Canım biz oğlumuz olsaydı Atlas,toprak,ekin düşünüyorduk büyük ihtimal Atlas olacaktı amaKızlar selam benim oğlum olacak ama isim bulamıyoruz çevrem yakınlarım artık isim bul diyorlar öneride bulunuyorlar hiç birini beğenmiyorum ne zormuş bu isim işi
Evet canım çok şükür ben hemen sonuç alabiliyorum beslenmeye dikkat edince. Ya biz bir de ne annemler ne biz beyaz ekmek tüketmeyiz öyle tatlılar hamurişleri ayda yılda bir yaparız ailecekte dikkat ederiz hep ama genetik yatkın olunca demek en ufak bir şey bile tetikliyor yükselmesiniCanim bazilarinin asiri sikintili oluyor demek senin oyle degil.Bu da cok iyi. Kendi kendinin doktoru olmusun dahiliyeye de gitse yaptiklarini soyler zatebln. Ablammesela boyle taze ekmek geliyordu minnacik agzina atsa sekeri cok yukseliyordu.
Sağol kuşummmGözün aydın canım çok sevindim
Evet artık maşallah baya hareketlendilerCanım doktorum son randevuda 2 saat uyurlar sonra 8-9 hareket yaparlar mutlaka takip et dedi 4-5 saat hareketsizlikte hemen hastaneye gel dedi. Benim ki maşallah her dk varlığını hissettriyorartık zaman veremiyorum her saat tekmeler havada uçuşuyor Ama bazı günler hafif bazı günler daha yoğun hissediyorum sanırım pozisyonundan
Çok güçlendiler artık
Aklına kötü şeyler getirme canım, bir sorun olduğunu hiç sanmıyorum ama sen yine de önlemini al tedbir bizden takdir allahtan.Evet cnm takip edeyorum simdilik iyi. Tahlil yaptirip haftaya idi kontrol gerekiyor ise bu hafta giderim ... Biraz da Ben korkuyorum,bi sey olcak diye...rahatim ama alttan boyle bi erken dogum korkusu da yasamiyor degilim!
Senin oğlunun bütün bebeklere örnek olması lazımBenim sabah namazin da hareket ediyor. Oglum da da oyleydi. Yeni dogdugunda da her zaman sabah ezan.okunurdu o da uyanirdi karnimda da iken de oyleydiAma soyle bir sey vardi oğlum aksam 5 6 da uyuyordu ertesi gune kadar uyanmiyordu gunduzleri de hep uyuyordu uyanik saati cok azsi belki ondan sabah namazi uyaniyordu. Sonra zamanla duzeldi.
Evet evet uygulamada da şanslıysanız bebeğinizin uyku düzeni sizinkiyle uyumludur diyorduKizlar bazi bebekler de gece ile gunduzu karistiriyorlarmisGunduz uyuyup gece hep uyanik. Benim yigenim de oyle olmustu.
Öneri için teşekkür ederimCanım biz oğlumuz olsaydı Atlas,toprak,ekin düşünüyorduk büyük ihtimal Atlas olacaktı amabelki fikir olur bu isimlerin dışında alp,bulut,deniz,Tuna da cok güzel
selam canım iyi diyelim iyi olsun işte herkes farklı bişeylerle uğraşıyor, benim şeker yükleme sonucumda değerlerim biraz yüksek çıktı takibe başladım öyle. sen nasılsın ?Selam kızlar 🖐 okadar çok sayfa birikmiş ki okuyamadım herkes iyidir umarım
Ne tarz isimler seviyorsun canım ? Erkek ismi bence de çok zorKızlar selam benim oğlum olacak ama isim bulamıyoruz çevrem yakınlarım artık isim bul diyorlar öneride bulunuyorlar hiç birini beğenmiyorum ne zormuş bu isim işi
Erkek ismi cidden zor, benim eşim de isim konusunda çok seçici, bir de bizim ikinci oğlumuz olacak, çok zorlanıyoruz :) oğlumun ismi Mete, fikir olması açısından okulundaki isimlerden örnek veriyim, Demir, Tibet, Efe, Ediz, Bartu, Kıvanç, Uras, UlaşKızlar selam benim oğlum olacak ama isim bulamıyoruz çevrem yakınlarım artık isim bul diyorlar öneride bulunuyorlar hiç birini beğenmiyorum ne zormuş bu isim işi
benimki de gececi malesef akşam 9-10 dan sonra başlıyor ki hiç durmadan inşallah doğunca öyle olmazKızlar bebişleriniz gün içinde hangi aralıklarda hareket ediyor hiç dikkat ettiniz mi ? Acaba doğduktan sonra da o aralıklarda mı uyanık olacaklar eğer öyleyse ben yandımbenim ki sabah ezanında başlıyor kahvaltıdan sonra duruluyor öğlen yemeği öncesi tekrar başlıyor sonra duruluyor bir de gece 10 dan sonra içerde şov yapıyor resmen
gececiler kulübüne adımızı yazdırmayız inşallahbenimki de gececi malesef akşam 9-10 dan sonra başlıyor ki hiç durmadan inşallah doğunca öyle olmaz
Oyle deme kiz sabah 4 te de uyanmalari cok zorEvet canım çok şükür ben hemen sonuç alabiliyorum beslenmeye dikkat edince. Ya biz bir de ne annemler ne biz beyaz ekmek tüketmeyiz öyle tatlılar hamurişleri ayda yılda bir yaparız ailecekte dikkat ederiz hep ama genetik yatkın olunca demek en ufak bir şey bile tetikliyor yükselmesini
Sağol kuşummm
Evet artık maşallah baya hareketlendilerBenimki de uzanınca daha sert tekmeliyor sanırım benim pozisyondan kaynaklı daha rahat harekete geçebiliyor
Aklına kötü şeyler getirme canım, bir sorun olduğunu hiç sanmıyorum ama sen yine de önlemini al tedbir bizden takdir allahtan.
Senin oğlunun bütün bebeklere örnek olması lazımumarım bizimkiler de öyle olur
Ama akşam 5-6 gibi uyuyup ertesi güne kadar uyanmaması çok iyiOyle deme kiz sabah 4 te de uyanmalari cok zorbunye de alisik olmayinca bir gozum kipkirmizi olmustu. Ben oyle gece yarilarina kadar oturan bir insan da degilim. 2 saatte bir uyanip emzirmek ilk zamanlar beni zorladi.ustune bir de sabah 4 te kalmasi duyanlar.oh oh ne guzel rizki bol olur dediklerinde lohusa kafasi iyice sinir oluyordum kolaysa siz 4 te kalkin diyodum
Yaptırmayacağım canım ben beğendiklerim çok fahiş fiyatlar, 1 Kere foto çekileceği tulum setine 1000 lira veremem doğrusu ben o para için kaç gün çalışıyorumKizlar isimli hastane cikisi yapacak olan var mi aranizda. Ya da yaptiran. Ben de kararsiz kaldim yaptirsam mi yaptirmasam mi diye de.
Yaa cok pahaliymis. Benim baktiklarim tulum,sapka,eldiven 160 tl. Erkek cocuklarinda zaten kizlar.kadar suslu model pek yok. Ben de hayatta 1000 tl vermem cok gereksiz.Yaptırmayacağım canım ben beğendiklerim çok fahiş fiyatlar, 1 Kere foto çekileceği tulum setine 1000 lira veremem doğrusu ben o para için kaç gün çalışıyorumGerekli başka ihtiyaçlarını alırım onun yerine... Takı yastığı yaptıracağım sadece isimli.
Hayir seker yuklemesi yaptirmadim,zaten ilk gebelikte seker ciktigi icin,su an seker varmis gibi dikkat ediyorum,gunde alti defa parmaktan olcum yaoiyorumYani cok sık doktora gidemedim o dönem gittiğim zamanlarda da normaldi tansiyon. Şeker yuklemesi yaptınız mi bundada?
Erkekler de bu tarz var genelde. Mesela bunun 3 lu takimi 160 tlYaa cok pahaliymis. Benim baktiklarim tulum,sapka,eldiven 160 tl. Erkek cocuklarinda zaten kizlar.kadar suslu model pek yok. Ben de hayatta 1000 tl vermem cok gereksiz.