2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    300
Normal doguma etkisi de eminim cok ama cok fazla ... Ben once Allah in yardimi sonra platesin diyorum ilkinin kolay olmasina :KK70:
Benim pelvik ağrım da çok fazla. 2. Trimester için güzel egzersizler buldum squat tarzı. Pelvik için onlara da başlıcam şimdi düzenli her gece 15 er dk yapsam bile faydası olur diye düşünüyorum, zaten sırt egzersizleri oturduğumuz yerden bile yapılıyor. Hem ağrılara iyi gelir hem dediğin gibi belki doğum için de katkısı olur inşallah 🙏

Kizlar gunaydin, siz topuklu giyiyor musunuz? 4-5cm lik giydim bugun ama tedirgin oldum. Soguk gelince beyaz sporlara veda etmek zorunda kaldim :KK43:
Günaydın ben giyiyorum ya kurumsal giyim mecburi olduğu için malesef takımın altına başka bişey saçma oluyor, ama kalın topuk tercih ediyorum. İşyerine kadar spor ayakkabıyla geliyorum ofiste değiştiriyorum ayakkabılarımı. Bütün günde oturduğum için çok etkilemiyor beni.

Leedong Leedong mesajı gördüm geriye dönemedim çok sevindim iyi haberler almanıza🌸
Kızlar selam ,
listede cinsiyeti doldurmadigimiz veya cinsiyeti yazıp ismi belli olan var mi ? Dolduralım artık boşlukları 😊
Ben de Neva'da karar kıldım ☺️ Oğlum ısrarla Ela dese de ikna edeceğim sanırım😬
Ben de bot giyiyorum mecbur kalın topuk 4 cm kadar bi sıkıntı yaşamadım masa başıyım zaten ayakta durduğum maksimum süre 1 saattir gün içinde
Kalın topuksa 4 5 cm sıkıntı yaratmaz bence çok giydim hamileyken
Kızlar günaydın sabah sabah lohusa pijaması aldım atayım size de hepsiburadada baya bir indirime girmiş bakın
Hayırlı olsun güle güle kullanın 🌸
LCW'de de baya indirime giriyor modellerini beğenmiştim ama ince deniyor henüz almayanlar bakabilir.
Pentinin balensiz sütyenlerini de çok beğendim kızlar. Doğumdan sonra balenliler beni çok rahatsız etmişti. Emzirme atleti yerine balensiz sütyenlerden alacağım indirimlerde.

Bende bundan alacaktım, vazgeçtim. O kadar dar ve küçük ki 1 yaş üstü kullanılması zor. Hatta 1 yaşta bile yeterince alanı olmayacak gibi.
Hadi ya gerçekten mi 🥹🥹bende böyle istiyordum en azından 2,5/3 yaşına kadar idare etsin istiyorum beni. Diyorum ya alanım geniş değil çünkü ölçüsünü biz alamıyor muyuz hepsi strandart mı oluyor yoksa?

Kizlar gunaydin, siz topuklu giyiyor musunuz? 4-5cm lik giydim bugun ama tedirgin oldum. Soguk gelince beyaz sporlara veda etmek zorunda kaldim :KK43:
Bende beyaz spor aşığıyım ama yağmurda çamurda giyilmiyor maalesef :) topuklu çok nadir gitorum canım özel günlerde normalde de hep düz taban giyorum. Yoksa rahat edemiyorum kesinlikle. Çok hafif topluların da zarar vereceğini sanmıyorum bize. 3/4 cm falansa .

Leedong Leedong mesajı gördüm geriye dönemedim çok sevindim iyi haberler almanıza🌸

Ben de Neva'da karar kıldım ☺️ Oğlum ısrarla Ela dese de ikna edeceğim sanırım😬

Kalın topuksa 4 5 cm sıkıntı yaratmaz bence çok giydim hamileyken

Hayırlı olsun güle güle kullanın 🌸
LCW'de de baya indirime giriyor modellerini beğenmiştim ama ince deniyor henüz almayanlar bakabilir.
Pentinin balensiz sütyenlerini de çok beğendim kızlar. Doğumdan sonra balenliler beni çok rahatsız etmişti. Emzirme atleti yerine balensiz sütyenlerden alacağım indirimlerde.
Ben hamilelikle birlikte göğüslerim büyüdüğünden beri lcw den aldıgım balensiz sütyenlerden kullanıyorum, bunlar da cok rahat, zaten dogumdan sonra da bir süre balensiz kullanmak lazım, hem süt akışını engellemesin diye hem de gercekten rahatsız ediyor.
Neva da güzel isim, hem anlamı güzel hem söylenişi rahat :)

Bu çok dar bi beşik asla parasına değmez bebek dönmeye başlayınca bunda rahat uyuyamaz bunun yerine park beşik al geç hem ekonomik hem dediğin gibi uzun süre kullanırsın bence
Park yatak sığmıyor işte canım yatak odam dar yatak yanındaki komidinleri kaldıracağım orada böyle bişey lazım sonra ablasıyla aynı odada kalacak. Park yatak sığdırsam hiç düşünmeden alırdım onlar da çok geniş maalesef ya da öyle bişey alırım yine ama biraz daha küçük olması gerekiyor park yatağın bile 😏

Evet biraz pahalı ama aynı modellere benzeyenleri göremedim örnekleri denk gelirse paylaşır mısınız benimle?
Çok çeşit var aslında model model karşıma çıkanları atayım canım fikir olsun 🌸

Eklentiler

• IMG_20221117_124756.jpg
    IMG_20221117_124756.jpg
    73,2 KB · Görüntüleme: 46
  • IMG_20221117_124726.jpg
    IMG_20221117_124726.jpg
    73 KB · Görüntüleme: 39
Park yatak sığmıyor işte canım yatak odam dar yatak yanındaki komidinleri kaldıracağım orada böyle bişey lazım sonra ablasıyla aynı odada kalacak. Park yatak sığdırsam hiç düşünmeden alırdım onlar da çok geniş maalesef ya da öyle bişey alırım yine ama biraz daha küçük olması gerekiyor park yatağın bile 😏
ölçün ne peki ?

Kızlar günaydın sabah sabah lohusa pijaması aldım atayım size de hepsiburadada baya bir indirime girmiş bakın
Çok güzelmiş canım güle gülü kullan 🙏💐ben de böyle bişey alacağım kesinlikle kısa kollu olsun diyorum. Kardeşim de Aralıkta doğum yaptı o soğuğa rağmen sıcaktan ağlıyordu hep kız.

Büyük ihtimalle Ege olacak oğlumun adı

Ölçüleri nedir acaba canım? Birde yerinde görüp al istersen
Evet yerinde görmem lazım genişliği 100 cm olması lazım olmadı 110/120 cnm onuda 2 taraftaki komidini kaldırıp yatağı biraz diğer tarafa kaydırıp beşik koyacağım alanı açmam gerekecek. Sıkış sıkış olacak ama napıyım

Bunları 2,2/3 yaşa kadar kullanmam ki canım. Çok çok küçükler herhalde.
Benim aslında en azla 100 cm olması lazım genişliği
Doğrudur canım o kadar kullanman için park yataklar iyi oluyor ama yerim yok demiştin o kadar inşallah güzel birşey bulursun 🌸

Benim de bugün kontrolum vardı, sabahtan beri yüzümde bir gülümseme okadar iyi geldi ki onu görmek :)
doktorum 4 hafta sonrasına cagırdı. plasentam da normal konumda ve cok şükür herşey yolunda oldugu icin artık kendini kısıtlamana gerek yok normal hayatına dönebilirsin dedi, ne kadar mümkünse :KK70: karnım okadar ağırlaştı ki daha şimdiden, gece yatakta dönerken eşim korktum dedi :KK70:
doktorum bitki çaylarından adaçayı hariç diğerlerini tüketebilirsin, kahve de günde bir tane icebilirsin dedi ama ben ne olur ne olmaz diye kahveyi haftada birle sınırlıyorum.
bir sonraki kontrolde muhtemelen başı aşağı dönmüş olacak, hareket kabiliyeti de bu kadar fazla olmayacak yeri daralacagı icin ama tekmeler güçlenecek, artık bundan sonra büyüme zamanı :)

Eklentiler

• 20221117_124607.jpg
    20221117_124607.jpg
    42,8 KB · Görüntüleme: 97
ölçün ne peki ?
Çektim canım fotoyu bak istersen alanıma küçücük ki buraya sepet bile sığmaz az bişi kaydıracağım o komidini kaldırıp iki yerdekinide diper tarafta hemen hemen böyle. Ama 15 /20 daha geniştir. Sonrasında zaten gardrop var.

Eklentiler

• 882F5363-1E61-49EF-BC6C-CA4F15B3A39C.jpeg
    882F5363-1E61-49EF-BC6C-CA4F15B3A39C.jpeg
    86,7 KB · Görüntüleme: 100
Benim de bugün kontrolum vardı, sabahtan beri yüzümde bir gülümseme okadar iyi geldi ki onu görmek :)
doktorum 4 hafta sonrasına cagırdı. plasentam da normal konumda ve cok şükür herşey yolunda oldugu icin artık kendini kısıtlamana gerek yok normal hayatına dönebilirsin dedi, ne kadar mümkünse :KK70: karnım okadar ağırlaştı ki daha şimdiden, gece yatakta dönerken eşim korktum dedi :KK70:
doktorum bitki çaylarından adaçayı hariç diğerlerini tüketebilirsin, kahve de günde bir tane icebilirsin dedi ama ben ne olur ne olmaz diye kahveyi haftada birle sınırlıyorum.
bir sonraki kontrolde muhtemelen başı aşağı dönmüş olacak, hareket kabiliyeti de bu kadar fazla olmayacak yeri daralacagı icin ama tekmeler güçlenecek, artık bundan sonra büyüme zamanı :)
Ya masallah sana yanakları ısırmak serbest mi🫠

X