Günaydın kızlar
@lavenderbrown nasılsın canım? Oldu mu serklaj işlemi?
Q qizemli seni de merak ettim nerelerdesin, nasılsın?
@Sunrseee senin de sesin çıkmadı uzun süredir
Rheaa naptınız hastalık işlerini toparlayabildiniz mi?
@ikizlerkadini96 ilaçlara başlayabilmene çok sevindim canım, umarım çok daha iyi hissedersin
Şimdi nasılsın, keyfin nasıl?
Merhaba canım
Ben de biraz hastayım bu ara kızım kardeşleriyle yatmak istediği için geceleri yanımıza geliyor ve onlara sarılcam diye ustumuzu aciyor surekli sonunda sifayi kaptim bende
4 gundur burnum komple tıkalı bu sebeple geniz akintim var balgam başladı 2 gündür göğsümde ağrı da oluşuyor
sabah şeker yüklemesi için doktorumun hastanesine gitcem asistanına yazmayı düşünüyorum bir boşlukta bana baksın sanirim antibiyotiğe ihtiyacım olacak çünkü tüm yöntemleri deniyorum ilerliyor ama gerilemiyor meret
haftaya randevumuz var ama o zamani bekleyebilecek gibi degilim
Sen nasılsın? İyisindir umarım
tüm hamilelerimiz iyi olsun inşallah
Hazırlıkların nasıl gidiyor? Sen internetten alışverişlerini yapıyordun nasıl kasım indirimlerinde cidden indirim var mı? Ben bazı şeyler aldım ama ihtiyaç ürünleri indirimliydiler de
ama genelde bebekler icin cok ciddi bir seyler bulamadim ama surekli bakamadim da sen bulabildin mi?
Kızlar benim bebis kıpır kıpır ya masallah bir dk durmuyor bu çocuk ne zaman uyuyacak da büyüyecek az dur kizim diyorum yok dört beş gündür çok net hissediyorum bu arada
Benimkiler de beni her gece 5te uyandiriyorlar ancak 6 buçukta geri uyuyabiliyorum hareketleri bitince
bir taneyken çok tatlıydı bu his ama üçü birden yapınca felaket
diğer etiketleyemediğim arkadaşlar kusuruma bakmasın , hepinize teşekkür ederim. serklajı oldum dün akşam , halen hastanedeyim duruma göre akşama çıkış ya da bu akşam da yatış bakılacak artık ama ben kalmak istiyorum hastanede. niyetim kimseyi korkutmak değil ama serklaj üzerine ben sancı sorunu yaşadım. yoğun şekilde sancı önleyici verdiler. şimdi hala biraz ağrım var uzanıyorum. benim normal sandığım sancı kramplar baya sancıymış ben anlamamışım. dikkatinizi çeken bi sancı durumu yaşarsanız ( çok şiddetli ve 1dk kadar süren acıyla) muhakkak doktorunuza danışın kızlar.
halen dualarınıza ihtiyacım var
Allaha emanet olun.
Kuzum öncelikle geçmiş olsun
ben bu işlemi olman gerektiğini bilmiyordum
bana da her an diyebilirler çünkü üçüz gebe gruplarına bakıyorum çok az kişi olmamış bende ağırlamaya başladım hep aklım bu durumda inşallah gerekmez diye
kızım olmasa olurum hastanede de yatarım hiç problem değil ama
kızım zaten bu ara belli etmese de çok kafasına takıyor beni ben anlıyorum agrım falan olunca okula gitmek istemiyor çok hastayım bu gece anneannesine gitti yatmaya onu bile istemedi ben hastaneye gidersem çok zorluk çıkarır gibi geliyor
Senin durumunu okuyunca kendim olmuş gibi hissettim kusura bakma uzattım galiba biraz
ama endişelenme kuzum ben bakıyorum bu işlem gebelere nereden baksan 10 ile 14 haftaya yakın zaman kazandırıyor ki biz çoğul gebeler için 32 36 hafta arası doğum hiç fena değil bakma inşallah sen de bu işlem sayesinde 35 36 haftan dolana kadar tutabilirsin kuzularını içeride
Benim belimde daha çok agrım var bel ve sırt bölgesinde ama geçen en alttaki bebek oynarken baya doğum sancisina benzer ağrı yaptı bende şüphelendim doktoruma sorcam bakalım ne diyecek
Sen şimdi bol bol dinlen kendine gel su 1- 2 haftayı atlatınca herşey güzel olacak ben öyle hissediyorum ve dua ediyorum senin için