2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    300
Kızlar benim bebis kıpır kıpır ya masallah bir dk durmuyor bu çocuk ne zaman uyuyacak da büyüyecek az dur kizim diyorum yok dört beş gündür çok net hissediyorum bu arada 🤣
Ayy benim oğluşum da bu ara coşuyor sağlı sollu tekmeliyor 😂😂 artık ayakta da tekmelerini hissediyorum ve çok güzel Bi duygu ☺️😌🤭

diğer etiketleyemediğim arkadaşlar kusuruma bakmasın , hepinize teşekkür ederim. serklajı oldum dün akşam , halen hastanedeyim duruma göre akşama çıkış ya da bu akşam da yatış bakılacak artık ama ben kalmak istiyorum hastanede. niyetim kimseyi korkutmak değil ama serklaj üzerine ben sancı sorunu yaşadım. yoğun şekilde sancı önleyici verdiler. şimdi hala biraz ağrım var uzanıyorum. benim normal sandığım sancı kramplar baya sancıymış ben anlamamışım. dikkatinizi çeken bi sancı durumu yaşarsanız ( çok şiddetli ve 1dk kadar süren acıyla) muhakkak doktorunuza danışın kızlar.
halen dualarınıza ihtiyacım var 🙏🏼 Allaha emanet olun.
Canım geçicek inşallah bugünlerde dualarımız seninle iyi olucaksın inşallah 🙏🤲🏻

Ben bebişe alacağım her şeyi istediğim marka ve rengine kadar yazdığım bir liste yaptım, aslında kendim için yapmıştım ama şimdi arkdaşlar aileler soruyor ne allalım diye, o listeyi birşeyler almak isteyenlere atmak ayıp mı olur sizce?
Bence gayet mantıklı, sonuçta insanın kullanıp kullanmayacağı markalar vardir.

Bana da kaç aylıksın diyorlar 23 hafta diyorum kaç ay oluyor diyorlar, içimden ya sabır ya selamet diyorum :KK70: :KK70:
Bana da sürekli kaç aylık diyolar, ay hesabı yapmıyorum ben diyorum 🙄
ben ay olarak hesaplamıyorum valla ay olarak hesaplayınca hamilelik 9 ay değil 10 ay oluyor :KK70: şuan 20+5 teyim mesela 5 aylık deyince iyi 4 ay kaldı doğuma diyorlar. Ama daha 5 ay var :KK70:
Evet ya mantığım almıyor benim de.
diğer etiketleyemediğim arkadaşlar kusuruma bakmasın , hepinize teşekkür ederim. serklajı oldum dün akşam , halen hastanedeyim duruma göre akşama çıkış ya da bu akşam da yatış bakılacak artık ama ben kalmak istiyorum hastanede. niyetim kimseyi korkutmak değil ama serklaj üzerine ben sancı sorunu yaşadım. yoğun şekilde sancı önleyici verdiler. şimdi hala biraz ağrım var uzanıyorum. benim normal sandığım sancı kramplar baya sancıymış ben anlamamışım. dikkatinizi çeken bi sancı durumu yaşarsanız ( çok şiddetli ve 1dk kadar süren acıyla) muhakkak doktorunuza danışın kızlar.
halen dualarınıza ihtiyacım var 🙏🏼 Allaha emanet olun.
Çok geçmiş olsun canım, geçecek az kaldı inşallah

ben ay olarak hesaplamıyorum valla ay olarak hesaplayınca hamilelik 9 ay değil 10 ay oluyor :KK70: şuan 20+5 teyim mesela 5 aylık deyince iyi 4 ay kaldı doğuma diyorlar. Ama daha 5 ay var :KK70:
Bazı aylar 5 hafta bazı aylar 4 hafta hatta bazen 3 bile olabiliyor. Ay hesabınızı şöyle yapın; benim sat 16 Haziran benim ay dönümlerim 16dan 16 ya oluyor o yüzden :) şuan 20+6yım soranlara 5 ayım bir hafta sonra doluyor diyorum.

Canım teramisin krem bebeğin ağzına girmeye uygun bi krem değil , göğüs kremleri doğal içerikli oluyor. Ne kadar yıkasan da kalıntı kalabilir cilt emiyor neticede ve Teramisin bildiğimiz kortizonlu bir krem, eğer sonrasında emzireceksem ben o riski almazdım. He göğsün parçalanmıştır artık emziremiyorsundur o zaman kullanırsın mecbur bu tarz kremleri ama onun haricinde biraz sıkıntı gibi. Hele poşet kapamak nedir :olamaz: Bu arada kantaron, hindistan cevizi yağı vb. yağların da sürülmesi önerilmiyor bebeğin ağzıyla temas edeceği için sıkıntılıymış aklınızda olsun. Bir de garmastan pomat krem çok beğeniliyor ağır yaralarda iyi geliyormuş onun içeriği emzirmeye uyumlu.
Kızlar ilk bebeğimde krem kullanmama rağmen benimde göğsüm mahvolmuştu sonra doktorum karbonatlı su dedi onu yaptım hem çocuk pamukçuk olmuyor hemde göğüs ucunu yumuşatıp iyileştiriyor. Karbonata az su döküyorsun öyle pütürlü kalıyor eritmeden hem emzirmeden sonra göğüs ucuna sürülüyor silmeye de gerek yokmuş

Yok canım bence bazılarını hediye gibi alıp eleyebilirsin. Zaten alıcaklar istediğin şey olsun. 😇

Yok canım niye ayıp olsun neticede soruyorlar hem onlara kolaylık olur, hem de senin istediğin bir şeyi almış olurlar içlerinden seçerek. Liste işi dünyanın en rahat işi valla ben de hep liste üzerinden gittim. Annemler, kayınvalidem falan sorduğunda hep ordan açıp bakıyorum ne vardı ne yoktu diye :) Çok az eksiğim kaldı benim de hedefim 30 a kadar onları da tamamlayıp hastane çantamı yapmak :KK33:
Listede alınacak kangurunun ne renk olması gerektiğini bile yazınca acaba çok mu sipariş olur ayıp mı olur dedim ama ne yapayım ya kötü hediye de çok yazık oluyor değiştirsen de bozuluyorlar ve vakit kaybı , vereyim listeyi o zaman :KK70: Ben daha yeni başlayacağım bişeyler almaya işte belirli bir haftaya gelsin istedim, korktum yani erken almaya bişeyler ters giderse diye bu arada zamlanıyor tabi ne yazık ki.

Kızlar nasılsınız? Nasıl gidiyor güzel haberleriniz var mı? Hasta olanlar iyileşti mi?
Kaç gündür giremiyorum hep aklımdasınız. Bir de bu KK mavi kırmızı rengi mavi renk olmuş sizde de öyle mi:)) kendimi level atlamış gibi hissediyorum 😁
İyi canım şükür sen nasıl oldun? Sorma ya mavi olmuş kütahya porselen reklamı almışlar yakında düzelir 😅

İyi canım şükür sen nasıl oldun? Sorma ya mavi olmuş kütahya porselen reklamı almışlar yakında düzelir 😅
Böyle de güzel ben maviyi çok seviyorum çok beğendim valla 😆
Ben de iyiyim bol bol yatıyorum dinleniyorum hep. Kk ya bakmak istemedim bir süre yoksa formları araştırıyorum psikolojim iyice bozuluyor. Herkesi kendimle bir tutuyorum. Neyse ki arındım kötü düşüncelerden :)))

Kızlar nasılsınız? Nasıl gidiyor güzel haberleriniz var mı? Hasta olanlar iyileşti mi?
Kaç gündür giremiyorum hep aklımdasınız. Bir de bu KK mavi kırmızı rengi mavi renk olmuş sizde de öyle mi:)) kendimi level atlamış gibi hissediyorum 😁
Biz iyiymişizz çok şükür😃🐥 Bugün detaylıdan sonra ilk defa gittim kendi doktoruma her şey yolunda haftasıyla uyumlu dedim mutlu mesut döndüm evime,herkesin iyi haberleri vardır umarım🌸
Şimdi de ihtiyaç listesini sonunda yazabildim defterime bakıyorum bakıyorum bakıyorum😃
Ne kadarda cok şey lazımmış öyle:işsiz:😂

Böyle de güzel ben maviyi çok seviyorum çok beğendim valla 😆
Ben de iyiyim bol bol yatıyorum dinleniyorum hep. Kk ya bakmak istemedim bir süre yoksa formları araştırıyorum psikolojim iyice bozuluyor. Herkesi kendimle bir tutuyorum. Neyse ki arındım kötü düşüncelerden :)))
Okumaaaaa ☺️ olumsuz şeyleri okuma, araştırma. Her şey yolunda diye kendini kodla, üzerine başkalarının olumsuz durumlarını yapıştırma 🤩

Biz iyiymişizz çok şükür😃🐥 Bugün detaylıdan sonra ilk defa gittim kendi doktoruma her şey yolunda haftasıyla uyumlu dedim mutlu mesut döndüm evime,herkesin iyi haberleri vardır umarım🌸
Şimdi de ihtiyaç listesini sonunda yazabildim defterime bakıyorum bakıyorum bakıyorum😃
Ne kadarda cok şey lazımmış öyle:işsiz:😂
Valla anneme diyorum anne çok az kaldı liste bitiyor, bitmez kızım o liste ömür boyu bitmicek artık diyo 😅😅😅

Sen nasılsın canım dinlen bol bol 😘 evet ya benim çok hoşuma gitti mavi olması ☺️😄

Valla anneme diyorum anne çok az kaldı liste bitiyor, bitmez kızım o liste ömür boyu bitmicek artık diyo 😅😅😅
Doğru diyor valla😃😃 Ama şimdi daha ortada bebek yok ya almak o kadar zor geliyor ki😃
Ne alacağımı bilmiyorum nasıl alacağımı bilmiyorum ikinciler olursa eğer tecrübeli oluruz ama şimdi çok zor seçmek😞
Hem en iyisi olsun en güzeli olsun diyorsun hem hangisi işine yarayacak hangisini kullanacaksın bilmiyorsun😃

X