Selam canım bebekten bebeğe değişir bence 3 emzik deneyip hiçbiri almayan çok basit bir emzik alan bebekler bile oluyor duyduğum...bence aventin standart bir modelini al, emmezse sonra düşünürsün...ben yle yapmıştım aldı sıkıntı yaşamadık...
Ay ben de ayniyim yaa... Donemiyorum bile, kalcam genital bolgemde agri oluyor. Cok agir hissediyorum kendini. Kizimda hic boyle degildim. Suan 4 bitti ve halimiz buysa aynen 8.aydan sonreyi dusunemiyorum
selam canım nasılsın ? hiç uğrayamıyorum yoğunluktan, deli gibi çalışıyorum malum
bu hafta çok felaket geçti, eve gitmem 7.30uı buluyor oğlan 9da yatıyor ona biraz vakit ayırıyorum sonra da yatana kadar pestilim çıkıyor resmen....kilo durumları ne alemde ? detaylımı da oldum temiz, 21e gidiyoruz artık tartılmıyorum moralim bozulmasın diye ama bildiğin suratım şimdiden poğaça gibi oldu.
ben ilk hamileliğimde çocuğum hiperaktif olduğu halde hiç hissetmiyordum, hatta doğuma kadar böyle gitti...bunu fıldır fıldır hissediyorum, bence her hamilelikte bile farklı oluyor, o nedenle çokta takılmamak lazım yani...şimdikinin bu kadar hareketli olması da beni korkutuyor bir hiperaktif çocuk daha gelirse anne olarak artık huni takarım ben
benim ufaklık emmeyi tam bilmeyerek doğdu 3 günde mahvoldu gögüslerim, ben sonrasında hep dlikon meme ucu ile emzirdim belki 1.5 ay, yoksa dayanılacak gibi değildi...lansinohun kremi vardı o süreçte toparlasın diye de ondan sürüyordum.