2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    300
Çok geçmiş olsun inşallah süreci daha sağlıklı şekilde atlatırsınız. Bol bol dinlenmeniz kalkmamanız lazım artık sanırım. Dualarım sizinle

Kizlar benim de bugun kontrolum vardi her sey yolunda cok sukur. Karin sertlesmesini sordum karnim ara ara sertlesiyor dedim. 16. haftadan sonra karin sertlesmesi normal dedi. 10 dk bir olmadikça tabi. Sertlesince de sakin karnini ovalama dedi. Çok ayakta da durma dedi. Karnini ovalayan varsa bilgi vermek istedim

Ne oluyormuşki ovalayınca ben bazen yemekten sonra sertleşince ovalıyorum

Maşallah canım sağlıkla gelsin yavrucuk. Ben hazırlamadım zaten 1 ay sonra alışveriş yapacağım topluca alacağım her şeyi canım. Çoğu gitti azı kaldı gerçekten de zaman geçmek bilmiyor diyoruz ama neyse ki geçip gidiyor:)

Benim de sertleşiyor kanım değil de kasıklarım da toplanma sertleşme doktor normal dedi ama okşama demedi

Sevındım canım guzel gecmesine aaa oylemiymiş ben ovalıyodum ovalamayım artık bende normal karsılıyorum ya rahatsız etmıyor ve cok arada olmuyor sorun olmayacagını düşünüyorum ben acı vermıyor cunku ve sık olan bir sey değil , doktoruna sordun mu gecen kanama alanı var hala demişlerdi sanki sanada ben gibi , benımde lekelenmem yok 1 haftadır ama geceb hafta cuma az bir kanama alanı var 2 cmx1 cm lik demişti perinatolog ama dert etme bile demişti

Çok sevindim canım şükür Benimde sertleşme oluyor. Çok yorulduğumda ya da kabızlık yaşadığım zamanlarda artıyor hemen dinlenmeye geçiyorum bir süre sonra kayboluyor. Okuduğuma göre bebek geriniyor ya da yer değiştiriyor yazıyor
Amin canım hepimizinki Evet biliyorum senin bu konudaki düşüncelerini okumuştum daha önce Günler güzelceee sağlıkla mutlulukla geçsinde her şey alınır yapılır bir günde bile

Benim ca
gecen hafta persembe kan pihtisi gozukmustu ufak bir kanama alani bu hafta gecmisti canim. Ara ara olup geciyor demek

Merhaba canım

Ben de biraz hastayım bu ara kızım kardeşleriyle yatmak istediği için geceleri yanımıza geliyor ve onlara sarılcam diye ustumuzu aciyor surekli sonunda sifayi kaptim bende 4 gundur burnum komple tıkalı bu sebeple geniz akintim var balgam başladı 2 gündür göğsümde ağrı da oluşuyor sabah şeker yüklemesi için doktorumun hastanesine gitcem asistanına yazmayı düşünüyorum bir boşlukta bana baksın sanirim antibiyotiğe ihtiyacım olacak çünkü tüm yöntemleri deniyorum ilerliyor ama gerilemiyor meret haftaya randevumuz var ama o zamani bekleyebilecek gibi degilim

Sen nasılsın? İyisindir umarım tüm hamilelerimiz iyi olsun inşallah
Hazırlıkların nasıl gidiyor? Sen internetten alışverişlerini yapıyordun nasıl kasım indirimlerinde cidden indirim var mı? Ben bazı şeyler aldım ama ihtiyaç ürünleri indirimliydiler de ama genelde bebekler icin cok ciddi bir seyler bulamadim ama surekli bakamadim da sen bulabildin mi?

Kızlar benim bebis kıpır kıpır ya masallah bir dk durmuyor bu çocuk ne zaman uyuyacak da büyüyecek az dur kizim diyorum yok dört beş gündür çok net hissediyorum bu arada

Benimkiler de beni her gece 5te uyandiriyorlar ancak 6 buçukta geri uyuyabiliyorum hareketleri bitince bir taneyken çok tatlıydı bu his ama üçü birden yapınca felaket

Kuzum öncelikle geçmiş olsun ben bu işlemi olman gerektiğini bilmiyordum bana da her an diyebilirler çünkü üçüz gebe gruplarına bakıyorum çok az kişi olmamış bende ağırlamaya başladım hep aklım bu durumda inşallah gerekmez diye kızım olmasa olurum hastanede de yatarım hiç problem değil ama kızım zaten bu ara belli etmese de çok kafasına takıyor beni ben anlıyorum agrım falan olunca okula gitmek istemiyor çok hastayım bu gece anneannesine gitti yatmaya onu bile istemedi ben hastaneye gidersem çok zorluk çıkarır gibi geliyor

Senin durumunu okuyunca kendim olmuş gibi hissettim kusura bakma uzattım galiba biraz ama endişelenme kuzum ben bakıyorum bu işlem gebelere nereden baksan 10 ile 14 haftaya yakın zaman kazandırıyor ki biz çoğul gebeler için 32 36 hafta arası doğum hiç fena değil bakma inşallah sen de bu işlem sayesinde 35 36 haftan dolana kadar tutabilirsin kuzularını içeride

Benim belimde daha çok agrım var bel ve sırt bölgesinde ama geçen en alttaki bebek oynarken baya doğum sancisina benzer ağrı yaptı bende şüphelendim doktoruma sorcam bakalım ne diyecek

Sen şimdi bol bol dinlen kendine gel su 1- 2 haftayı atlatınca herşey güzel olacak ben öyle hissediyorum ve dua ediyorum senin için

Biz de deneye yanıla öğrenicez canım, güzel telaşlar yine de

o sertleşmeler aslında kasılmaymış, her kasılma sancılı olmak zorunda değilmiş vücut kendini hazırlıyor işte çok müdahale etmemek lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…