- 5 Mart 2013
- 23.528
- 44.637
Çok geçmiş olsun canım, tam hastalık havaları zaten dikkat et herkes dökülüyor. Bu arada covid vakaları da çok artmaya başladı yine dikkat edin kızlar.Merhaba canım
Ben de biraz hastayım bu ara kızım kardeşleriyle yatmak istediği için geceleri yanımıza geliyor ve onlara sarılcam diye ustumuzu aciyor surekli sonunda sifayi kaptim bende 4 gundur burnum komple tıkalı bu sebeple geniz akintim var balgam başladı 2 gündür göğsümde ağrı da oluşuyor sabah şeker yüklemesi için doktorumun hastanesine gitcem asistanına yazmayı düşünüyorum bir boşlukta bana baksın sanirim antibiyotiğe ihtiyacım olacak çünkü tüm yöntemleri deniyorum ilerliyor ama gerilemiyor meret haftaya randevumuz var ama o zamani bekleyebilecek gibi degilim
Sen nasılsın? İyisindir umarım tüm hamilelerimiz iyi olsun inşallah
Hazırlıkların nasıl gidiyor? Sen internetten alışverişlerini yapıyordun nasıl kasım indirimlerinde cidden indirim var mı? Ben bazı şeyler aldım ama ihtiyaç ürünleri indirimliydiler de ama genelde bebekler icin cok ciddi bir seyler bulamadim ama surekli bakamadim da sen bulabildin mi?
İyiyim çok şükür canım, detaylıyı atlattık bir sorun çıkmadı şükür. Evet çoğu şeyi internetten aldım, alıyorum ama öyle aman aman harika indirim diyeceğim pek bir şey görmedim açıkçası. Bence hepsiburadada daha güzel indirimler oldu. Trendyol biraz hikayeden indirimler yapıyor. Bebekler için daha çok araç gereç ürünlerde indirimler vardı, bebek arabası, puset,mama sandalyesi,bakım çantası,biberon,sağma makineleri o tarz ürünler. Ebebeğin uygulamasına da bak mutlaka onda da güzel indirimler oluyor marka bazında.