hanımın doğum ücreti hakkında bilginiz var mı acaba
Maşallah çok güzel, güle güle giysin. Ben de riskli diye hiç bir şey almadım henüz. 28. haftayı bekliyorum. Şimdiye kadar bir sıkıntı çıkmadı ama yine de beklemek istiyorum ne olur ne olmazKizlar bebeğimin ilk kiyafeti.Şuana kadar hic bir sey almamistim.Kanamam vardi ve riskli oldugum icin. Eşim halen son ay alalim diyor fakat ben son aya birakmam.
Sanirim kendi ozel yeri,ben tam tesekkullu bir hastane istiyorum,ilk kizim dusuk agirlikli dogmustu,kuveze girme ihtimali vardi, bu sebeple butik yerleri simdilik dusunmuyorum.Bilgilendirme icin cok tesekkur ederim.Benim doktorum ibrahim Avcı. İzmir yolunda Odeabank üstünde yeri. Çok memnunum kendisinden
Ay çok geçmiş olsun dikkat et bu haftalarda denge sorunu oluyormuş ben de geçen düz yolda sendeledim. merdivenden falan inerken çok dikkat etmemiz lazım allah korusunyorgunluk halsizlik bende de cok var, bazı günler bir enerji geliyor etrafı topluyorum temizliyorum ama cogu zaman miskin miskin yatmak istiyorum, ilkinde daha aktif enerjiktim, bence de yaşla ilgili
bir de hamilelikte bir sakarlık geldi bana, dün oğlanı kreşe bıraktıktan sonra kaldırımda düştüm, dizlerim ellerim çenemde yaralar oldu, çok şükür karnımın üstüne düşmedim ama çok korktum. sonradan hareketlerini hissedince rahatladım. ben tabi bazen hamileliği unutuyorum yine koştur koştur yetişmeye calısıyorum herseye ama tempoyu biraz yavaslatmak lazım aslında
çok normal, ben de bazen idrar torbama vuruyor gibi hissediyorum çünkü tekme geldikce altıma kaçıracak gibi oluyorum bazen :) bebişler daha kuvvetlendi agırlastı oyuzden normal canımKızlar selam, dünden beri bebişi mesanemde hissediyorum ara ara yukarıda çıkıyo ama mesaneme bir baskı yapıyo wc zor yetişiyorum. Bu ayda normal mi bunlar
Ben ilk başta düşünüyordum ama kayınvalidem 10 parça hastahane çıkışı almış bende 2 tane 5 parça aldım. En az bunlar giyilecek yani öyle diyorlar.0-3 aylık aldım zıbın ve tulum yine bi kaç tane. Her gören çok fazla almışsın diyor. Ben şuan 9-12 kışlık takımlarını almaya başladım LCW da güzel indirim oluyor kaçırmak istemedim.Kizlar isimli hastane cikisi yapacak olan var mi aranizda. Ya da yaptiran. Ben de kararsiz kaldim yaptirsam mi yaptirmasam mi diye de.