- 20 Aralık 2021
- 3.478
- 4.298
- 26
Eşim benden daha iyi hesaplıyor valla onlar bizden daha meraklıOff benimde sürekli kafalm karışık haftalık hesap daha güzel Eşim çok aceleci her gün soruyor 5. Ay bittimi diye yeterrrrr dedim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Eşim benden daha iyi hesaplıyor valla onlar bizden daha meraklıOff benimde sürekli kafalm karışık haftalık hesap daha güzel Eşim çok aceleci her gün soruyor 5. Ay bittimi diye yeterrrrr dedim
Ayy benim oğluşum da bu ara coşuyor sağlı sollu tekmeliyor artık ayakta da tekmelerini hissediyorum ve çok güzel Bi duyguKızlar benim bebis kıpır kıpır ya masallah bir dk durmuyor bu çocuk ne zaman uyuyacak da büyüyecek az dur kizim diyorum yok dört beş gündür çok net hissediyorum bu arada
Canım geçicek inşallah bugünlerde dualarımız seninle iyi olucaksın inşallahdiğer etiketleyemediğim arkadaşlar kusuruma bakmasın , hepinize teşekkür ederim. serklajı oldum dün akşam , halen hastanedeyim duruma göre akşama çıkış ya da bu akşam da yatış bakılacak artık ama ben kalmak istiyorum hastanede. niyetim kimseyi korkutmak değil ama serklaj üzerine ben sancı sorunu yaşadım. yoğun şekilde sancı önleyici verdiler. şimdi hala biraz ağrım var uzanıyorum. benim normal sandığım sancı kramplar baya sancıymış ben anlamamışım. dikkatinizi çeken bi sancı durumu yaşarsanız ( çok şiddetli ve 1dk kadar süren acıyla) muhakkak doktorunuza danışın kızlar.
halen dualarınıza ihtiyacım var Allaha emanet olun.
Bence gayet mantıklı, sonuçta insanın kullanıp kullanmayacağı markalar vardir.Ben bebişe alacağım her şeyi istediğim marka ve rengine kadar yazdığım bir liste yaptım, aslında kendim için yapmıştım ama şimdi arkdaşlar aileler soruyor ne allalım diye, o listeyi birşeyler almak isteyenlere atmak ayıp mı olur sizce?
Bana da sürekli kaç aylık diyolar, ay hesabı yapmıyorum ben diyorumBana da kaç aylıksın diyorlar 23 hafta diyorum kaç ay oluyor diyorlar, içimden ya sabır ya selamet diyorum
Evet ya mantığım almıyor benim de.ben ay olarak hesaplamıyorum valla ay olarak hesaplayınca hamilelik 9 ay değil 10 ay oluyor şuan 20+5 teyim mesela 5 aylık deyince iyi 4 ay kaldı doğuma diyorlar. Ama daha 5 ay var
Çok geçmiş olsun canım, geçecek az kaldı inşallahdiğer etiketleyemediğim arkadaşlar kusuruma bakmasın , hepinize teşekkür ederim. serklajı oldum dün akşam , halen hastanedeyim duruma göre akşama çıkış ya da bu akşam da yatış bakılacak artık ama ben kalmak istiyorum hastanede. niyetim kimseyi korkutmak değil ama serklaj üzerine ben sancı sorunu yaşadım. yoğun şekilde sancı önleyici verdiler. şimdi hala biraz ağrım var uzanıyorum. benim normal sandığım sancı kramplar baya sancıymış ben anlamamışım. dikkatinizi çeken bi sancı durumu yaşarsanız ( çok şiddetli ve 1dk kadar süren acıyla) muhakkak doktorunuza danışın kızlar.
halen dualarınıza ihtiyacım var Allaha emanet olun.
aynen çok şükür canım.Canım benimde sat 1 haziran aynıyız o zaman 5 bitti çok şükür vay be şaka gibi geliyor bazen ya
Evet dahada heyecanlı olucak o zamanlar canım inşallah sağlıkla sıhhatle gelelim son günlereaynen çok şükür canım.
valla ben de inanamıyorum :) son zamanlar daha da heyecanlı olacagız, günleri sayacagız :)
Bazı aylar 5 hafta bazı aylar 4 hafta hatta bazen 3 bile olabiliyor. Ay hesabınızı şöyle yapın; benim sat 16 Haziran benim ay dönümlerim 16dan 16 ya oluyor o yüzden :) şuan 20+6yım soranlara 5 ayım bir hafta sonra doluyor diyorum.ben ay olarak hesaplamıyorum valla ay olarak hesaplayınca hamilelik 9 ay değil 10 ay oluyor şuan 20+5 teyim mesela 5 aylık deyince iyi 4 ay kaldı doğuma diyorlar. Ama daha 5 ay var
Kızlar ilk bebeğimde krem kullanmama rağmen benimde göğsüm mahvolmuştu sonra doktorum karbonatlı su dedi onu yaptım hem çocuk pamukçuk olmuyor hemde göğüs ucunu yumuşatıp iyileştiriyor. Karbonata az su döküyorsun öyle pütürlü kalıyor eritmeden hem emzirmeden sonra göğüs ucuna sürülüyor silmeye de gerek yokmuşCanım teramisin krem bebeğin ağzına girmeye uygun bi krem değil , göğüs kremleri doğal içerikli oluyor. Ne kadar yıkasan da kalıntı kalabilir cilt emiyor neticede ve Teramisin bildiğimiz kortizonlu bir krem, eğer sonrasında emzireceksem ben o riski almazdım. He göğsün parçalanmıştır artık emziremiyorsundur o zaman kullanırsın mecbur bu tarz kremleri ama onun haricinde biraz sıkıntı gibi. Hele poşet kapamak nedir Bu arada kantaron, hindistan cevizi yağı vb. yağların da sürülmesi önerilmiyor bebeğin ağzıyla temas edeceği için sıkıntılıymış aklınızda olsun. Bir de garmastan pomat krem çok beğeniliyor ağır yaralarda iyi geliyormuş onun içeriği emzirmeye uyumlu.
Yok canım bence bazılarını hediye gibi alıp eleyebilirsin. Zaten alıcaklar istediğin şey olsun.
Listede alınacak kangurunun ne renk olması gerektiğini bile yazınca acaba çok mu sipariş olur ayıp mı olur dedim ama ne yapayım ya kötü hediye de çok yazık oluyor değiştirsen de bozuluyorlar ve vakit kaybı , vereyim listeyi o zaman Ben daha yeni başlayacağım bişeyler almaya işte belirli bir haftaya gelsin istedim, korktum yani erken almaya bişeyler ters giderse diye bu arada zamlanıyor tabi ne yazık ki.Yok canım niye ayıp olsun neticede soruyorlar hem onlara kolaylık olur, hem de senin istediğin bir şeyi almış olurlar içlerinden seçerek. Liste işi dünyanın en rahat işi valla ben de hep liste üzerinden gittim. Annemler, kayınvalidem falan sorduğunda hep ordan açıp bakıyorum ne vardı ne yoktu diye :) Çok az eksiğim kaldı benim de hedefim 30 a kadar onları da tamamlayıp hastane çantamı yapmak
ben de daha bir kaç gün önce hissettim, yakındır hissetmen, ben de bi gariplik mi var diyordum yokmuş değişiyor herkesin :)Ben hala hissetmiyorum son kontrolümde sordum doktoruma 24. haftaya kadar hissedemeyebilirsin normal dedi. ama artık bende hissetmek istiyorum
İyi canım şükür sen nasıl oldun? Sorma ya mavi olmuş kütahya porselen reklamı almışlar yakında düzelirKızlar nasılsınız? Nasıl gidiyor güzel haberleriniz var mı? Hasta olanlar iyileşti mi?
Kaç gündür giremiyorum hep aklımdasınız. Bir de bu KK mavi kırmızı rengi mavi renk olmuş sizde de öyle mi:)) kendimi level atlamış gibi hissediyorum
Böyle de güzel ben maviyi çok seviyorum çok beğendim vallaİyi canım şükür sen nasıl oldun? Sorma ya mavi olmuş kütahya porselen reklamı almışlar yakında düzelir
Biz iyiymişizz çok şükür Bugün detaylıdan sonra ilk defa gittim kendi doktoruma her şey yolunda haftasıyla uyumlu dedim mutlu mesut döndüm evime,herkesin iyi haberleri vardır umarımKızlar nasılsınız? Nasıl gidiyor güzel haberleriniz var mı? Hasta olanlar iyileşti mi?
Kaç gündür giremiyorum hep aklımdasınız. Bir de bu KK mavi kırmızı rengi mavi renk olmuş sizde de öyle mi:)) kendimi level atlamış gibi hissediyorum
Okumaaaaa olumsuz şeyleri okuma, araştırma. Her şey yolunda diye kendini kodla, üzerine başkalarının olumsuz durumlarını yapıştırmaBöyle de güzel ben maviyi çok seviyorum çok beğendim valla
Ben de iyiyim bol bol yatıyorum dinleniyorum hep. Kk ya bakmak istemedim bir süre yoksa formları araştırıyorum psikolojim iyice bozuluyor. Herkesi kendimle bir tutuyorum. Neyse ki arındım kötü düşüncelerden :)))
Valla anneme diyorum anne çok az kaldı liste bitiyor, bitmez kızım o liste ömür boyu bitmicek artık diyoBiz iyiymişizz çok şükür Bugün detaylıdan sonra ilk defa gittim kendi doktoruma her şey yolunda haftasıyla uyumlu dedim mutlu mesut döndüm evime,herkesin iyi haberleri vardır umarım
Şimdi de ihtiyaç listesini sonunda yazabildim defterime bakıyorum bakıyorum bakıyorum
Ne kadarda cok şey lazımmış öyle
Sen nasılsın canım dinlen bol bol evet ya benim çok hoşuma gitti mavi olmasıKızlar nasılsınız? Nasıl gidiyor güzel haberleriniz var mı? Hasta olanlar iyileşti mi?
Doğru diyor valla Ama şimdi daha ortada bebek yok ya almak o kadar zor geliyor kiValla anneme diyorum anne çok az kaldı liste bitiyor, bitmez kızım o liste ömür boyu bitmicek artık diyo