Çok geçmiş olsun canım, tam hastalık havaları zaten dikkat et herkes dökülüyor. Bu arada covid vakaları da çok artmaya başladı yine dikkat edin kızlar.Merhaba canım
Ben de biraz hastayım bu ara kızım kardeşleriyle yatmak istediği için geceleri yanımıza geliyor ve onlara sarılcam diye ustumuzu aciyor surekli sonunda sifayi kaptim bende4 gundur burnum komple tıkalı bu sebeple geniz akintim var balgam başladı 2 gündür göğsümde ağrı da oluşuyor sabah şeker yüklemesi için doktorumun hastanesine gitcem asistanına yazmayı düşünüyorum bir boşlukta bana baksın sanirim antibiyotiğe ihtiyacım olacak çünkü tüm yöntemleri deniyorum ilerliyor ama gerilemiyor meret haftaya randevumuz var ama o zamani bekleyebilecek gibi degilim
Sen nasılsın? İyisindir umarımtüm hamilelerimiz iyi olsun inşallah
Hazırlıkların nasıl gidiyor? Sen internetten alışverişlerini yapıyordun nasıl kasım indirimlerinde cidden indirim var mı? Ben bazı şeyler aldım ama ihtiyaç ürünleri indirimliydiler deama genelde bebekler icin cok ciddi bir seyler bulamadim ama surekli bakamadim da sen bulabildin mi?
Günaydın hayırlı olsunGunaydinlar
Kizlar dogum ruyalarinin acilisini yapiyorumsaglikliydi ama minicikti, ya bu neden bu kadar kucuk diyorum ruyamda mental seviyem dusuktu galiba uyandim aa erken dogum dedim
günaydın herkese biz bugün çıkıyoruz inşallah hastaneden. önce ilk 10 gün sonra da 10 haftalık hedeflerimiz var en az inşallahBenimkiler de beni her gece 5te uyandiriyorlar ancak 6 buçukta geri uyuyabiliyorum hareketleri bitincebir taneyken çok tatlıydı bu his ama üçü birden yapınca felaket
Kuzum öncelikle geçmiş olsunben bu işlemi olman gerektiğini bilmiyordum bana da her an diyebilirler çünkü üçüz gebe gruplarına bakıyorum çok az kişi olmamış bende ağırlamaya başladım hep aklım bu durumda inşallah gerekmez diye kızım olmasa olurum hastanede de yatarım hiç problem değil ama kızım zaten bu ara belli etmese de çok kafasına takıyor beni ben anlıyorum agrım falan olunca okula gitmek istemiyor çok hastayım bu gece anneannesine gitti yatmaya onu bile istemedi ben hastaneye gidersem çok zorluk çıkarır gibi geliyor
Senin durumunu okuyunca kendim olmuş gibi hissettim kusura bakma uzattım galiba birazama endişelenme kuzum ben bakıyorum bu işlem gebelere nereden baksan 10 ile 14 haftaya yakın zaman kazandırıyor ki biz çoğul gebeler için 32 36 hafta arası doğum hiç fena değil bakma inşallah sen de bu işlem sayesinde 35 36 haftan dolana kadar tutabilirsin kuzularını içeride
Benim belimde daha çok agrım var bel ve sırt bölgesinde ama geçen en alttaki bebek oynarken baya doğum sancisina benzer ağrı yaptı bende şüphelendim doktoruma sorcam bakalım ne diyecek
Sen şimdi bol bol dinlen kendine gel su 1- 2 haftayı atlatınca herşey güzel olacak ben öyle hissediyorum ve dua ediyorum senin için
Gunaydinn. Ay Allah korusun erken dogum olmasin :)Gunaydinlar
Kizlar dogum ruyalarinin acilisini yapiyorumsaglikliydi ama minicikti, ya bu neden bu kadar kucuk diyorum ruyamda mental seviyem dusuktu galiba uyandim aa erken dogum dedim
Günaydın canım, zor kısmın ilk etabını atlattın inşallah şimdi daha kolay geçecekgünaydın herkese biz bugün çıkıyoruz inşallah hastaneden. önce ilk 10 gün sonra da 10 haftalık hedeflerimiz var en az inşallahşu an için yolunda görünüyor her şey. bundan sonrası hep yatış , enfeksiyondan ve kabızlıktan korunma öncelikli geçecek. detaylı bir ilaç programı yapıldı bakalım artık. her şekilde Allaha emanetiz .
Q qizemli aslında doktorum rutin olarak çoğul gebelere önermiyor ama ben detaylı için doktora gittiğimde açılmam olduğunu öğrendim ve acil şekilde gerçekleşti böyle aynı gün falan. inşallah sende gerek kalmaz. kimseye gerek olmaz hatta
teşekkür ederim dualarınız , destekleriniz için
AminnnnGunaydinn. Ay Allah korusun erken dogum olmasin :)
Ben de gördüm 2 defa :) birinde cok fena altına yapmisti esimden zibin istiyordum bulamiyordu filan telaş olmuştumbirinde de bizim kızın kucağındaydi iri bir bebekti, bizim ailede pek gozlenmeyecek bisey kilolu bebek işte bilinçaltı oyle olsun istiyorum demekki :)
Çok geçmiş olsun canım, tam hastalık havaları zaten dikkat et herkes dökülüyor. Bu arada covid vakaları da çok artmaya başladı yine dikkat edin kızlar.
İyiyim çok şükür canım, detaylıyı atlattık bir sorun çıkmadı şükür. Evet çoğu şeyi internetten aldım, alıyorum ama öyle aman aman harika indirim diyeceğim pek bir şey görmedim açıkçası. Bence hepsiburadada daha güzel indirimler oldu. Trendyol biraz hikayeden indirimler yapıyor.Bebekler için daha çok araç gereç ürünlerde indirimler vardı, bebek arabası, puset,mama sandalyesi,bakım çantası,biberon,sağma makineleri o tarz ürünler. Ebebeğin uygulamasına da bak mutlaka onda da güzel indirimler oluyor marka bazında.
günaydın herkese biz bugün çıkıyoruz inşallah hastaneden. önce ilk 10 gün sonra da 10 haftalık hedeflerimiz var en az inşallahşu an için yolunda görünüyor her şey. bundan sonrası hep yatış , enfeksiyondan ve kabızlıktan korunma öncelikli geçecek. detaylı bir ilaç programı yapıldı bakalım artık. her şekilde Allaha emanetiz .
Q qizemli aslında doktorum rutin olarak çoğul gebelere önermiyor ama ben detaylı için doktora gittiğimde açılmam olduğunu öğrendim ve acil şekilde gerçekleşti böyle aynı gün falan. inşallah sende gerek kalmaz. kimseye gerek olmaz hatta
teşekkür ederim dualarınız , destekleriniz için
Yavaş yavaş toparlıyorum. Ne çok iyiyiz ne çok kötüyüz bakalım
Ay bende yeni güncelleme felan geldi de ankette cinsiyet tercihine göre mavi renk oldu sanmıştımKızlar nasılsınız? Nasıl gidiyor güzel haberleriniz var mı? Hasta olanlar iyileşti mi?
Kaç gündür giremiyorum hep aklımdasınız. Bir de bu KK mavi kırmızı rengi mavi renk olmuş sizde de öyle mi:)) kendimi level atlamış gibi hissediyorum
Philips emziklerde avent ultra airler bebeklerin en rahat tutabildiği emzikmiş canım. Biberon olarakta zaten tek çeşidi var diye biliyorum avent biberonların. Ben emzik olarak ultra air almıştım, biberon da tommee tippee antikolik valfli biberondan alacağım. Lansinohun da beğenisi yüksek.Kızlar emzik , biberon bakiyorum ama tavsiye edebileceğiniz bir model var mi philips için?
Allah kolaylık versin, hastalıklar gitsin bi daha gelmesinYavaş yavaş toparlıyorum. Ne çok iyiyiz ne çok kötüyüz bakalım
Mustela içeriklerini beğenmiyorum ben canım, Türkiyeye ihraç edilenlerin içeriği malesef kötü. Avrupada satılanlar temiz içerikli. Ben şampuan olarak Siveno köpük şampuan, vücut yağı olarak iva natura ya da babydream organik yağ, pişik kremi olarakta bübchen ya da babydream in kremini alacağım. Bunların içeriği temiz ve güvenilir.Kızlar selamlar, herkes iyidir umarım. Malum kasım geldi indirim ayı :) Acaba Mustelanın yeni doğanlar için olan setinden alıp kullanıp memnun kalan tecrübeli anneler var mıdır?
Philips avent ultra air veya bibs marka genelde çok beğeniliyor.Kızlar emzik , biberon bakiyorum ama tavsiye edebileceğiniz bir model var mi philips için?
Kız senin de bilmediğin şey yok he :))) nerden gireceğim ayarlaraForum ayarlarında renk seçenekleri var ordan maviye çevirebiliyorsunuz kızlar
Selam canım bebekten bebeğe değişir bence 3 emzik deneyip hiçbiri almayan çok basit bir emzik alan bebekler bile oluyor duyduğum...bence aventin standart bir modelini al, emmezse sonra düşünürsün...ben yle yapmıştım aldı sıkıntı yaşamadık...Kızlar emzik , biberon bakiyorum ama tavsiye edebileceğiniz bir model var mi philips için?
selam canım nasılsın ? hiç uğrayamıyorum yoğunluktan, deli gibi çalışıyorum malumBenim de bugün 23 hafta bitti 24 e girdim. 2 hafta sonra yani 25 haftalik olunca 6 aylik olucak. Benim sat 1 Haziran olduğu için ayları hesaplamak kolay oluyor ona göre de bakıyorum
Ben de iki haftadır çok yoğun hissetmeye başladım ne zaman uyuyor diye soruyorum ama bu mesajı okuyup geç hisseden annelerin kaygılanmasın hiç istemem
Bence kas yapısı kaslı olmasından ziyade yağ olmaması önemli karında diye düşünüyorum hareketleri hissetme için
Zira karın kaslarım çoktur ama hissediyorum
ben ilk hamileliğimde çocuğum hiperaktif olduğu halde hiç hissetmiyordum, hatta doğuma kadar böyle gitti...bunu fıldır fıldır hissediyorum, bence her hamilelikte bile farklı oluyor, o nedenle çokta takılmamak lazım yani...şimdikinin bu kadar hareketli olması da beni korkutuyor bir hiperaktif çocuk daha gelirse anne olarak artık huni takarım benben bu tezi de çürütüyorumher zaman göbeğim vardı ideal kilomda olsam bile. 21 haftalıktan itibaren her gün ve güçlü hissetmeye basladım, bu da bebişin 400 gr olmasından sonraki dönem. bebiş büyüdükçe daha çok hissedeceğiz. ben de cok yazmak istemiyorum diğer arkadaslar endişelenmesin diye, sanırım 24 e kadar hissetmemek ya da düzenli hissetmemek normal.
benim ufaklık emmeyi tam bilmeyerek doğdu 3 günde mahvoldu gögüslerim, ben sonrasında hep dlikon meme ucu ile emzirdim belki 1.5 ay, yoksa dayanılacak gibi değildi...lansinohun kremi vardı o süreçte toparlasın diye de ondan sürüyordum.Kızlar ilk bebeğimde krem kullanmama rağmen benimde göğsüm mahvolmuştu sonra doktorum karbonatlı su dedi onu yaptım hem çocuk pamukçuk olmuyor hemde göğüs ucunu yumuşatıp iyileştiriyor. Karbonata az su döküyorsun öyle pütürlü kalıyor eritmeden hem emzirmeden sonra göğüs ucuna sürülüyor silmeye de gerek yokmuş
Olsun yine de mantıklı düşünmüşsün cinsiyete göre renk versinler bence bu da onlara ışık olsun:))Ay bende yeni güncelleme felan geldi de ankette cinsiyet tercihine göre mavi renk oldu sanmıştımmegerse herkeste olmuş
ayn şeyden ben de muzdaribim, enflasyon arttıkça malların kalitesi düşüp fiyatı artıyor....iş için bile 3 pantolon aldım döndüre döndüre giyiyorum ama üstüme bluz tarzı ne alacağım nasıl yapacağım bilmiyorum...klasik takım da zorunluk bizde üste uygun bol birşeyler bulmam lazım bu 2-3 ayı atlatmak için, tavsiyesi olan varsa alırım ( kazak, penye falan olmuyor benim işte kızlar,ceket içine giyiyorum... gömlek krep kumaş bluz tarzı öneri varsa alayım)Hamileler için kalın bir eşofman altı bulan oldu mu hiç? Ben online ne alsam incecik kumaşlar. Fiyatlar artıyor ama herşeyin kalitesi düşüyor. Kalın bir hamile taytı da bulamadım hep ince. Mecburen büyük beden şardonlu normal altlardan alacağım ama hamile modeli kadar rahat olmuyor. Alıp memnun olduğunuz kıyafetler varsa bana da atarsanız çok sevinirim.