- 28 Eylül 2009
- 3.546
- 5.590
- 41
tabiki teyzesi ah bir doğsunlar da mis kokularını içimize çekelimYa masallah sana yanakları ısırmak serbest mi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
tabiki teyzesi ah bir doğsunlar da mis kokularını içimize çekelimYa masallah sana yanakları ısırmak serbest mi
Bütçenizi bilmiyorum da gördüğüm en büyük anne yanı beşik bu, 60x120 ölçülerinde. yer cidden darmış, yatagın öbür tarafı olmaz degilmi, orda kapı mı varÇektim canım fotoyu bak istersen alanıma küçücük ki buraya sepet bile sığmaz az bişi kaydıracağım o komidini kaldırıp iki yerdekinide diper tarafta hemen hemen böyle. Ama 15 /20 daha geniştir. Sonrasında zaten gardrop var.
70 cm genişlikte bi beşik sığmaz mı mesela yatağı çektikten sonra ? 70x110 60x110 falan park yataklar var çünkü eğer 2-3 yaşa kadar kullanıcam diyorsan mecbur o tarz bişey alman lazım diğerlerinde imkansız o yaşa kadar yatmasıÇektim canım fotoyu bak istersen alanıma küçücük ki buraya sepet bile sığmaz az bişi kaydıracağım o komidini kaldırıp iki yerdekinide diper tarafta hemen hemen böyle. Ama 15 /20 daha geniştir. Sonrasında zaten gardrop var.
ben de onu diyecektim yatağı peteğe yaklaştırıp iki komidini üst üste koyarsan kapı tarafından daha çok yer kazanamaz mısın ? LeedongBütçenizi bilmiyorum da gördüğüm en büyük anne yanı beşik bu, 60x120 ölçülerinde. yer cidden darmış, yatagın öbür tarafı olmaz degilmi, orda kapı mı var
Babycom Anne Yanı Naturel Tekerlekli 60*120 Ahşap Beşik + Sarı Biyeli Uyku Seti Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Babycom Anne Yanı Naturel Tekerlekli 60*120 Ahşap Beşik + Sarı Biyeli Uyku Seti yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
maşallah ne çok büyüdüler Ben de cumartesi gidicem çok heyecanlıyımBenim de bugün kontrolum vardı, sabahtan beri yüzümde bir gülümseme okadar iyi geldi ki onu görmek :)
doktorum 4 hafta sonrasına cagırdı. plasentam da normal konumda ve cok şükür herşey yolunda oldugu icin artık kendini kısıtlamana gerek yok normal hayatına dönebilirsin dedi, ne kadar mümkünse karnım okadar ağırlaştı ki daha şimdiden, gece yatakta dönerken eşim korktum dedi
doktorum bitki çaylarından adaçayı hariç diğerlerini tüketebilirsin, kahve de günde bir tane icebilirsin dedi ama ben ne olur ne olmaz diye kahveyi haftada birle sınırlıyorum.
bir sonraki kontrolde muhtemelen başı aşağı dönmüş olacak, hareket kabiliyeti de bu kadar fazla olmayacak yeri daralacagı icin ama tekmeler güçlenecek, artık bundan sonra büyüme zamanı :)
Aynen öyle durmaz gibi geliyor bana. 7-8 aylıkken tutunup ayaga kalkmaya baslıyorlar. park yatakta olunca orta kattan alt kata geçiriyorsun tehlike kalmıyor. 70X110 du bizdeki yanlıs hatırlamıyorsam, 3 yaşa yakındı normal yataga gecirdik, bir süre sonra onun da üzerinden tırmanıp çıkıyor70 cm genişlikte bi beşik sığmaz mı mesela yatağı çektikten sonra ? 70x110 60x110 falan park yataklar var çünkü eğer 2-3 yaşa kadar kullanıcam diyorsan mecbur o tarz bişey alman lazım diğerlerinde imkansız o yaşa kadar yatması
Maşallah canım bundan sonda hep böyle güzel ilerler inşallahBenim de bugün kontrolum vardı, sabahtan beri yüzümde bir gülümseme okadar iyi geldi ki onu görmek :)
doktorum 4 hafta sonrasına cagırdı. plasentam da normal konumda ve cok şükür herşey yolunda oldugu icin artık kendini kısıtlamana gerek yok normal hayatına dönebilirsin dedi, ne kadar mümkünse karnım okadar ağırlaştı ki daha şimdiden, gece yatakta dönerken eşim korktum dedi
doktorum bitki çaylarından adaçayı hariç diğerlerini tüketebilirsin, kahve de günde bir tane icebilirsin dedi ama ben ne olur ne olmaz diye kahveyi haftada birle sınırlıyorum.
bir sonraki kontrolde muhtemelen başı aşağı dönmüş olacak, hareket kabiliyeti de bu kadar fazla olmayacak yeri daralacagı icin ama tekmeler güçlenecek, artık bundan sonra büyüme zamanı :)
Tamam canımTrendyolda aynı ürün 500 küsür sen de bir bak değerlendir canım benim.
Ben de anlamını çok beğendim zaten LCW de olduğunu bilmiyordum oraya da bakacağım hemenBen hamilelikle birlikte göğüslerim büyüdüğünden beri lcw den aldıgım balensiz sütyenlerden kullanıyorum, bunlar da cok rahat, zaten dogumdan sonra da bir süre balensiz kullanmak lazım, hem süt akışını engellemesin diye hem de gercekten rahatsız ediyor.
Neva da güzel isim, hem anlamı güzel hem söylenişi rahat :)
Amin inşallah hepimizin güzel ilerler canımMaşallah canım bundan sonda hep böyle güzel ilerler inşallah
Canım tam sınırda olduğu için takip edelim demişlerdir, korkulacak bişey olduğunu sanmıyorum takip etmek güzel. Dün gece ne yemiştin? Dün yediğinle alakalı da yüksek çıkmış olabilir açlık bi dahaki kan verişinden önceki gün beslenmene dikkat edip öyle verEki Görüntüle 3162721
Kızlar selam pazartesi şeker yüklemesi yaptırdım. İçexekten sonra içtiğim 2 kan değerlerine normal dedi doktorum. Ama ilk parmağımdan alınan kan değerinin 90 olmaso gerekiyomul en fazla 94çıktı benim. Haftada bi kere sağlık ocağında kan verdi parmağomdan açlık kan şekeri için. Bilgisi olan var mı bu sıkıntı bi durum mu? Doktorum sadece beslenmene dikkat et takip edelim dedi
Önceki gün biraz tatlılı bişeyler yemiştim doğru diyosun arkadaşım salı günü sağlık ocağında bidaha baktiriyim dediğin gibi yapıp teşekkür ederim canımsınCanım tam sınırda olduğu için takip edelim demişlerdir, korkulacak bişey olduğunu sanmıyorum takip etmek güzel. Dün gece ne yemiştin? Dün yediğinle alakalı da yüksek çıkmış olabilir açlık bi dahaki kan verişinden önceki gün beslenmene dikkat edip öyle ver
Benim annem geçen unutup gece kalkıp nutella yemiş, sabahta kan verdi açlık şekeri fırlamış çıktı sonra tekrar aldılar 2 gün sonra normal çıktıÖnceki gün biraz tatlılı bişeyler yemiştim doğru diyosun arkadaşım salı günü sağlık ocağında bidaha baktiriyim dediğin gibi yapıp teşekkür ederim canımsın
Ya çok içimi rahatlattın evet bende puding yemiştimBenim annem geçen unutup gece kalkıp nutella yemiş, sabahta kan verdi açlık şekeri fırlamış çıktı sonra tekrar aldılar 2 gün sonra normal çıktı
Anneye bak sen gece gece nutella aşki deprsemisBenim annem geçen unutup gece kalkıp nutella yemiş, sabahta kan verdi açlık şekeri fırlamış çıktı sonra tekrar aldılar 2 gün sonra normal çıktı
Canim normalde sabah ölcum yapilacaksa aksam 8 den sonra yememek lazim ondan sabahina gercekten fark oluyor. Hemsire bana oyle soylemistiYa çok içimi rahatlattın evet bende puding yemiştim
Ay ben bide gece çok ackıp ekmeğin arasına bişeyler koyup yemiştim 12 gibi kızlar içimi çok rahatlattınız yaCanim normalde sabah ölcum yapilacaksa aksam 8 den sonra yememek lazim ondan sabahina gercekten fark oluyor. Hemsire bana oyle soylemis
Canim normalde sabah ölcum yapilacaksa aksam 8 den sonra yememek lazim ondan sabahina gercekten fark oluyor. Hemsire bana oyle soylemisti
Sorma kadın uyuyarak falan gofret, nutella yiyorAnneye bak sen gece gece nutella aşki deprsemis
Senin iyi bile çıkmış o zamanAy ben bide gece çok ackıp ekmeğin arasına bişeyler koyup yemiştim 12 gibi kızlar içimi çok rahatlattınız ya