2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    300
Kızlar selam ,
listede cinsiyeti doldurmadigimiz veya cinsiyeti yazıp ismi belli olan var mi ? Dolduralım artık boşlukları 😊
Benimki boş galiba erkek olacak cinsiyeti biraz hastaneyle uğraşmaktan aklımdan çıkmış canım etiketlemişsin görmedim

Bütçenizi bilmiyorum da gördüğüm en büyük anne yanı beşik bu, 60x120 ölçülerinde. yer cidden darmış, yatagın öbür tarafı olmaz degilmi, orda kapı mı var
Yok canım öbür tarafında dolap var hemen hemen arada 20 cm farkediyor bi de ben böyle ahşap istemiyorum park yatak tarzında daha iyi olur diye düşünüyorum parmaklı sevmiyorum

70 cm genişlikte bi beşik sığmaz mı mesela yatağı çektikten sonra ? 70x110 60x110 falan park yataklar var çünkü eğer 2-3 yaşa kadar kullanıcam diyorsan mecbur o tarz bişey alman lazım diğerlerinde imkansız o yaşa kadar yatması
İşte bulabilir miyim bilmiyorum canım inşalalh bulurum keşke öyle bulsam benim için çok daha iyi olur. Ben de rahat hareket etmiş olurum en azından canım.

İşte bulabilir miyim bilmiyorum canım inşalalh bulurum keşke öyle bulsam benim için çok daha iyi olur. Ben de rahat hareket etmiş olurum en azından canım.
Sen bi yatağı çektir mesafeyi ölç canım ona göre araştır. 60x120 - 60x110 park yatak diye arat google da çıkıyor seçenekler baya, ayak ucunda ne kadar mesafe var ?

Sen bi yatağı çektir mesafeyi ölç canım ona göre araştır. 60x120 - 60x110 park yatak diye arat google da çıkıyor seçenekler baya, ayak ucunda ne kadar mesafe var ?
Genişliği 1 metre derinliği park yatak kadar olsun kademeli olsun istiyorum ilk zamanlar yukarıda dursun hareketleri çoğaldıkça aşağıda kalsın istiyorum. Çok şey istiyorum sanki 😁

Benim pelvik ağrım da çok fazla. 2. Trimester için güzel egzersizler buldum squat tarzı. Pelvik için onlara da başlıcam şimdi düzenli her gece 15 er dk yapsam bile faydası olur diye düşünüyorum, zaten sırt egzersizleri oturduğumuz yerden bile yapılıyor. Hem ağrılara iyi gelir hem dediğin gibi belki doğum için de katkısı olur inşallah 🙏
Ay ne guzel... Aynen pelvik kaslarinin guclu olmasi lazim dogum icin... Benim de var o tarz egzersizler . Suanda 22 deyim, 4.5 kg aldim totalde. Insallah bu sekilde biter de 12 ile tamamlarim. Ama istahim cok acildi yaa :) vallahi yemekle ask yasiyorum nasil bir tat almaktir o 😋

Bende beyaz spor aşığıyım ama yağmurda çamurda giyilmiyor maalesef :) topuklu çok nadir gitorum canım özel günlerde normalde de hep düz taban giyorum. Yoksa rahat edemiyorum kesinlikle. Çok hafif topluların da zarar vereceğini sanmıyorum bize. 3/4 cm falansa .
Aynen canim 4 5 cm. Bugun yagmur da var Istanbul da. Kayar miyim diye korktum ama cok rahat ettim. Giyecegim artik :) guvenim geldi...

Günaydın ben giyiyorum ya kurumsal giyim mecburi olduğu için malesef takımın altına başka bişey saçma oluyor, ama kalın topuk tercih ediyorum. İşyerine kadar spor ayakkabıyla geliyorum ofiste değiştiriyorum ayakkabılarımı. Bütün günde oturduğum için çok etkilemiyor beni.
Sizinki zorunlulukmus. Mecbur tabii... Iceride rahat sorun olmaz zaten. Ben merdivenden kayar miyim islakta falan diye endise ettim...

Genişliği 1 metre derinliği park yatak kadar olsun kademeli olsun istiyorum ilk zamanlar yukarıda dursun hareketleri çoğaldıkça aşağıda kalsın istiyorum. Çok şey istiyorum sanki 😁
canım işte taleplerin park yatağı işaret ediyor önemli olan ölçüyü ayarlaman :KK70: 60 cm var ama sığdırırsın bence

Aynen canim 4 5 cm. Bugun yagmur da var Istanbul da. Kayar miyim diye korktum ama cok rahat ettim. Giyecegim artik :) guvenim geldi...
Kalın topuklarda kolay kolay kaymazsın ama topuğu eşelenmiş ya da ince topuklar gitme sakın yoksa diğerleri sıkıntı olmaz cnm

Ay ne guzel... Aynen pelvik kaslarinin guclu olmasi lazim dogum icin... Benim de var o tarz egzersizler . Suanda 22 deyim, 4.5 kg aldim totalde. Insallah bu sekilde biter de 12 ile tamamlarim. Ama istahim cok acildi yaa :) vallahi yemekle ask yasiyorum nasil bir tat almaktir o 😋
öyleymiş geç bile kaldım keşke daha erken başlasaydım ağrılar başlayınca aklım başıma geldi :KK70: gayet iyi gidiyorsun bence canım kg olarak, inşallah hedefin tutar :) Bebekler büyüdü vücut daha fazla kaloriye ihtiyaç duyuyor, bence iştah açılması ona bağlı :KK70: Benim canım bugün enteresan bişey istedi mesela olsa 1 ekmek yerdim :KK70:

öyleymiş geç bile kaldım keşke daha erken başlasaydım ağrılar başlayınca aklım başıma geldi :KK70: gayet iyi gidiyorsun bence canım kg olarak, inşallah hedefin tutar :) Bebekler büyüdü vücut daha fazla kaloriye ihtiyaç duyuyor, bence iştah açılması ona bağlı :KK70: Benim canım bugün enteresan bişey istedi mesela olsa 1 ekmek yerdim :KK70:
No bread 🍞❌ :KK70: ( Ben de ben de😂😂)

X